Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ سرباز نبود. ابوذر الان خاموشیو زدن سر صدا نکن سربازا بیدار میشن :ws2: لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ سرباز نیستم ولی اومدم کله های کچلتون رو ببینم یه مقدار بخندم 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ ميتوني بري كرج خونه محمد اينا كلي بخندي. بنده فعلا كچل نميكنم. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ سرباز نیستم ولی اومدم کله های کچلتون رو ببینم یه مقدار بخندم من سربازم اما کچل نیستم چون جناب سروان هستم کلا لیسانسه ها فقط اموزشی کچل می کنن :ws2: در ضمن اولین دختر هستی که به این تاپیک سر زده تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ من سربازم اما کچل نیستم چون جناب سروان هستم کلا لیسانسه ها فقط اموزشی کچل می کنن :ws2: در ضمن اولین دختر هستی که به این تاپیک سر زده تبریک میگم باشه یکبار که کچل کردین می خوای برم به بقیه دخمل ها هم بگم بیان که با هم بخندیم :ws10: لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ باشه یکبار که کچل کردین می خوای برم به بقیه دخمل ها هم بگم بیان که با هم بخندیم :ws10: چون گفتی با هم بخندیم اشکال نداره :ws2: اما اگر فکر می کنید می تونید ادم کچل ببینید سخت در اشتباهید لینک به دیدگاه
peiman66 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ راستی دادا. میدونی تکلیفم چی شد؟ امروز دفتر چه ام برگشت خورد شانس اوردم.حالا میتونم معافیت رزم رو توش قید کنم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ پس خیالت راحت شد پیمان جان. امین فعلاً متأسفانه کچل می بینن من تازه آموزشیم تموم شده هنوز تو مایه های کچلم :ws1: 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ چون گفتی با هم بخندیم اشکال نداره :ws2: اما اگر فکر می کنید می تونید ادم کچل ببینید سخت در اشتباهید گفتم با هم بخندیم نگرفتی.....یعنی با بقیه دخترها بخندیم کچل ندارین؟.........شاهد از غیب رسید پس خیالت راحت شد پیمان جان. امین فعلاً متأسفانه کچل می بینن من تازه آموزشیم تموم شده هنوز تو مایه های کچلم :ws1: 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ پس خیالت راحت شد پیمان جان. امین فعلاً متأسفانه کچل می بینن من تازه آموزشیم تموم شده هنوز تو مایه های کچلم :ws1: مدیر جان یه سوال فنی می تونم بپرسم ها ایی که شما سربازین مگه نه.............پس اینجا چیکار می کنین؟........کلا در مرخصی بسر میبرین یا اینکه توی سربازی آن میشین؟ :ws11: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ سربازیم تو تهرانه. عصرا میام خونه. ولی سفارش دادم که اونجا هم یه خط adsl وصل کنن. 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ سربازیم تو تهرانه. عصرا میام خونه. ولی سفارش دادم که اونجا هم یه خط adsl وصل کنن. بزار رئیس جمهور بشم......شرایط موجود یه تغییرات کلی لازم داره 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ پس خیالت راحت شد پیمان جان. امین فعلاً متأسفانه کچل می بینن من تازه آموزشیم تموم شده هنوز تو مایه های کچلم :ws1: محمد جان خوب کلاه بذار تا کسی متوجه نشه گفتم با هم بخندیم نگرفتی.....یعنی با بقیه دخترها بخندیمکچل ندارین؟.........شاهد از غیب رسید فکر نمی کردم محمد خودشو لو بده :ws1: لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ سرباز نیستم ولی اومدم کله های کچلتون رو ببینم یه مقدار بخندم چه بدبختند دخترا که باید بیایند به کچلی پسرا بخندند یعنی در عالم دختری چیز با حال گیر نمیاد که یک بار هم که شده وابسته به پسرا نباشید لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ سلام مدیر قرار شد کاری کنی که دخترا نتونند وارد بشند ترانه اولین هست اما دیگه تایپک میشه مجادله بین دخترا و پسرا لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۸ بزار رئیس جمهور بشم......شرایط موجود یه تغییرات کلی لازم داره زهي خيال باطل. زن و رياست جمهموري؟ لینک به دیدگاه
peiman66 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۸ سامون علیکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوم بروبچز قدیمی. دلم تنگیده بود گفتم بیام یه سری بهتون بزنم. راستی جواب دفترچه من اول اردیبهشت اومد. حالا میخوام برم دنبال امریه.البته امید چندانی ندارم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده