رفتن به مطلب

سربازا بیان اینجا :d

ارسال های توصیه شده

من یه مشکل جدید پیدا کردم. یه هفته پیش رفتم دکتر که معاینه کنه که دفتر چه بفرستم. معاینم کرد و گفت که مشکلی نداری. دفر چه رو امضا کرد و منم پستش کردم. اما اخر سر یه ازمایش برام نوشت. چند روز بعد رفتم انجام دادام و نتیجشو نشونش دادم.دکتر گفت که شما معاف از رزمی.منم دو دل بودم که از این امتیاز استفاده کنم یانه. اخه می گن برا لیسانس ها چندان به درد نمی خوره. اخه معاف از رزما فقط پست نمی دن و منم که لیسانسم فکر نکنم مجبور باشم که پست بدم. اینو یه نظامی بهم گفت.

اما از طرفی من که دنبال امریه هستم معاف از رزم خیلی به دردم می خوره پس تصمیم گرفتم که از این امتیاز استفاده کنم.اما بدبختی اینجاس که روز اول دکی بهم گفت که هیچ مشکلی نداری و میتونی دفترچه رو پست کنی. منم این کارو کردم. حالا نمی دونم چکار کنم.

کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا نه؟اگه کمکم کنید ممنون میشم.

ضمنا یه دفترچه دیگه گرفتم که از نو بفرستم .اما نمی دونم تکلیف دفترچه قبلی چی میشه

دفترچه 2 ديگه معني نداره. لازم نيست بفرستي. اصل همون اولي هست

كي گفته ليسانس پست نميده؟

مگه همين محمد و امين كم پست دادن؟:ws10:

بذار جواب اعزام به خدمت ( برگ سبز ) بياد بعد برو نظام وظيفه شهرتون. از اونجا پيگيري كن انشاالله درست ميشه.

يا همين فردا حتما برو نظام وظيفه شهرتون

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 370
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پیمان جان معافیت از رزمو بگیر .من اگر معافیمو همون روزهای اول درست کرده بودم دیگه منو به عنوان دیده بان نمی فرستادن منطقه تا دیده بانی کنم :ws1:

تازه ممکنه بعضی جاها خدمت کنی که کجبور بشی هر هفته صبحگاه شرکت کنی و رژه بری اما اگر معاف از رزم داشته باشی دیگه لازم نیست بری.

• Like 2
لینک به دیدگاه

ای خداااااااااااااااااااااااااااا

من چکار کنم؟

اخه من معاف از رزم رو برا امریه می خوام. اون موقع که جواب دفترچه بیاد من باید برم دنبال امریه.بعد شرایط معاف از رزم رو که ندارم که از امتیازش استفاده کنم

ای خدااااااااااااااااااااااا

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای خداااااااااااااااااااااااااااا

من چکار کنم؟

اخه من معاف از رزم رو برا امریه می خوام. اون موقع که جواب دفترچه بیاد من باید برم دنبال امریه.بعد شرایط معاف از رزم رو که ندارم که از امتیازش استفاده کنم

ای خدااااااااااااااااااااااا

زهي خيال باطل.

اول اينكه من كه 15 فروردين فرستادم افتادم برج 12 شما كه حالا فرستاديد برج 4 يا 6 سال ديگه اعزام ميشيد.

دوم اينكه من بعد 5 ماه الان دارم ميرم دنبال امريه. با خيال راحت ميري دنبال معاف از رزمت. اون كه رديف شد بعد امريه.

شب دراز است و قلندر بيدار.

• Like 1
لینک به دیدگاه

امروز با بچه ای منطقه تماس داشتم.یکیشون اسلحه رو به ضامن کرده که یدفعه اسلحه شلیک کرده.نو سنگر هم نشسته بودن شانس اوردن که تیرش کمونه نکرده .اینو گفتم که دوستان سرباز بیشتر مواظب باشن :ws13:

مخصوصا اونایی که منطقه میفتن مواظب مار و عقرب و رتیل باشن البته این موجودات در تابستون که هوا گرمه بیشتر هستن تو هوای سرد خیالتون راحت باشه:ws24:

• Like 2
لینک به دیدگاه
امروز با بچه ای منطقه تماس داشتم.یکیشون اسلحه رو به ضامن کرده که یدفعه اسلحه شلیک کرده.نو سنگر هم نشسته بودن شانس اوردن که تیرش کمونه نکرده .اینو گفتم که دوستان سرباز بیشتر مواظب باشن :ws13:

مخصوصا اونایی که منطقه میفتن مواظب مار و عقرب و رتیل باشن البته این موجودات در تابستون که هوا گرمه بیشتر هستن تو هوای سرد خیالتون راحت باشه:ws24:

خدا رو شکر ما نرفتیم................:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من زياد با مارو عقرب سر و كار داشتم. عادي هست اما باز هم يه كم ميترسم لحظه اول.

منم امروز رفتم استانداري. ميخوان پدر ادمو در بيارن. رفتم دفتر معاون بودجه

از اونجا نامه داده به مدير كل دفتر فني. مدير كل نامه داده به اداره امور اداري. اونجا تازه بهم گفتن فردا مشخص ميشه. اگه فردا قبل كنن بايد برم اونجا ازم مصاحبه و امتحان بگيرن. امتحان رو اگه قبول شدم نامه ميدن برم وزارت كشور. بهم گفتن ما اينجا قبول كنيم وزارت كشور قبول نمي كنه. ميگه گير ميدن.

حالا بايد دنباي يه پارتي هم تو وزرات كشور باشم.

تمام اين كارا با پارتي هست. بدون پارتي همون دم در مي گن امريه نميگيريم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

ابوذر جون می دونم که بیشتر از یه سال دیگه طول میکشه.اما میشه بیاریش جلوتر. به هر حال من به اینش کار ندارم و مشکل من این نیست.

تکلیف معافیت رزم من مگه از روی دفترچه معلوم نمیشه؟تو دفتر چه اعزام من که چیزی از معافیت رزم ذکر نشده.پس چطوری باید بعد اینکه جوابش اومد معافیتم رو درست کنم؟تنها راهی که من شنیدم اینه که تو اموزشی میشه معافیت رزم گرفت. اما من خیلی قبل تر احتیاج به این امتیاز دارم که برا گرفتن امریه ازش استفاده کنم.

بعد اینکه دفترچه اومد من چطور باید معافیت رزمم رو درست کنم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

شنيدن كي بود ماندن ديدن.

تا خودت مستقيماً از سازمان نظام وظيفه جواب نگرفتي حرف رو قبول نكن.

مطمئن باش تبصره اي ، راه گريزي چيزي براي اين موقع ها گذاشتن.

حتما از طريق سازمان نظام وظيفه پيگيري كن نه به حرف من و امين گوش نده ( به فرض گفتما )

• Like 4
لینک به دیدگاه

با حرف ابوذر موافقم .هر کاری از دستت بر میاد و فکر میکنی درسته انجام بده.

ابوذر خان شما هم به قول امیر به تلاشتون در راه رسیدن به هدف ادامه بدین انشالا درست میشه .رفتی وزارت کشور سلام منو به وزیر برسون و بگو مهندس امین گفته کار منو ردیف کنید :ws3:

اینو که بگی از همو راهی که اومدی می گردوننت :ws10:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرسی امین جون.دلم خیلی برا شهرتون تنگیده.:ws49:

تشریف بیارین خوشحال میشیم از شما پذیرایی کنیم:ws53:

مگه قبلا اهواز بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان کجایی ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون ابوذر جون خیلی کمکم کردی

راستی این عکست خیلی باحاله بامزه اس.:ws49:

قربونت عزيزم. هدف ما هم از جمع شدن دور هم همينه ديگه. كمك از راه دور ( پيام نور منظورمه )

عكس دوران جووني هامه وقتي 2 سالم بوده. ماله 22 سه ساله پيشه. هييييييييييي جووني

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...