Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ محمد به تو اونقدر کباب دادند که الان گذاشتیشون تو پروفایل بچه ها نگو چیزی نمی دن با اون ستاره های کبابیت لینک به دیدگاه
moein_13 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی.....:w70: شروینی سلام 1 لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بچه آروم بیایید اینجا یه کم شلوغ کنیم ! سر و صدا نکنیدا .... میان جمعمون میکنند شوتمون میکنند بیرون ! لینک به دیدگاه
peiman66 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سلام.من بعد از دو سال برگشتم اینجا.یادش بخیر دو سال پیش می اومدم اینجا در مورد امریه و سربازی میحرفیدیم.اخرشم نتونستم امریه بگیرم و رفتم خدمت. الانم خدمتم تموم شده.کادو واسم چی میگیرید؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ونوس خانم انگار خیلی حلت خوش من دو روز دیگه میرم سربازی شما دارین خوشحالی می کنی کاش من هم مثل خودت سرخوش و شاد بودم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ونوس خانم انگار خیلی حلت خوش من دو روز دیگه میرم سربازی شما دارین خوشحالی می کنی کاش من هم مثل خودت سرخوش و شاد بودم سربازی که خیلی خوبه؛ کاشکی منم میتونستم برم؛ ببین سربازی مثل ترن شهر بازیه؛ میتون ازش لذت ببری هم میتونی ازش بترسی( چی گفتم، از اون جمله فلسفیا بودا؛ قبلا تو نت خونده بودم) من داداشم یه دفتر خاطرات داشت از دوران سربازیش ، تو آموزشی دوستاش براش نوشته بودن؛ اینقد باحال بود لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی میای باهم بریم سربازی نه بابا خودش مهم نیست ولی دوسال الافی الکیش آدم و آزار میده:w410::w410: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی میای باهم بریم سربازی نه بابا خودش مهم نیست ولی دوسال الافی الکیش آدم و آزار میده:w410::w410: :banel_smiley_52: نه خودت برو ؛ خوش بگذرون , من هنوز دانشجویم اما واقعا 2 سال وقت جوونا رو از عمر جوونا رو میگیره, اما جزو سابقه کار میشه ها لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام این تاپیک رو دیدم خیلی خوشخالیدم ما هم سربازی رودیروز به اتمام رسونیدم 16 ماه خدمت پاک زیر پرچم 2 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان سلام من یه سوالی دارم : امریه چیه ؟ به چه دردی میخوره ؟ چجوری باید بگیری ؟ در ضمن درباره انواع معافیت ها اگر کسی اطلاعاتی داره بگه ( معافیت کفالت چیه ؟ ) ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده