Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ سلام .من کمتر از 40 روز دیگه خدمتم تمام میشه چه حالی میده ایشالا که بهت یک ماه اضافه خدمت بخوره تا با محمد تموم کنی . و محمد تنها نمونه لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ سلام .من کمتر از 40 روز دیگه خدمتم تمام میشه چه حالی میده ایشالا که بهت یک ماه اضافه خدمت بخوره تا با محمد تموم کنی . و محمد تنها نمونه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ یه ماه چیه یه سال باید اضافه خدمت بخوره :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ یه ماه چیه یه سال باید اضافه خدمت بخوره :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ من که دیگه فایلم بسته شده اما خوب این اواخر خدمتی حواسم به همه چیز هست که اضاف مضاف نخورم البته بعیده چون من افسر خوبیم .کی را تا حالا دیدید تو یک هفته 9 روز تشویقی بگیره لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ من که دیگه فایلم بسته شده اما خوب این اواخر خدمتی حواسم به همه چیز هست که اضاف مضاف نخورم البته بعیده چون من افسر خوبیم .کی را تا حالا دیدید تو یک هفته 9 روز تشویقی بگیره لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ مرخصی بومی ها 2 روز در ماه هستش یعنی اگر 4 ماه بمونی 8 روز مرخصی بهت میدن اما من 4 ماه موندم و 25 روز مرخصی گرفتم لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ مرخصی بومی ها 2 روز در ماه هستش یعنی اگر 4 ماه بمونی 8 روز مرخصی بهت میدن اما من 4 ماه موندم و 25 روز مرخصی گرفتم 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۸ سلام من بعداز 42 امدم خونه 01واقعا هتله من شانس اوردم فرمانده خوبی خورد به تورم در این 42روز فقط 11روز پوتین پوشیدم بقیه اش هم دودرکردم اول اسفند باید برم برا جشن سردوشی و برگه امریه برام دعا کنید جا خوب بیفتم دوره کد ندارم 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۸ به سلامتی چه جالب !! دیدی چه زود گذشت داداش :ws2: من که گفتم هتله .انشالله جای خوب هم میفتی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۸ به سلامتی. خوش اومدی. ایشالا که جای خوبی هم میفتی. کدوم یگان بودی حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ سلام یگان731 هرچی خدا بخاهد همون میشه ان شاالله جای خوب بیفتم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ راستی چقدر زود آموزشی تموم شد. واسه ما تا روز 31 مرداد بود. بدشانسی اون وسطا تعطیلی معطیلی هم زیاد نبود. یه نیمه شعبان بود که اونم شد فرجه 2،3 روزمون :icon_pf (34): امریتو گرفتی خبرشو بده. 10 روزم بعد از گرفتن امریه تعطیلی. 1 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۸ میان دوره ندادن این گذاشتند میان دوره باید27برگردیم هر که ازمون داره روز بعد بر میگردد دعا کنید جا خوبی بیفتنم 1 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۸ نگران نباش عزیز. ایشالله جای خوبی میوفتی.:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ نمیدونم چطوریه. اما به نظرم جای بدی نباشه. فقط اینو اولش بگم که اولش واست سخته. شاید یکی دوماه سخت باشه واست. هرچی جلوتر بری راحت تر میشه. فقط آخراش شاید خسته کننده بشه دیگه. من که هنوز به نصف راه رسیدم تازه. در مورد آخراش امین باید بگه که چند روز دیگه ترخصیه 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ منم بالاخره گزینش استانداری تاییدم کرد. بالاخره امریه ردیف شد. فقط مونده تایید وزارت کشور 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ ایول یه شیرینی ترخیصی از امین میگیریم یه شیرینی تأیید شدن امریه از ابوذر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده