Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ مرسی خیلی خوشکله عاشق بی ام و هستم ولی این عکسا به نظرم ساختگیه!!! چون در تصاویر که جهت ماشین عوض شده ، زمینه هیچ تغییری نکرده.. در واقع هیچ ابری تکون نخورده و یا هیچ علفی با اینکه داره باد میاد تغییر نکرده!!! و اینکه سایه ماشین مشخصه و در بعضی جاها برش لبه های ماشین هم مشخصه در کل خیلی خوشکله 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ ,,,,,,,,,,,,,, بسیار عالی . بود مرسی فقط اگه اسم کامل و دقیق این کانسپت رو می گفتید خیلی بهتر بود . 2 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ مرسیخیلی خوشکله عاشق بی ام و هستم ولی این عکسا به نظرم ساختگیه!!! چون در تصاویر که جهت ماشین عوض شده ، زمینه هیچ تغییری نکرده.. در واقع هیچ ابری تکون نخورده و یا هیچ علفی با اینکه داره باد میاد تغییر نکرده!!! و اینکه سایه ماشین مشخصه و در بعضی جاها برش لبه های ماشین هم مشخصه در کل خیلی خوشکله اره زمینه هاش عین هم ِ تو عکس اول و چهارم وعکس دوم وسوم که زاویه هاشون هم یکیه تغییری نمیبینیم شاید عکس ماشین را رو عکس زمینه چسبوندن نیدونم ,,,,,,,,,,,,,,بسیار عالی . بود مرسی فقط اگه اسم کامل و دقیق این کانسپت رو می گفتید خیلی بهتر بود . والا این عکس ها به ایمیلم اومده بود و فقط عکس بود 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ احساس من به عنوان مهندس مکانیک این هست که این ها فقط طرح هست سعنی به وسیله ی نرم افزار ایجاد شده و هنوز به پای تولید نرسیده ولی در هر حال زیباست و طراحی فضایی و اسپورتی دارد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده