سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ پس چرا نگفتی...برو دیگه....زودباش...منتظرما! هدف ما جلب رضایت مشتریست! حیف اون نونی که می خوری ازین انجمن...بدو برو چایی بیار...کف این اطاقم برق بنداز ببینم!:w00: ما هم همینو بهش میگیم بیاد اینجا خودش بخونه من خوصله ندارم برم تو پروفایلش بنویسم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ بگو گرخیدم دیگه....این امین نپتون الان همه ی این پستارو پاک میکنه...برو تو پروفایلش بگو اگر دلشو داری.... کافر همه را به کیش خود پندارد بده اون ادرس پروفایلشو لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ به بی دین بودن بسنده میکنیم... دادم دیگه...بیا ....برای بار دوم» http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1078 زحمت کشیدین .شرمنده فرمودین لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ میگم حالا که اسپم بازیه منم حوصله ندارم بیایین بریم پروفایل یکی رو بترکونیم :4chsmu1: :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ میگم حالا که اسپم بازیه منم حوصله ندارم بیایین بریم پروفایل یکی رو بترکونیم:4chsmu1: :4chsmu1: من با اغوش باز از این پیشنهاد استقبال میکنم ولی کسی نیست لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ میرفتم اب یاری گیاهان دریایییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ میرفتم اب یاری گیاهان دریایییییییییییییییی الانم دیر نیست ها 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ الانم دیر نیست ها باشه تو کنکور بده اگر قبول نشدی با هم میریم لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اگه نبود خودم تاسیسش می کردم یا می رفتم یه جایی که مهندسی برق داشت 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ از برق بهتر که وجود نداره ولی حالا اگه اگه مجبور می شدم رشته دیگه ای بخونم فقط شهرسازی می خوندم واقعا رشته نازیه ( البته به از برق نباشه ! ) 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ گیریم علیکنه خیر گلابی تر از این رشته ندیدم والا:w16::4chsmu1: حالا خوبه فنی بودید انتخاب دیگه ای نداشتید ریاضی بودید چی میگفتید دخیخا به خاطر همون میگم !! برو تئوری و امار بخون حالت جا میاد:banel_smiley_52: سخت ترین گرایش تحلیله 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من اگه برق و انتخاب نمیکردم کامپیوتر یا it یا ict رو انتخاب میکردم 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ چقد اسپم:4chsmu1: منم از اول به عشق نقشه کشی رفتم ریاضی ولی وقتی دیپلم رو گرفتم به برق علاقه مند شدم واسه انتخاب دانشگاه هم فقط برق و کامپیوتر رو زدم وقتی اومدم دانشگاه به مکانیک علاقه مند شدم:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ چقد اسپم:4chsmu1: منم از اول به عشق نقشه کشی رفتم ریاضی ولی وقتی دیپلم رو گرفتم به برق علاقه مند شدم واسه انتخاب دانشگاه هم فقط برق و کامپیوتر رو زدم وقتی اومدم دانشگاه به مکانیک علاقه مند شدم:4chsmu1: حتما بعد دانشگاه هم به اب یاری گیاهان دریایی علاقه مند میشی :icon_pf (34): یا رمان نویسی شاهزاده اسب سوار 4 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من چون تو هنرستان برق خوندم مجبور بودم برق رو ادامه بدم ولي اگه برق نميخوندم معماري رو دوست داشتم 6 لینک به دیدگاه
professor 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من فقط برق و عمران دوست داشتم که دولتی عمران اوردم -آزاد هم برق ولی برق رو ترجیح دادم ولی اگه قرار بود یه چیز دیگه انتخاب میکردم همووون عمران بود 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ من چون به برق علاقه داشتم تو هنرستان برق انتخاب کردمو هنوزم دارم میخونم ولی اگه میخواستم به جز برق چیز دیگه بخونم شاید ساخت و تولید،شایدم ترک تحصیل میکردم ولی خداییش هیچ رشته ای شیرین تر از برق نیست 4 لینک به دیدگاه
barghghodrat.ir 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ من اگر نمیومدم برق می رفتم پزشک میشدم . تا الان تخصص هم گرفته بودم . ما به اندازه یک پزشک درس می خونیم اما چون سلامتی انسانها به پزشکها بستگی داره جایگاهشون همیشه تو جامعه خاصه 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلااااام. میرفتم فیزیک هسته ای! شایدم معماری! شااایدددم....! بسته به موقعیتش بود دیگه! 2 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من چون برق نخوندم نمیتونم نظر خاصی بدم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده