Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ اینطوری بهتره. بذار حداقل یه تاپیک مردونه هم باشه تا انجمن :ws2:[/QUOTE] خیلی با حال بود باشه پس بذار مردونه بمونه .یه سوال راستشو بگو پارتی داشتی که افتادی ستاد ؟؟؟؟ اصلا من میگم دسترسیش و بدیم به مردا............. البته اینجا من سرباز نیستم ها میخواین میرم هاااااااااااااا دلتون میاد؟؟؟؟ خواهش می کنم .شما همین جا پیشه ما باشین .تازشم شما در زمان صلح سرباز نیستین. همه ما بعد از خدمت یا معافی تا هزار سال دیگش آماده به خدمت محسوب می شیم :ws1: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ شما بیا مشهد شیرینیت با من............. ممنون از تبریکت عزیزم..................... اي بابا امير جان من زياد مشهد ميام. اصلاً خودتو از اين بابت ناراحت نكن. ما از بچه هاي فرامرز عباسي هستيم.:ws5: 1 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ اینطوری بهتره. بذار حداقل یه تاپیک مردونه هم باشه تا انجمن :ws2:[/QUOTE] خیلی با حال بود باشه پس بذار مردونه بمونه .یه سوال راستشو بگو پارتی داشتی که افتادی ستاد ؟؟؟؟ خواهش می کنم .شما همین جا پیشه ما باشین .تازشم شما در زمان صلح سرباز نیستین. همه ما بعد از خدمت یا معافی تا هزار سال دیگش آماده به خدمت محسوب می شیم :ws1: چشم ولی همیشه صلحه انشاالله.......... اي بابا امير جان من زياد مشهد ميام. اصلاً خودتو از اين بابت ناراحت نكن. ما از بچه هاي فرامرز عباسي هستيم.:ws5: بیا فدم روی چشم داداشی............ فرامرز عباسی کیه؟؟؟؟؟:ws2::ws2::ws2::ws2: بیا شما عزیزم......چچرا ناراحت خوشحالم میشم........... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ اینطوری بهتره. بذار حداقل یه تاپیک مردونه هم باشه تا انجمن :ws2:[/QUOTE] خیلی با حال بود باشه پس بذار مردونه بمونه .یه سوال راستشو بگو پارتی داشتی که افتادی ستاد ؟؟؟؟ خواهش می کنم .شما همین جا پیشه ما باشین .تازشم شما در زمان صلح سرباز نیستین. همه ما بعد از خدمت یا معافی تا هزار سال دیگش آماده به خدمت محسوب می شیم :ws1: این دقیقاً حرفی بود که افسر آموزشمونم بهم زد. من خودم خسابی شاخ در آوردم. یه روزی یه فرمی پر کردم. خیلی بعید میدونستم اسمم در بیاد. ولی قسمت بود شد. من آماده بودم که کد تکاوری بخورم. آخه تو یگان ما 100% کسایی که کد می خوردن کد تکاوری خوردن. فقط امریه ها شانس آوردن و فوق لیسانسا و 2،3 نفر مثل من لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ بیا فدم روی چشم داداشی............ فرامرز عباسی کیه؟؟؟؟؟:ws2::ws2::ws2::ws2: بابا خيابون شهيد فرامرز . شهيد فرامرز عباسي. ناسلامتي تو مشهده ها لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ این دقیقاً حرفی بود که افسر آموزشمونم بهم زد. من خودم خسابی شاخ در آوردم. یه روزی یه فرمی پر کردم. خیلی بعید میدونستم اسمم در بیاد. ولی قسمت بود شد. من آماده بودم که کد تکاوری بخورم. آخه تو یگان ما 100% کسایی که کد می خوردن کد تکاوری خوردن. فقط امریه ها شانس آوردن و فوق لیسانسا و 2،3 نفر مثل من واقعا خدا دوست داشته اگر تکاور میشدی باید لبه مرزها دنبالت می گشتیم یه جورایی میومدی پیشه خودم :ws10: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ بابا محمد اصلاً به درد تكاوري نميخوره. اينو از من بپرس. محمد فقط بايد بشينه پشت كامپيوتر 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ بابا محمد اصلاً به درد تكاوري نميخوره. اينو از من بپرس.محمد فقط بايد بشينه پشت كامپيوتر مگه من بدرد دیده بانی می خوردم که بردنم 1000 متری مرز عراق ارتش به این چیزا کار نداره .کاری نداره مهندس هستی یا دکتر .یادم 01 تهران که بودم یه دکتر متخصص هم بود خیلی سوسول بود بیچاره 2 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ آدرس : تهران پل چوبي ، ميدان سپاه آدرسي راحت تر از اين. اره واقعاً پارتي مي خواد. امير جان بهت تبريك مي گم. اومدم مشهد ميام خدمتتون براي شيريني عزيزم. در مورد معاف از رزم هم توي همون دوران آموزشي راحت معاف از رزمت رو بگير. سلام ممنون از ترمینال جنوب میشه با مترو اونجا رفت 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ سلام.تاپیک خوبی هست اما فکر می کنم تیترشو یه چیز دیگه میذاشتم بهتر بود این طور خانم ها فکر می کنن نمی تونن وارد بشن :ws11:و در این باره نظر بدن :ws6: بذار چند روزی از دست خانها راحت باشیم و حرفهایمون را راحت بگیم خانمها هر کجا وارد شوند غیر از درد سر چیزی ندارد 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ سلامممنون از ترمینال جنوب میشه با مترو اونجا رفت اره با مترو هم ميتونيد بريد . ايستگاه بهارستان و يا ميدان امام حسين. هر كدوم دوست داشتيد. بعد بايد سوار تاكسي بشيد به سمت پل چوبي. 2 لینک به دیدگاه
peiman66 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ مرسی از توضیحاتتaboo_akجان الان برا گام اول من باس چکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ گام اول چي؟ برا امريه اولين چيزي كه بايدداشته باشيد برگ سبز يا همون برگ اعزام به خدمت هست. فكر كنم شما هنوز مدارگتون رو ارسال نكرديد. اين كار رو كرديد؟ ضمناً من رو ابوذر صدا بزنيد راحت تر هستيد 3 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۸ اینجا ما معافا بیکاریم ................... 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۸ اینجا ما معافا بیکاریم ................... بهتر به جای ما بگی من چون فقط تو سرباز نیستی حال می کنی واسه خودت هااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۸ يه خبر دست و پا شكسته دارم. امروز استانداري بودم. احتمالاً امريه تو دفتر فني استانداري بهم بدن. دعا كنيد برام 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۸ يه خبر دست و پا شكسته دارم.امروز استانداري بودم. احتمالاً امريه تو دفتر فني استانداري بهم بدن. دعا كنيد برام انشالا که درست میشه.حتما برات دعا می کنم که ردیف بشه .به شدت پیگیر باش تا از دستش ندی . 2 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۸ يه خبر دست و پا شكسته دارم.امروز استانداري بودم. احتمالاً امريه تو دفتر فني استانداري بهم بدن. دعا كنيد برام انشالله موفق میشی............ بهتر به جای ما بگی من چون فقط تو سرباز نیستی حال می کنی واسه خودت هااااااااااااااااا نمیدونی یک حالی میدی معافیت............. راحت.............. 1 لینک به دیدگاه
peiman66 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۸ من یه مشکل جدید پیدا کردم. یه هفته پیش رفتم دکتر که معاینه کنه که دفتر چه بفرستم. معاینم کرد و گفت که مشکلی نداری. دفر چه رو امضا کرد و منم پستش کردم. اما اخر سر یه ازمایش برام نوشت. چند روز بعد رفتم انجام دادام و نتیجشو نشونش دادم.دکتر گفت که شما معاف از رزمی.منم دو دل بودم که از این امتیاز استفاده کنم یانه. اخه می گن برا لیسانس ها چندان به درد نمی خوره. اخه معاف از رزما فقط پست نمی دن و منم که لیسانسم فکر نکنم مجبور باشم که پست بدم. اینو یه نظامی بهم گفت. اما از طرفی من که دنبال امریه هستم معاف از رزم خیلی به دردم می خوره پس تصمیم گرفتم که از این امتیاز استفاده کنم.اما بدبختی اینجاس که روز اول دکی بهم گفت که هیچ مشکلی نداری و میتونی دفترچه رو پست کنی. منم این کارو کردم. حالا نمی دونم چکار کنم. کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا نه؟اگه کمکم کنید ممنون میشم. ضمنا یه دفترچه دیگه گرفتم که از نو بفرستم .اما نمی دونم تکلیف دفترچه قبلی چی میشه 1 لینک به دیدگاه
peiman66 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۸ ضمنا ابوذر جون برات ارزو موفقیت می کنم. میدوارم که امریه ات جور بشه. شما هم واسه ما دعا کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده