Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۸ اونایی که اعزامشون قبل از سال 87 بوده بخشیده شدن. یعنی تو سال 86 یا قبل اون باشن. 2 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۸ سلام 01کجا تهران واقع شده رفت امدش چطوره راسته میگن عصرها میتونی مرخصی بگیری تا فردا صبح 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۸ من سرباز نیستم ولی سربازارا خیلی دوست دارم:icon_pf (44): چون خودمم احتمالا سرباز بشم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۸ شرق تهران، ته خیابون پیروزی. هفته اول نه، از هفته دوم کم کم میشه. اولاش تعداد کمی میتونن برن معمولاً متأهلا میرن. از هفته سوم و چهارم دیگه هرکی بخواد میتونه بعد از ساعت 4 بره. ابرام جان ایشالا که تو معاف میشی 2 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ سلام چطوری میتونم هر روز برم فیزیو تراپی برا دستم لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ خوب کاری نداری بهشون میگی اونا هم اقدام میکنند.مخصوصا اگر هم خدمتی هات دکتر بودن از وجودشون استفاده کن برای اعزام به بیمارستان. من همین الانش هم استفاده مکینم .دوستم دندانپزشک پادگانه 3 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ سلام چی لازمه همراهم بردارم برا ورود گیر میدهند یا نه بچه ها میگفتند اراک اصلا نگاه ساک ها نکردند اینجا چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ به نظر من موبایل نبر .جون تلفن جفت خود اسایشگاه هستش .فقط دبیت کارت بخر . 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۸ کارتهای تلفنی هستند که برای مکالمات بین شهری استفاده میشه .چون اونجا تلفنش (برای اسایشگاه) صفر نداره اگر این کارتو بگیری .اول یه شماره 4 رقمی میگیری و بعد یه رمز 11 رقمی (تعداد رقمهای رمزش یادم نیست) را وارد میکنی و بعد شماره خونتونو میگیر ی. جون بادجه های تلفن محوطه شلوغه و اگر این کارت تلفنو نداشته باشی نمی تونی تا چند روز با خونه تماس بگیری .بوفه همون جا داره اما خیلی اوقات نداره برای همین بخری بهتر هستش .کارت تلفن معمولی هم بخر .روز اول اموزشی یکی از بدترین روزهای عمرت خواهد بود چون با هیچ کس اشنا نیستی/// 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۸ روز اول که خیلی سخته. ما که تا شب ساعت 8 همش به خط میشدیم. کلاً نیم ساعت داخل آسایشگاه نبودیم. اما از روزای بعد دیگه راحت میشه. کلاً آموزشی رو سخت نگیری خوش میگذره. راستی اعزامت کی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ سلام یکم اعزام شدم دوم رسیدم پادگان وسایلمون دادند مرخصی دادن تا هشتم 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ سلام عزيز از طرف امين و محمد ورودت رو به جمع سربازا (اشخورها ) تبريك ميگم برو حالشو ببر. يه هفته از اموزشيت گذشت 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ خیلی خوب مرخصی دادند به ما هیچ مرخصی ندادن .اصلا سخت نگیر و تا می نونی جیم بزن البته زیاد هم فکر جیم نباش چون اذیت میشی و همش تو فکر میری که چه طور جیم بزنی .فقط از فرصتها استفاده کن. نکته مهم هیچ وقت جزء نفرات اولی و اخری و کنارهای صف مباش فقط و فقط وسط باش .چون همیشه این نفران که تو دید هستند براشونمشکل پسش میاد و هر وقت بخوان از سربازا اشخوری بکشن از این نفرات استفاده میکنند. 2 لینک به دیدگاه
'moein' 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ دلتون بسوزه به من تا نوزدهم مرخصی دادن!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ خوش به حالت معین. خوش بگذره بهت. امریه کجا هستی؟ لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ خوش به حالت معین. خوش بگذره بهت. امریه کجا هستی؟ جناب مدیر ، سه ماه اضافه خدمت برات نوشتم....... خوش بگذره..... لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ سربازای عزیز لفا وقتی من میام اینجا ایست تاپیک بکشید و بعدش که من از نو دادم به تاپیک دادن ادامه بدید .من 20 روز دیگه 20 روز مرخصی میگیرم و بعدش 2 هفته میرم خدمت و کارت پایان خدمتمو میگیرم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ اییییییییییییییییییییییییییییست تاپیک :w410: چرا 3 ماه :jawdrop: بچه ها چند وقت دیگه قراره یه شیرینی توپ بخورین. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده