رفتن به مطلب

سربازا بیان اینجا :d

ارسال های توصیه شده

سلام .من کمتر از 40 روز دیگه خدمتم تمام میشه :ws3: چه حالی میده :ws28:

ایشالا که بهت یک ماه اضافه خدمت بخوره تا با محمد تموم کنی . و محمد تنها نمونه :ws3:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 370
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام .من کمتر از 40 روز دیگه خدمتم تمام میشه :ws3: چه حالی میده :ws28:

ایشالا که بهت یک ماه اضافه خدمت بخوره تا با محمد تموم کنی . و محمد تنها نمونه :ws3:

لینک به دیدگاه

من که دیگه فایلم بسته شده اما خوب این اواخر خدمتی حواسم به همه چیز هست که اضاف مضاف نخورم البته بعیده چون من افسر خوبیم .کی را تا حالا دیدید تو یک هفته 9 روز تشویقی بگیره :ws3:

لینک به دیدگاه

من که دیگه فایلم بسته شده اما خوب این اواخر خدمتی حواسم به همه چیز هست که اضاف مضاف نخورم البته بعیده چون من افسر خوبیم .کی را تا حالا دیدید تو یک هفته 9 روز تشویقی بگیره :ws3:

لینک به دیدگاه

مرخصی بومی ها 2 روز در ماه هستش یعنی اگر 4 ماه بمونی 8 روز مرخصی بهت میدن اما من 4 ماه موندم و 25 روز مرخصی گرفتم :ws28:

لینک به دیدگاه

مرخصی بومی ها 2 روز در ماه هستش یعنی اگر 4 ماه بمونی 8 روز مرخصی بهت میدن اما من 4 ماه موندم و 25 روز مرخصی گرفتم :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام

من بعداز 42 امدم خونه

01واقعا هتله من شانس اوردم فرمانده خوبی خورد به تورم

در این 42روز فقط 11روز پوتین پوشیدم بقیه اش هم دودرکردم

اول اسفند باید برم برا جشن سردوشی و برگه امریه برام دعا کنید جا خوب بیفتم دوره کد ندارم

• Like 2
لینک به دیدگاه

به سلامتی :ws3: چه جالب !! دیدی چه زود گذشت داداش :ws2: من که گفتم هتله .انشالله جای خوب هم میفتی

• Like 1
لینک به دیدگاه

راستی چقدر زود آموزشی تموم شد. واسه ما تا روز 31 مرداد بود. بدشانسی اون وسطا تعطیلی معطیلی هم زیاد نبود. یه نیمه شعبان بود که اونم شد فرجه 2،3 روزمون :icon_pf (34):

امریتو گرفتی خبرشو بده. 10 روزم بعد از گرفتن امریه تعطیلی.

• Like 1
لینک به دیدگاه

نمیدونم چطوریه. اما به نظرم جای بدی نباشه.

فقط اینو اولش بگم که اولش واست سخته. شاید یکی دوماه سخت باشه واست. هرچی جلوتر بری راحت تر میشه. فقط آخراش شاید خسته کننده بشه دیگه. من که هنوز به نصف راه رسیدم تازه. در مورد آخراش امین باید بگه که چند روز دیگه ترخصیه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...