kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ سلام به ما شیرینی نرسیده حالا دعوت کنید تا شام گیرمون بیاد خسیس بازی در نیار لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ اخه من که هنوز نه شام دادم نه شیرینی انشالله هفته دیگه لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ منم شام می خوام........ لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ هفته دیگه چه وقت و کجا بیایم شام و شیرینی بخوریم لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ سلام. امین هستم الان مدت 10 ماه و نیمه که سربازم و هدفم از راه اندازی این تاپیک گفتگو و بحث در مورد سربازی هستش حرفی یا خاطره ایی در مورد سربازی دارین اینجا بگین :ws24: یادش به خیر زمانی که این تاپیک را زدم امروز خدمتم تمام شد بدون حتی یک روز اضافه خدمت تازه قرار بود افسر نمونه معرفی بشم اما از شانس بدم گفتن چون ترخیصی نمیشه و یک ستوان یک را به جای من معرفی کردن (اشکال نداره) !!! خلاصه خدمتم به سلامتی تمام شد و از این بابت خدا را شکر می گویم . 88/12/15 2 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ خدا رو شکر که تموم شد پس بچسب به زندگی حالشو ببر:ws2: لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ روشنک از اون حرفا زدی امیر چی بچسبم به ندگیم الان تیک عصمشامشسذزشتلمش گرفتم درست نمی تونم نشاتشسن زتایپ کنم . لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ یعنی چی؟ این چه وضعیه؟ ترخیص شدی یه شیرینی نیومدی بدی؟ فقط اومدی بگی سربازیت تموم شد؟ ترخیصی بدون شیرینی مگه میشه :w00: لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ اخه دیدم تولده میم شیمی هم با ترخیصی من یکی شده نخواستم اون جشنو به هم بزنم لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ اخه دیدم تولده میم شیمی هم با ترخیصی من یکی شده نخواستم اون جشنو به هم بزنم :w58: عجب چرچیلی هستی تو امین این حرف برات گرون تموم شد! شیرنی منو بخر پست کن لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ شیرینی خبری نیست همون روش قبیله ایی عمل کنید 2 عدد تبریزی افتادن به جون یک اهوازی تازه محمد هم فکر کنم تبریزی باشه لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ این کیکو از پروفایل یکی از کاربرا دزدیدم 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ من میگم شیرینی ندم باز شما گیر میدین لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ امین می گم تو میای تهران دیگه؟ ما شیرینی نخواستیم ازت. حالم بد شد نصف شبی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ امین تو مردی......خودم میکشمت..... خودم میبیرمت میدون ساعت ، بالای ساختمان شهرداری ، میبندمت به ساعت آویزون بمونی شیرنی بده لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ مونا تو چرا این حرفو می زنی .اون موشها که اونجا هستند واقعا خوشمزه هستند لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ امیر جان کیک به اون بزرگی را نمی بینی !!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ راستی قوانین تالار رو زیر پا گذاشتی ، تصاویر دلخراش به صورت قابل مشاهده میذاری؟! لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ امیر جان کیک به اون بزرگی را نمی بینی !!!!!!!!!!!! فرزندم من کیک رو برای خوردن میخوام نه برای دیدن! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده