Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ بخشش برداشته شده. فقط 11،12 تا شرایط داره واسه اینکه ببخشن. ایشالا که اضاف مضافی تو کار نیست. 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ من اهواز خدمت می کنم و محل خدمتم با خونمون پیاده 10 دقیقس اما من با دوچرخه میرم و حدود 5 دقیقه شاید هم کمتر طول میکشه اگر برم بالای پشت بام خونمون پادگانو می تونم ببینم :ws2: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ نه. انشاالله سربازي من تهران يكي 2 ماه بچه تهراني ميشم. من 1 شنبه برا امتحان امريه بايد برم. دعا كنيد. لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ من اهواز خدمت می کنم و محل خدمتم با خونمون پیاده 10 دقیقس اما من با دوچرخه میرم و حدود 5 دقیقه شاید هم کمتر طول میکشه اگر برم بالای پشت بام خونمون پادگانو می تونم ببینم :ws2: اينجور كه بوش مياد اگه امتحان رو قبول شم ميندازم فرمانداري نورابد. اون موقع خونه تا محل كار 5 دقيقه ميشه لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ انشالله که ردیف میشه .راستی من بکی از کادریهامون را هم دعوت کردم به انجمن الان عضو هستش اما اسمشو نمی گم 2 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۸ فعلاً 17 ماه برا همه یا یک ماه مناطق محروم را کم کردی لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ سلام به همه دوستان دستم گچ گرفتم متخصص گفت یک ماه باید تو گچ باشه و یک ماه هم فیزیوتراپی اما موافقت نکردنند تمدید کنم افتادم 01تهران چطور جایه؟ لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ سلام . من و محمد هم 01 بودیم .تا حالا رفتی هتل ؟ 01 هتل ارتش هستش . شاید روزهای اول کمی سخت بگذره اما به زودی عادت می کنی .جای خولیه نگران هیچی نباش .فقط سعی کن منشی بشی تا راحتر خدمت کنی البته نه منشی نشی بهتره چون مقع نوشتن لوح نگهبانی اعصابت خرد میشه . لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ راست میگه منشی بشی همش حرف پشت سرته. فقط سعی کن تابلو نشی البته من از این فوق دیپلما تعریف 02 رو شنیدم اونجا خیلی هتل تره. بعد آموزشی که رفته بودم ستاد مشترک اونام بودن. ما هنوز کچل بودیم اونا اصلاً انگار آموزشی نرفتن. مثل ما هم رژه نداشتن لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ سلام من سرباز نیستم و هنوز نشدم اومدم به سربازهای گل انجمن یک سلامی و خسته نباشی عرض کنم سلام بر دلاوران . خسته نباشید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ سلام علی جان. ایشالا که هیچ وقت سرباز نشی تا وقتت تلف نشه. ایشالا یکی از این معافیتا بهت بخوره. لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ بدبختانه هیچ معافیتی بهم نمیخوره :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ تنت سالم علی جان . بعد هم 02 اصلا خوب نیست الکی بهت گفتن .اونا حتی نگهبانی سویس بهداشتی هم دارند .من خودم دوستم لیسانس بود افتاده بود اونجا .البته الا خیلی کم لیسانس میگیره .خلاصه کلی اذیت شده بود وتازه عصر ها هم نمی تون برن خونه اما 01 می تونن برن. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ خونه رفتنشون مثل 01 هستش. یعنی هفته اول اصلاً کسی نمیره. از هر هفته هی بیشتر میشه. تازه واسه کسایی که تهران نیستن این مزیت نیست. خود من فقط آخر هفته های میومدم. تازه تو 01 ماها یه بار پنج شنبه تعطیل نشدیم اما تو 02 بعضی 5شنبه ها تعیل بودن. تعداد نگهبانیشونم مثل ما هستش. یعنی تو دو ماه حدوداً 12،13 بار نگهبان میشن. حالا جاش که مهم نیست. نگهبانی نگهبانیه دیگه. ما هم نگهبان یه کولر سرهنگ گردانمو داشتیم. یه کولر یه نگهبان :jawdrop: الان همه لیسانسه ها 01 میرن و فوق دیپلما 02 بقیه جاهای ارتشم که زیر فوق دیپلم رو میگیرن. حالا از کجا معلوم که ارتش بیفتن بچه ها. شاید افتادن سپاه که زیادی هتله. یا نیروی انتظامی که آخر بیچارگیه. طفلک اونایی که خدمتشون میفتن نیروی انتظامی لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ پس تغییراتی ایجاد شده چون زمان ما این طور نبود و 02 خیلی به ما حسادت می کردند چون ما تو تلو دیدیمشون و دوستم همش می کفت خوش به حالتون / نیرو انتظامی اموزشیش معمولا اراک هستش و بعد احتمال 90 درصد پلیس راهنمایی میشی که زیاد جالب نیست چون صبح و شبتو میگیره .حالا خوبه kendab افتاده 01 . لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ تو باهاش حرف زدی؟ 01 افتاده؟ خوبه که ارتش افتاد. حالا این قضیه دستش چی شد؟ همه چیو داره میپیچونه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده