Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۸ سامون علیکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوم بروبچز قدیمی.دلم تنگیده بود گفتم بیام یه سری بهتون بزنم. راستی جواب دفترچه من اول اردیبهشت اومد. حالا میخوام برم دنبال امریه.البته امید چندانی ندارم. سلام انشالله که میری خدمت و بعدش میای اینجا و خاطرات خدمتو برای ما تعریف می کنی :ws2: 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ امروز جای همه سربازا خالی رفتیم میدان تیر تا با توپ شلیک کنیم .من هم که می دونید دیدبان هستم منو بردن 10 کیلومتر جلوتر تا دیدبانی کنم و گرا بدم که توپ شلیک کنه :ws1: هدف 1.5 کیلومتذ جلوتر ما بود .خلاصه خیلی ترسناک بود مخصوصا وقتی صدای سوت توپ که از بالای سرمون می گذشت میومد .از اینکه الان زنده هستم و در کنار شما هستم خیلی خوشحالم 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ امروز جای همه سربازا خالی رفتیم میدان تیر تا با توپ شلیک کنیم .من هم که می دونید دیدبان هستم منو بردن 10 کیلومتر جلوتر تا دیدبانی کنم و گرا بدم که توپ شلیک کنه :ws1: هدف 1.5 کیلومتذ جلوتر ما بود .خلاصه خیلی ترسناک بود مخصوصا وقتی صدای سوت توپ که از بالای سرمون می گذشت میومد .از اینکه الان زنده هستم و در کنار شما هستم خیلی خوشحالم چه بد. بابا من گفته بودم سرتون رو هدف بگيرن نه اينكخ توپ رو از بالاي سرتون رد بدن لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ اسپم می کنی اره :ws13: حالا که این طوره من هم می اسپمم ابوذر ذارم اونروزی رو می بینم که کلاه آهنی گذاشتی رو سرت و یه کوله پشتی هم به خودت نصب کردی و من دارم بهت بشین پاشو میدم :ws10: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ طبق هماهنگي هاي به عمل آمده بنده به جرگه برادران پاسدار خواهيم پيوست. در بين سپاهيان غيور بانگ الله اكبر خامنه اي رهبر رو سر خواهيم داد داداش. با شما هيچ گونه تلاقي نخواهيم داشت برادر ارتشي. لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ چرا تلاقی داری برادر پاسدار.دژبان مرکز که برای ارتشه می تونه به همه گیر بده راستی من 2 روز دیگه 12 ماه خدمتم پر میشه و میرم تو 13 :ws2: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ به سلامتي. انشاالله بري تو 2 روز مونده به 18 خدمتت. بعد بهت بگن 3 ماه اضافه خوردي. شوخي كردم. لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۸۸ ابوذر خدمت 17 ماه شده برادر البته برای لیسانس برای فوق 16 تازه من چون تو جبهه بودم 20 روز دیگه از خدمتم کم میشه :ws2: تا حالا که اضاف نخوردم اما احساس می کنم به زودی بخورم چون فردا رو هم می خواک بپیچونم :ws2: 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۸ من امروز از منطقه برگشتم دوستان عزیز حتما حتما در نظر داشته باشید که اگر خواستن شما رو منطقه بفرستن حتما یا پارتی پیدا کنید یا معاف از رزمی برای خودتون درست کنید .و یه نکته جالب ارتش استحقاقی برج 6 و 7و 9و 10و 11و 12 رو داد اما برای ما که برج هشتی هستیم نداد :ws18: آخه چرا ؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۸ سلام اميني. خوبي؟ چه حيف شد زنده برگشتي لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۸ اینبار زیاد منطقه خطرناک نبود مخصوصا اینکه جون هوا سرد بود عقربو مار و رتیل نبود :ws6: لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۸ سلام شرمنده دوستان گرفتاری داشتم نتونستم بیام انگشت دست راستم شکسته متخصص گفته باید 50 روز تو گچ باشه باید اول دی برم خدمت چکار باید بکنم تمدید میکنند 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۸ تمدید می کنند اما به نظر من با همو دستت برو .این طور اونجا راحتتری :ws2: (می تونی همش جیم بزنی) بعد هم اینکه وقتی رفتی بیشتر یک 10 روزه استعلاجی بگیر به خاطر دستت یا اینکه تو یگان بمون و هیچ کاری نکن .به نظر من با این وضیعت بری خیلی هم خوبه جواب میده . امیدوارم دستت هر چه سریعتر خوب بشه هیچ نعمتی سلامتی نمیشه . 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۸ برو. اگه بتوني دستت رو كامل گچ بگير. تا بتوني از رژه و حمل اسحل و اين چيزا معاف بشي. انشاالله كه زودي خوب بشي 2 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۸ سلام بخاطر ارشد میخام بندازم عقب کی باید موافقت کنه من یکبار عقب انداختم فکر میکنید بشه لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۸ چرا نشه کار نشد نداره.نهایتش واکسنتو نزن :ws2: این طور یه دوره میندازنش عقب تر (به کسی نگی ها ) 2 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ اگه واکسن نزنید یه دوره می افتید عقب ولی سه ماه تو پاچه ات میکنند 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ فکر نمی کنم :ws13: اما برای اطمینان سوال کنی بد نیست ا.من که بعید میدونم 3 ماه اضاف کنند. 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ فکر نمی کنم :ws13: اما برای اطمینان سوال کنی بد نیست ا.من که بعید میدونم 3 ماه اضاف کنند. یکی از دوستان که دیپلم بود سه ماه اضاف خورد جدیدا رهبر هم این سه ماه را نمیبخشد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده