"Dezire" 645 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 به به هنرمندم که هستیلازم نیست که حتما یکی باشن اون موقع که دیگه نیازی به انتخاب رشته دیگه ای نبود نه؟؟؟ یه حقیقتی رو بگم آبجی من اصن روحیه م به مهندسی نمیخوره 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 یه حقیقتی رو بگم آبجی من اصن روحیه م به مهندسی نمیخوره برای ادامه تحصیل میگی یا برای اشتغال؟؟؟ 2
"Dezire" 645 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 برای ادامه تحصیل میگی یا برای اشتغال؟؟؟ کلا گفتم !! نمیدونم والا !! قسمت بود خاله برقی شیم 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 کلا گفتم !! نمیدونم والا !! قسمت بود خاله برقی شیم خوبه که خاله برقی به این خوبی ایشالا که خیرتم توی همین باشه 2
Adel00 5292 ارسال شده در 26 خرداد، 2013 یه حقیقتی رو بگم آبجی من اصن روحیه م به مهندسی نمیخوره منم روحیم خفن هنری بوده و هست!!! میخواستم برم معماری نشد... رتبه ی زبانمم خوب شد، بابام نذاشت.... اتاقم پر نقاشیامه.... ولی قسمت برق بود. اینم خوبه فقط استعدادم توش کمه.... ولی تلاشمو میکنم... ی روز میام تو همین تاپیک میگم: برق و فقط برق!!!!!! 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 26 خرداد، 2013 منم روحیم خفن هنری بوده و هست!!!میخواستم برم معماری نشد... رتبه ی زبانمم خوب شد، بابام نذاشت.... اتاقم پر نقاشیامه.... ولی قسمت برق بود. اینم خوبه فقط استعدادم توش کمه.... ولی تلاشمو میکنم... ی روز میام تو همین تاپیک میگم: برق و فقط برق!!!!!! آدما همیشه خیلی آرزوها دارن میتونن به همشون هم برسن عادل خان شما اگه اتاقتون پر نقاشیه یعنی علاقه تونو ادامه دادین و دارین نقاشی هم میکشیدین پس همین الان بیاین و بگین: برق و فقط برق!!!!!! 4
Adel00 5292 ارسال شده در 26 خرداد، 2013 آدما همیشه خیلی آرزوها دارن میتونن به همشون هم برسن عادل خان شما اگه اتاقتون پر نقاشیه یعنی علاقه تونو ادامه دادین و دارین نقاشی هم میکشیدین پس همین الان بیاین و بگین: برق و فقط برق!!!!!! ممنونم مهناز جان!!!! روحیه دادی!! نقاشیام تقدیم شوما..... چشم بخاطر روی گل شما میگم: عشقست برق !!!! اونم از نوع الکترونیک...... 3
saghar... 6666 ارسال شده در 2 آبان، 2014 من استعدادم تو ادبیات زیاد بود فقط نمیدونم موقع انتخاب رشته مخمو کجا اجاره داده بودم؟؟؟ خدایی برق بسی سختست اما خب بهش علاقه هم خیلی دارم. اگه برق نبود ادبیات شایدم مکانیک 4
VINA 31339 ارسال شده در 2 آبان، 2014 اعتماد به نفستون تو حلقم برقم شد انتخاب؟ من از اولم یا صنایع میخواستم یا مکانیک مکانیک شهرستان میشد که همون صنایع تهران زدم و بسی خوشحالم 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 2 آبان، 2014 ادبیات رو انتخاب می کردم چون خیلی به شعر و داستان علاقه دارم .لی جالب اینجاست که برق رو نه از روعلاقه فقط بخاطر شرایط بازار کارش انتخاب کردم و در طول دانشگاه و تحصیل هم هیچ علاقه ای پیدا نکردم اما بعد که دانشگاه تموم شد فقط یه جرقه یه اتفاق ساده باعث شد که تازه فهمیدم برق چی هست. از اون موقعه تا الان ده برابر دانشگاه دنبال یاد گیری و تحقیق بودم و هر روز علاقمند تر میشم به این رشته. 4
3Tilla 3844 ارسال شده در 17 آبان، 2014 مگه غیر برق رشته ای هم هست؟:ws3: من دلم طراحی صنعتی میخواست ولی کنکور هنر یه جوری بود کلا بیخیالش شدم:sigh: چقدر برقیه هنر دوست داریم 3
VINA 31339 ارسال شده در 10 آذر، 2014 در کل اگه برق قبو ل میشدم وسطش ول میکردم رشته نیست که ؛ روان پریش کنندس 5
masi eng 47044 ارسال شده در 10 آذر، 2014 در کل اگه برق قبو ل میشدم وسطش ول میکردمرشته نیست که ؛ روان پریش کنندس رشته ای که رو اعصابشون تاثیر میگذاره..... بیا رشته رو تضعیف رو حیه کنیم.. الان برقیا میان خفمون میکننن.... به نظر من باید رشته برقیا برن خانه دار بشن 6
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 11 آذر، 2014 رشته ای که رو اعصابشون تاثیر میگذاره..... بیا رشته رو تضعیف رو حیه کنیم.. الان برقیا میان خفمون میکننن.... به نظر من باید رشته برقیا برن خانه دار بشن اخه برقیها هم خانه دار بشن باز به اونا احتیاج دارین 5
ارسال های توصیه شده