Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ باشه پس بیا اهواز تا کیک و شیرینی و ...را برات ردیف کنم لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ یک خاطره در مورد موش بگم : تو منطقه بودیم من و 2 تا سربازام تو یک سنگر بودیم .شب که میخوابیدیم یک موشی همیشه میومد تو سنگرمون هر کاری کردیم نتونستیم بکشیمش .شب که میشد سرو کلش پیدا میشد و از سرو کلمون بالا میرفت .سوژه خندمون شده بود تو اون بیابون 1 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ اینم شد شیرینی؟ حالم بد شد. یاد عمل قلبی افتادم که پارسال رفتیم. حداقل این شیرینی تلخو که گذاشتید یه آب قندی میذاشتید کنارش اگه کسی فشارش افتاد اون اب قند رو بخوره. آبش رو بذارین قندش رو من میذارم. اخه میترسم قندتون هم مثل اون کیک پایان خدمتتون باشه. حاضرم به جا 2سال، 6سال برم سربازی اما اون کیک رو نخورم. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ باشه الان میرم ببینم کیکی میکی پیدا میشه اینموقع شب بخرم بیارم لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ یک خاطره در مورد موش بگم :تو منطقه بودیم من و 2 تا سربازام تو یک سنگر بودیم .شب که میخوابیدیم یک موشی همیشه میومد تو سنگرمون هر کاری کردیم نتونستیم بکشیمش .شب که میشد سرو کلش پیدا میشد و از سرو کلمون بالا میرفت .سوژه خندمون شده بود تو اون بیابون خب تو از کجا مطمئنی که همیشه اون موش میومد توی سنگرتون؟!مگه تو قیافشو دیده بودی؟! لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ اینم شد شیرینی؟ حالم بد شد. یاد عمل قلبی افتادم که پارسال رفتیم. حداقل این شیرینی تلخو که گذاشتید یه آب قندی میذاشتید کنارش اگه کسی فشارش افتاد اون اب قند رو بخوره. آبش رو بذارین قندش رو من میذارم. اخه میترسم قندتون هم مثل اون کیک پایان خدمتتون باشه. حاضرم به جا 2سال، 6سال برم سربازی اما اون کیک رو نخورم. نه دیگه نشد آبجی........ مثل معروف رو یادت رفت...... مفت باشه ، کوفت باشهمن به این کیک هم راضیم لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ اره بابا من شبا خواب نداشتم به خاطر همین موشه !!! این هم یک کیک دیگه : این هم کیک عروسی خودم در اینده لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ این برای ستاره باران این برای امیر برای روشنک برای مونا هم و محمد هم بعدا میارم 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ ممنون ستاره جان .خوب دوستان تا صدای مدیر تالار در نیومده بریم !!! از شرکت همگی دراین جشن بسیار ممنونم همگی پیر بشید انشالله !!!!!! لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ این برای امیر :w58: واقعا چقدر تو نسبت به من لطف داری. امین این کیک به نظرم یک بار خورده شده بعد بالا آورده شده 1 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ خواهش می کنم. اینم اخرین کیک از طرف من. پایان خدمتتون رو بهتون تبریک میگم. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ ممنونم ستاره باران عزیز .از امیر و مونا و میم شیمی و محمد و روشنک (محمد امین) و ........تشکر میکنم 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ سلام امین منم تبریک میگم که تموم شد سربازیت... ما که هنوز وقتش نشده که ببینیم سربازی چطوریه ولی یه روزی میشه که ما هم باید بریم! اصلا همه رفتنی هستند.... 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ ایمان جان اصلا نگران نباش !! سربازی هم میری و بعدش هم میای مثل باد میگذره .اما جدا اصلا سخت نگیر !!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ خوب آرههههه! ولی 2 سال از عمرت رو میگذرونی تو یه منطقه نظامی!!! و اونجا هی بهت میگن اینکارو بکن اون کارو نکن!!! من نمیخوام برم....زوره؟!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ سلام امیر عزیز. خوبی؟ امشب اومدم اینجا عید دیدنی. آقا چی داری واسه پذیرایی؟ تا جایی که میدونم تبریزیا خیلی مهمون نوازن ببینم چه میکنی :ws2: 1 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ اینجا تالار نظامیه هااااا ، با توپ و گلوله از مهمونا پذیرایی میکنیم اگر طالبید بزنم بترکونمتون:167: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ ایول عجب چیز باحالی خوب باشه اینجا مثل اینکه نمیشه شوخی کرد. ما زودتر عیدیمونو بدیم و بریم بفرما اینم 50 امتیاز. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده