رفتن به مطلب

سربازا بیان اینجا :d

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 370
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام دوستان

کجا را دارم میپیچونم

رفتم نظام وظیفه کد ملی را دادم گفت افتادی 01تهران

از دوستان که دوره قبل رفتنند یکیشون بخاطر تک پسری افتاده شهر خودش بقیه افتادند اسلام اباد غرب و زاهدان

ولی دوستان فوق دیپلمم افتادند نیرو دریایی الان هم تو استان خودشونند

بیچاره ما لیسانسها

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام کنداب جان.

نگران نباش ایشالا که واسه تو هم یه جای خوبی میفته. من خودم تو آموزشی انقدر نگران بودم که کجا میفتم ولی خدا رو شکر جای خیلی خوبی افتادم.

حالا اعزامت کیه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

هنوز مونده تا معنی بیچاره شدن را متوجه بشی .

من شاید به زودی باز برم منطقه برای مدت نامعلوم .باور نمی کنی چقدر اعصابم خرده و ناراحتم .زندگیم خراب شده با این خدمت .این 2 ماه اخری حسابی دارند حالمو میگیرن

• Like 1
لینک به دیدگاه

بابا نگران نباشيد. شما چرا اينقدر از سربازي بد مي گيد.

روحيه بده امين. كاش منم ميومدم ميدون توپ. اونجا بر با فرمانده توپ بازي كن

• Like 1
لینک به دیدگاه

اره خیلی حال میده وقتی 10 کیلومتر میبرنت جلوتر از توپ و باید گرا بدی .اونوقت اونا در راه میدن یعنی شلیک کردیم و بعد صدای سوت توپ میاد و از بالای سرت رد میشه و در 1 کیلومتریت می خوره زمین .

حالا اگر دیدبان یا مرکز هدایت اتش ات تیر اشتباه کند توپ می خوره روی سرت و می تونه باهاش توپ بازی کنی البته تو اون دنیا

• Like 1
لینک به دیدگاه

اينجا همه دهاتي هستن ( دهاتي به معناي پاك و صاف و ساده منظورم هست جسارت به دوستان نشه ). من از ده كوره نورابادم( نوراباد واقعاً ده هست ). توكلت به خدا باشه. هر چي خير باشه پيش مياد.

اينقدر زانوي غم بغل نگير.

• Like 2
لینک به دیدگاه

نگران نباش. رشته برق هستی مثل امین توپخونه نمیفتی.

تو 01 بعضی وقتا از جاهای مختلف میان اسم مینویسن واسه رشته های مختلف نیرو بگیرن. من همینطوری افتادم ستاد مشترک و دارم حال میکنم :4chsmu1:

اگه چیزی اومد حتماً سیریش شو.

حالا گرایشت چیه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

برق معمولا دوره کد نمی خوره .اما اگر دوره کد بخوری احتمال همه چیز هست چون به رشته ها نگاه نمیکنند.ما مهندس متالورژی و رشته فیزیک و رشته ادبیات هم حتی داشتیم .

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

منظورم از دهاتی اینه که هر بلای سرم بدهند تحمل میکنم بدتر از کاشت گندم ،درخت تو اوج سرما نیست

ولی تنها مشکلم انگشتم که اگه فیزیوتراپی نرم خشک میشه دیگه نمیشه کارش کرد

نظام وظیفه استان میتونست موافقت کنه برا تمدید اما چون همشهریم هست چشم دیدن ما را نداره قبول نکرد حتی با تشکیل کمیسیون پزشکی هم موافقت نکرد

رشته ام الکترونیکه

• Like 1
لینک به دیدگاه
برق معمولا دوره کد نمی خوره .اما اگر دوره کد بخوری احتمال همه چیز هست چون به رشته ها نگاه نمیکنند.ما مهندس متالورژی و رشته فیزیک و رشته ادبیات هم حتی داشتیم .

سلام

منظور از کد چیه چکار باید بکنیم

لینک به دیدگاه

رشته هایی را که نیاز ندارند دوره تخصصی براشون می ذارند .اما برق بعید دوره کد بخوره اگر هم بخوره مرا مخ می خوره یعنی مرکز اموزش مخابرات که در لویزان هستش .

• Like 2
لینک به دیدگاه

01 ارتشی:

کد 35 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 01

اینجا همه کدها رو زده:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه

اره بابا 01 افتادی :w16: برو حالشو ببر :ws52:

راستی میگن 3 ماه سنواتی رو بخشیدن ایا صحت داره /؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...