Ka!SeR 1333 ارسال شده در 14 مهر، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 14 مهر، 2010 مرسی خیلی خوشکله عاشق بی ام و هستم ولی این عکسا به نظرم ساختگیه!!! چون در تصاویر که جهت ماشین عوض شده ، زمینه هیچ تغییری نکرده.. در واقع هیچ ابری تکون نخورده و یا هیچ علفی با اینکه داره باد میاد تغییر نکرده!!! و اینکه سایه ماشین مشخصه و در بعضی جاها برش لبه های ماشین هم مشخصه در کل خیلی خوشکله 2
S.F 24932 ارسال شده در 14 مهر، 2010 ,,,,,,,,,,,,,, بسیار عالی . بود مرسی فقط اگه اسم کامل و دقیق این کانسپت رو می گفتید خیلی بهتر بود . 2
Ka!SeR 1333 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2010 مرسیخیلی خوشکله عاشق بی ام و هستم ولی این عکسا به نظرم ساختگیه!!! چون در تصاویر که جهت ماشین عوض شده ، زمینه هیچ تغییری نکرده.. در واقع هیچ ابری تکون نخورده و یا هیچ علفی با اینکه داره باد میاد تغییر نکرده!!! و اینکه سایه ماشین مشخصه و در بعضی جاها برش لبه های ماشین هم مشخصه در کل خیلی خوشکله اره زمینه هاش عین هم ِ تو عکس اول و چهارم وعکس دوم وسوم که زاویه هاشون هم یکیه تغییری نمیبینیم شاید عکس ماشین را رو عکس زمینه چسبوندن نیدونم ,,,,,,,,,,,,,,بسیار عالی . بود مرسی فقط اگه اسم کامل و دقیق این کانسپت رو می گفتید خیلی بهتر بود . والا این عکس ها به ایمیلم اومده بود و فقط عکس بود 2
amirgb 8546 ارسال شده در 14 مهر، 2010 احساس من به عنوان مهندس مکانیک این هست که این ها فقط طرح هست سعنی به وسیله ی نرم افزار ایجاد شده و هنوز به پای تولید نرسیده ولی در هر حال زیباست و طراحی فضایی و اسپورتی دارد 2
ارسال های توصیه شده