.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ دمش جیز ، حالا کی قراره شیرنی بده؟...... لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ از نو ::: من کلا 2 ماه و 5 روز دیگه دارم یه مرخصی 20 روزه بگیرم و بعدش تمام . شیرینی هم میدم .روز جلسه لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ از نو :::من کلا 2 ماه و 5 روز دیگه دارم یه مرخصی 20 روزه بگیرم و بعدش تمام . شیرینی هم میدم .روز جلسه ایول...... پسرم من چون قند دارم شیرنی نمی تونم بخورم..... ولی می تونی به جای شیرنی ، منو به یه دست جوجه کباب مهمون کنی...... با دوغ.... سالاد..... آبلیموی تازه رو میریزی روش بعد........ 1 لینک به دیدگاه
'moein' 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ خوش به حالت معین. خوش بگذره بهت. امریه کجا هستی؟ نیروی هوایی سپاه ولیعصر تهران لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ خودمونیم هتلیا معین جان :ws2: تا حا فکر میکردممن هتلم. اما مثل اینکه واسه تو 7ستارس. حالا چند ماه از خدمتت مونده؟ به سلامتی آخراش شده یا نه هنوز؟ 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ حالا بذار خودم برم. هتل تر از سربازي من پيدا نميشه لینک به دیدگاه
'moein' 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ خودمونیم هتلیا معین جان :ws2: تا حا فکر میکردممن هتلم. اما مثل اینکه واسه تو 7ستارس. حالا چند ماه از خدمتت مونده؟ به سلامتی آخراش شده یا نه هنوز؟ ای بابا دست رو دلم نذار که خونه من 1دی تازه اعزام شدم اردکان الان تا 19 دی مرخصی دارم چون آموزشی ندارم ، دیگه 21 - 22 میام یگان (تهران) تو کجایی مگه؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ معین امریه 5 ساله آموزشی نداره. امریه های معمولی آموزشی داره. سپاه معمولاً اینطوریه. معمولاً تازه بیستم آموزشیشون شروع میشه و بعد دو هفته هم 10 روز دیگه میان میان دوره لینک به دیدگاه
'moein' 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ معين كارت سبز داري مگه؟ بله داداش کارت سبز دارم اما نمیدونم پرا میگن کارت سبز؟!! چون رنگش سفیده!!!! لینک به دیدگاه
'moein' 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ معین امریه 5 ساله آموزشی نداره. امریه های معمولی آموزشی داره.سپاه معمولاً اینطوریه. معمولاً تازه بیستم آموزشیشون شروع میشه و بعد دو هفته هم 10 روز دیگه میان میان دوره من بصورت پذیرشی یا همون امریه وارد سپاه شدم آموزشی دارم اما به خاطر گل روی همون کارت معروف (سبز) فقط 2 روز آموزشی نگه میدارنم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ پروردگارا این کارت سبزها را از جوانان ما مگیر. تعداد این کارت سبزها را زیاد بگردان. آموزشی 2 روزه آنان را بکل منحل بگردان. تمامی آنها را معافیت سربازی نثار بگردان :ws2: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ معين 2 روز پيش يه برگه تقريباً سايز a5 اومد برام به اسم گواهي نامه دوره اموزشي بسيج ( نوع دوره : آموزش مقدماتي عمومي ). اين همون كارت سبزه؟ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ چی شده که دیگه سربازا اینجا نمیان ؟ شاید سربازیتونو تموم کردید ؟ آره ؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ چون دیگه دل و دماغ اومدن به اینجا رو نداریم. امینم که دیگه سربازیش داره تموم میشه. من تنها موندم لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ سلام .من کمتر از 40 روز دیگه خدمتم تمام میشه چه حالی میده لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ سلام .من کمتر از 40 روز دیگه خدمتم تمام میشه چه حالی میده پادگان شما که رسما هتل هستش...... خدمت تو قبول نیست ، باید یه دوره سه ماهه بیای پیش خودم آموزش ببینی...... لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ لشکر 92 زرهی خدائیش یکی از وحشتناک ترین پادگانهای ایران هستش :w74: و می تونم بگم یکی از قدرتمنترینشون تقریبا کل منطقه را پوشش میده .از سختی برای من صحبت نکن من سرباز منطقه هستم داش .من تو اوج گرما خوزستان لب مرز بودم 1 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ لشکر 92 زرهی خدائیش یکی از وحشتناک ترین پادگانهای ایران هستش :w74: و می تونم بگم یکی از قدرتمنترینشون تقریبا کل منطقه را پوشش میده .از سختی برای من صحبت نکن من سرباز منطقه هستم داش .من تو اوج گرما خوزستان لب مرز بودم ایشالله یه دوره دیگه میری پادگان 01 ارتش خستگی از تنت در میاد..... لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ ای بابا من اموزشی اونجا بودم توپ جاش بعدش رفتم اصفهان مرکز اموزش توپخانه بعدش هم لشکر 92 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده