Amin 6457 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2009 سرباز نبود. ابوذر الان خاموشیو زدن سر صدا نکن سربازا بیدار میشن :ws2:
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 17 آذر، 2009 سرباز نیستم ولی اومدم کله های کچلتون رو ببینم یه مقدار بخندم 3
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 17 آذر، 2009 ميتوني بري كرج خونه محمد اينا كلي بخندي. بنده فعلا كچل نميكنم. 1
Amin 6457 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2009 سرباز نیستم ولی اومدم کله های کچلتون رو ببینم یه مقدار بخندم من سربازم اما کچل نیستم چون جناب سروان هستم کلا لیسانسه ها فقط اموزشی کچل می کنن :ws2: در ضمن اولین دختر هستی که به این تاپیک سر زده تبریک میگم 3
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 17 آذر، 2009 من سربازم اما کچل نیستم چون جناب سروان هستم کلا لیسانسه ها فقط اموزشی کچل می کنن :ws2: در ضمن اولین دختر هستی که به این تاپیک سر زده تبریک میگم باشه یکبار که کچل کردین می خوای برم به بقیه دخمل ها هم بگم بیان که با هم بخندیم :ws10:
Amin 6457 مالک ارسال شده در 17 آذر، 2009 باشه یکبار که کچل کردین می خوای برم به بقیه دخمل ها هم بگم بیان که با هم بخندیم :ws10: چون گفتی با هم بخندیم اشکال نداره :ws2: اما اگر فکر می کنید می تونید ادم کچل ببینید سخت در اشتباهید
peiman66 63 ارسال شده در 17 آذر، 2009 راستی دادا. میدونی تکلیفم چی شد؟ امروز دفتر چه ام برگشت خورد شانس اوردم.حالا میتونم معافیت رزم رو توش قید کنم:ws2: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 آذر، 2009 پس خیالت راحت شد پیمان جان. امین فعلاً متأسفانه کچل می بینن من تازه آموزشیم تموم شده هنوز تو مایه های کچلم :ws1: 1
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 18 آذر، 2009 چون گفتی با هم بخندیم اشکال نداره :ws2: اما اگر فکر می کنید می تونید ادم کچل ببینید سخت در اشتباهید گفتم با هم بخندیم نگرفتی.....یعنی با بقیه دخترها بخندیم کچل ندارین؟.........شاهد از غیب رسید پس خیالت راحت شد پیمان جان. امین فعلاً متأسفانه کچل می بینن من تازه آموزشیم تموم شده هنوز تو مایه های کچلم :ws1: 1
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 18 آذر، 2009 پس خیالت راحت شد پیمان جان. امین فعلاً متأسفانه کچل می بینن من تازه آموزشیم تموم شده هنوز تو مایه های کچلم :ws1: مدیر جان یه سوال فنی می تونم بپرسم ها ایی که شما سربازین مگه نه.............پس اینجا چیکار می کنین؟........کلا در مرخصی بسر میبرین یا اینکه توی سربازی آن میشین؟ :ws11: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 آذر، 2009 سربازیم تو تهرانه. عصرا میام خونه. ولی سفارش دادم که اونجا هم یه خط adsl وصل کنن. 1
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 18 آذر، 2009 سربازیم تو تهرانه. عصرا میام خونه. ولی سفارش دادم که اونجا هم یه خط adsl وصل کنن. بزار رئیس جمهور بشم......شرایط موجود یه تغییرات کلی لازم داره 2
Amin 6457 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2009 پس خیالت راحت شد پیمان جان. امین فعلاً متأسفانه کچل می بینن من تازه آموزشیم تموم شده هنوز تو مایه های کچلم :ws1: محمد جان خوب کلاه بذار تا کسی متوجه نشه گفتم با هم بخندیم نگرفتی.....یعنی با بقیه دخترها بخندیمکچل ندارین؟.........شاهد از غیب رسید فکر نمی کردم محمد خودشو لو بده :ws1:
kendab 184 ارسال شده در 18 آذر، 2009 سرباز نیستم ولی اومدم کله های کچلتون رو ببینم یه مقدار بخندم چه بدبختند دخترا که باید بیایند به کچلی پسرا بخندند یعنی در عالم دختری چیز با حال گیر نمیاد که یک بار هم که شده وابسته به پسرا نباشید
kendab 184 ارسال شده در 18 آذر، 2009 سلام مدیر قرار شد کاری کنی که دخترا نتونند وارد بشند ترانه اولین هست اما دیگه تایپک میشه مجادله بین دخترا و پسرا
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 27 آذر، 2009 بزار رئیس جمهور بشم......شرایط موجود یه تغییرات کلی لازم داره زهي خيال باطل. زن و رياست جمهموري؟
peiman66 63 ارسال شده در 27 آذر، 2009 سامون علیکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوم بروبچز قدیمی. دلم تنگیده بود گفتم بیام یه سری بهتون بزنم. راستی جواب دفترچه من اول اردیبهشت اومد. حالا میخوام برم دنبال امریه.البته امید چندانی ندارم. 1
ارسال های توصیه شده