"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ به به هنرمندم که هستیلازم نیست که حتما یکی باشن اون موقع که دیگه نیازی به انتخاب رشته دیگه ای نبود نه؟؟؟ یه حقیقتی رو بگم آبجی من اصن روحیه م به مهندسی نمیخوره 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ یه حقیقتی رو بگم آبجی من اصن روحیه م به مهندسی نمیخوره برای ادامه تحصیل میگی یا برای اشتغال؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ برای ادامه تحصیل میگی یا برای اشتغال؟؟؟ کلا گفتم !! نمیدونم والا !! قسمت بود خاله برقی شیم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ کلا گفتم !! نمیدونم والا !! قسمت بود خاله برقی شیم خوبه که خاله برقی به این خوبی ایشالا که خیرتم توی همین باشه 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ یه حقیقتی رو بگم آبجی من اصن روحیه م به مهندسی نمیخوره منم روحیم خفن هنری بوده و هست!!! میخواستم برم معماری نشد... رتبه ی زبانمم خوب شد، بابام نذاشت.... اتاقم پر نقاشیامه.... ولی قسمت برق بود. اینم خوبه فقط استعدادم توش کمه.... ولی تلاشمو میکنم... ی روز میام تو همین تاپیک میگم: برق و فقط برق!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ منم روحیم خفن هنری بوده و هست!!!میخواستم برم معماری نشد... رتبه ی زبانمم خوب شد، بابام نذاشت.... اتاقم پر نقاشیامه.... ولی قسمت برق بود. اینم خوبه فقط استعدادم توش کمه.... ولی تلاشمو میکنم... ی روز میام تو همین تاپیک میگم: برق و فقط برق!!!!!! آدما همیشه خیلی آرزوها دارن میتونن به همشون هم برسن عادل خان شما اگه اتاقتون پر نقاشیه یعنی علاقه تونو ادامه دادین و دارین نقاشی هم میکشیدین پس همین الان بیاین و بگین: برق و فقط برق!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ آدما همیشه خیلی آرزوها دارن میتونن به همشون هم برسن عادل خان شما اگه اتاقتون پر نقاشیه یعنی علاقه تونو ادامه دادین و دارین نقاشی هم میکشیدین پس همین الان بیاین و بگین: برق و فقط برق!!!!!! ممنونم مهناز جان!!!! روحیه دادی!! نقاشیام تقدیم شوما..... چشم بخاطر روی گل شما میگم: عشقست برق !!!! اونم از نوع الکترونیک...... 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ من استعدادم تو ادبیات زیاد بود فقط نمیدونم موقع انتخاب رشته مخمو کجا اجاره داده بودم؟؟؟ خدایی برق بسی سختست اما خب بهش علاقه هم خیلی دارم. اگه برق نبود ادبیات شایدم مکانیک 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ اعتماد به نفستون تو حلقم برقم شد انتخاب؟ من از اولم یا صنایع میخواستم یا مکانیک مکانیک شهرستان میشد که همون صنایع تهران زدم و بسی خوشحالم 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ ادبیات رو انتخاب می کردم چون خیلی به شعر و داستان علاقه دارم .لی جالب اینجاست که برق رو نه از روعلاقه فقط بخاطر شرایط بازار کارش انتخاب کردم و در طول دانشگاه و تحصیل هم هیچ علاقه ای پیدا نکردم اما بعد که دانشگاه تموم شد فقط یه جرقه یه اتفاق ساده باعث شد که تازه فهمیدم برق چی هست. از اون موقعه تا الان ده برابر دانشگاه دنبال یاد گیری و تحقیق بودم و هر روز علاقمند تر میشم به این رشته. 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ مگه غیر برق رشته ای هم هست؟:ws3: من دلم طراحی صنعتی میخواست ولی کنکور هنر یه جوری بود کلا بیخیالش شدم:sigh: چقدر برقیه هنر دوست داریم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ در کل اگه برق قبو ل میشدم وسطش ول میکردم رشته نیست که ؛ روان پریش کنندس 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ در کل اگه برق قبو ل میشدم وسطش ول میکردمرشته نیست که ؛ روان پریش کنندس رشته ای که رو اعصابشون تاثیر میگذاره..... بیا رشته رو تضعیف رو حیه کنیم.. الان برقیا میان خفمون میکننن.... به نظر من باید رشته برقیا برن خانه دار بشن 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ رشته ای که رو اعصابشون تاثیر میگذاره..... بیا رشته رو تضعیف رو حیه کنیم.. الان برقیا میان خفمون میکننن.... به نظر من باید رشته برقیا برن خانه دار بشن اخه برقیها هم خانه دار بشن باز به اونا احتیاج دارین 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اخه برقیها هم خانه دار بشن باز به اونا احتیاج دارین دقیقا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده