Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ یوحنا تو که یه تنه هرتاپیکی رو با اسپمات اباد میکنی. خاندانی باشین چی میشه :icon_pf (34): کنداب جان چیزی غصه فاصله رو نخور. چون جای پرتی نیفتادی میگم خوبه. 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ یوحنا تو که یه تنه هرتاپیکی رو با اسپمات اباد میکنی. خاندانی باشین چی میشه :icon_pf (34): حالا ببینین منو خاندانم رو چشم میزنین یا نه!!!!دهه!!:w00: :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: ایشالا یه روزی بشه من و خاندانم با هم بیام انجمن شماهارو با اسپم هامون مستفیض کنیم:TAEL_SmileyCente: لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۸ یوحنا تو که یه تنه هرتاپیکی رو با اسپمات اباد میکنی. خاندانی باشین چی میشه :icon_pf (34): کنداب جان چیزی غصه فاصله رو نخور. چون جای پرتی نیفتادی میگم خوبه. جای پرتی نیست اگه لشکر تقسیمم کنه می افتم جای پرتی که احتمال تقسیم زیاده لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ هر موقع این تاپیک آپ میشه من فک میکنم شیرینیه پایان خدمت قراره بدن زودی میام لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ انشالله 10 روز دیگه البته اگر تا اونموقع اضاف نخورم البته بعیده !! کنداب جان درسته سخته اما خودتو با محیط سازگار کن .خدمت خوب یا بد میگذره داداش. من تو بدترین شرایط بودم .اما خوب گذشت سعی کن تجربه کسب کنی 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ ایول ده روز دیگه چه شیرینی بخوریم! فریاد دیدی رفتم فعالیت کردم!! حالا هی بگو لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ بله دیدم .دستت درد نکنه .تایپک در تالار تخصصی خیلی خیلی اهمیت داره .امیدوارم تداوم داشته باشه :w139: 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ سلام سختیش فقط در رفت و امده نمشه زودتر شیرینی بدید که منم باشم 1 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ سلامسختیش فقط در رفت و امده نمشه زودتر شیرینی بدید که منم باشم داداش این امین جون به عزرائیل نمیده ، شیرنی میخواد بده؟! هنوز اینو نشناختی! لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ من تا کارتمو نگیرم شیرینی نمی دم لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ بگو نمیخوای شیرنی بدی ، خلاص! ایشالله اضاف بخوری ، یکم بخندیم لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۸ کارتت حالا حالاها نمیدن داره هوشمند میشه ما شیرینی نخاستیم به خودت اضاف نزنی بخاطر ترس از شیرینی دادن لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ نه کارت من امادس .ما فایلمونو 4 ماه پیش بستیم .دوستم همین چند وقت پیش ترخیص شد با کارت. امیر تو هم تیکه بنداز البته اونایی که با کسری ترخیص میشن کارتشون دیرتر میاد .اما کسایی مثل من که شرافتمندانه کل خدمتو میرن همون موقع کارتشونو بهشون میدن لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ شیرینی!! پایان خدمت!! شرافتمندانه!!! چه کلماتی!! ربطشون به هم چیه؟؟!!! لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ امین جدی داری از بحران کچلی در میای؟!!!!!! یادته محمد باعث شد دو ماه اضافه خدمت بخوری؟ حالا وقتی شیرینی دادی دیگه کچل محسوب نمیشی لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ اره دیگه .15 اسفند ترخیصم . اما جریان شرافتمندانه چیه !! سربازهای که کسری خدمت ندارند و تا حدودی زورشون میگیره از این کلمه استفاده می کنند میگن سربازی ما شرافتمندانه بوده و مثل مرد کامل خدمت کردیم .دقیقا خودم هم نمی دونم اما سربازا این طور میگن ساوارنا من خودم هم باورم نمیشه که خدمتم داره تمام میشه . لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ تبریک .....خوب خسیس حالا که اینقدر خوشحالی یه شام بده ما هم خوشحال بشیم لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ شیرینی که دادم فرداش شام میدم .جدا جشنی بگیرم که شاه عباس سوم موقع گذاشتن تاج شاهنشاهی این کارو نکرده باشه لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ کی دادی؟ من چیزی نخوردم .....موقع شامت حتما به من بگو بیام :d لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ حتما به موقعش کارت دعوت می فرستم :w139: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده