spow 44198 ارسال شده در 14 مهر، 2010 سلام اگه مهندسی برق رو انتخاب نمیکردی چه رشته ای رو انتخاب میکردی؟ چرا رشته برق رو انتخاب کردی؟ 12
am in 25041 ارسال شده در 16 مهر، 2010 راستشو بخوای انتخاب رشته من داستانی داره، ولی چون تو هنرستان برق خوندم انتخاب دیگه ای نداشتم ولی اگه اون موقع هم حق انتخاب داشتم صنایع رشته خوبیه! 7
amin 202 مهمان ارسال شده در 16 مهر، 2010 راستشو بخوای انتخاب رشته من داستانی داره، ولی چون تو هنرستان برق خوندم انتخاب دیگه ای نداشتمولی اگه اون موقع هم حق انتخاب داشتم صنایع رشته خوبیه! بابا چرا میزنی تو ذوقش آخه:w00:....بگو میکانیک دیگه!
سمندون 19437 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام.من از اول انتخاب رشته دبیرستانم به خاطر علاقم به برق ریاضی انتخاب کردم و اونی که میخواستم شد. اگه برق نمیشد تو رشته های مهندسی کامپیوتر و مکانیک رو خیلی دوست دارم یعنی از وقتی برق میخونم یه مکانیک هم علاقه مند شدم. 100%رشته هنر(موسیقی)رو هم ادامه میدادم 8
H A M I D 1194 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سلام.من از اول انتخاب رشته دبیرستانم به خاطر علاقم به برق ریاضی انتخاب کردم و اونی که میخواستم شد.اگه برق نمیشد تو رشته های مهندسی کامپیوتر و مکانیک رو خیلی دوست دارم یعنی از وقتی برق میخونم یه مکانیک هم علاقه مند شدم. 100%رشته هنر(موسیقی)رو هم ادامه میدادم علیک سلام صنایع هم خوبه هاا!!! 5
سمندون 19437 ارسال شده در 16 مهر، 2010 علیک سلام صنایع هم خوبه هاا!!! گیریم علیک نه خیر گلابی تر از این رشته ندیدم والا:w16::4chsmu1: 6
H A M I D 1194 ارسال شده در 16 مهر، 2010 گیریم علیکنه خیر گلابی تر از این رشته ندیدم والا:w16::4chsmu1: دخیخا به خاطر همون میگم !! 3
سمندون 19437 ارسال شده در 16 مهر، 2010 سجاد بیا جایزه بده، تاپیکتو زنده کردم! تو زنده کزدیییییی؟نه میخوام بدونممممممم تووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 16 مهر، 2010 گیریم علیکنه خیر گلابی تر از این رشته ندیدم والا:w16::4chsmu1: دخیخا به خاطر همون میگم !! هییی روزگار....کاش یوحی الان اینجا بود تا درس فراموش نشدنی بهتون بده... سجاد بیا جایزه بده، تاپیکتو زنده کردم! چه فایده؟ زدی تو ذوقش دیگه...درضمن...چجوری؟ الان به اسپم کشیده شده!
سمندون 19437 ارسال شده در 16 مهر، 2010 هموز به اسپم کشیده نشده دراون حد میشه نجاتش داد . بعدشم یوحی کی بید؟بیاد من خودم بهش درس میدم 1
am in 25041 ارسال شده در 16 مهر، 2010 تو زنده کزدیییییی؟نه میخوام بدونممممممم تووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: اوهوم، تا جیگرت بشه جیگر زلیخا! پست اول بعد پست استارت ماله کیه؟
am in 25041 ارسال شده در 16 مهر، 2010 هییی روزگار....کاش یوحی الان اینجا بود تا درس فراموش نشدنی بهتون بده... چه فایده؟ زدی تو ذوقش دیگه...درضمن...چجوری؟ الان به اسپم کشیده شده! روح من کجاس؟ خواهرزاده نفسم کو؟ حال کردم که حال ندم!
amin 202 مهمان ارسال شده در 16 مهر، 2010 هموز به اسپم کشیده نشده دراون حد میشه نجاتش داد .بعدشم یوحی کی بید؟بیاد من خودم بهش درس میدم اینجا نیست فعلاً....آخرای تابستون میاد....جرات داری برو تو پروفایلش همین حرفایی که زدی رو بزن... جیک ثانیه به روش آرامشی( )پودرت میکنه! http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1078 :banel_smiley_4:
am in 25041 ارسال شده در 16 مهر، 2010 هموز به اسپم کشیده نشده دراون حد میشه نجاتش داد .بعدشم یوحی کی بید؟بیاد من خودم بهش درس میدم یوحنا، روح من! تو بیخود میکنی به خواهرزاده من درس بدی! خودم معلمشم 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 16 مهر، 2010 روح من کجاس؟ خواهرزاده نفسم کو؟ حال کردم که حال ندم! رفته گل بچینه.... تو کلاً ضد حالی...خواستی بری این اسپمارم با خودت ببر تا سجاد نیومده و سنگمون نکرده!
سمندون 19437 ارسال شده در 16 مهر، 2010 اینجا نیست فعلاً....آخرای تابستون میاد....جرات داری برو تو پروفایلش همین حرفایی که زدی رو بزن...جیک ثانیه به روش آرامشی( )پودرت میکنه! http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1078 :banel_smiley_4: حالا که همچینو همچونم من ........... میگمو میگم خوبشم میگمممممممممممممممممممم ...............:ws3: پودر کردن من جیگیر میخواد که همگان ندارند:w16: 1
سمندون 19437 ارسال شده در 16 مهر، 2010 یوحنا، روح من! تو بیخود میکنی به خواهرزاده من درس بدی! خودم معلمشم پیشتههههههههههههه باباااااا
سمندون 19437 ارسال شده در 16 مهر، 2010 رفته گل بچینه....تو کلاً ضد حالی...خواستی بری این اسپمارم با خودت ببر تا سجاد نیومده و سنگمون نکرده! شما خودت اسپم نکن به بقیه کار نداشته باش
am in 25041 ارسال شده در 16 مهر، 2010 رفته گل بچینه....تو کلاً ضد حالی...خواستی بری این اسپمارم با خودت ببر تا سجاد نیومده و سنگمون نکرده! رفته واسه دائیش گل بچینه، تا چشت درآد! زورم نمیرسه جارو بکشم!
ارسال های توصیه شده