Amin 6457 ارسال شده در 9 آذر، 2009 سلام. امین هستم الان مدت 10 ماه و نیمه که سربازم و هدفم از راه اندازی این تاپیک گفتگو و بحث در مورد سربازی هستش حرفی یا خاطره ایی در مورد سربازی دارین اینجا بگین :ws24: 6
Amin 6457 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2009 وازه اش خور برای سربازای جدیدالورود به کار میره این نوع از سربازا بدلیل اینکه با هیچ چیز آشنایی ندارن سربازای دیگه ازشون آش خوری می کشن (یعنی وادارشون می کنن بیشتر کار کنن).مثلا من چون پایه خدمتیم رفته بالا دیگه بهم آش خور نمیگن الان دیگه آش جزء غذاهای ارتش نیست و البته گاهی اوقات آش هم میدن .من که تا حالا تو خدمتم آش نخوردم:ws8: به سریازای جدید یه چیز دیگه هم می گن .میگن هنوز بوی واکسنش میاد 4
peiman66 63 ارسال شده در 9 آذر، 2009 من دنبال امریه سربازی هستم. پارتی هم ندارم. پارتیم خداس. امروز رفتم پیش دکتر که معاینه کنه و دفترچه بفرستم. اونجا فهمیدم که می تونم معاف از رزم بشم. تو چند تا سایت رو که خوندم گفته بود که معاف از رزم بودن برای گرفتن امریه یه مزیت بزرگه. یکی که درباره امریه اطلاعات داره منو بکمکههههههههههههههههههههههه. ممنون میشم. 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 9 آذر، 2009 من دنبال امریه سربازی هستم. پارتی هم ندارم. پارتیم خداس. امروز رفتم پیش دکتر که معاینه کنه و دفترچه بفرستم. اونجا فهمیدم که می تونم معاف از رزم بشم. تو چند تا سایت رو که خوندم گفته بود که معاف از رزم بودن برای گرفتن امریه یه مزیت بزرگه.یکی که درباره امریه اطلاعات داره منو بکمکههههههههههههههههههههههه. ممنون میشم. سلام پيمان جان امريه بعضي از سازمانها چند شرط داره مثلاً مسكن و شهر سازي يا بايد متاهل باشي يا معاف از رزم و يا خانواده تحت پوشش كميته امداد و بهزيستي و اين چيزا. شما پيگيز سرياز صنعت و يا سرباز تعاون هم باشيد. ( وزارت صنايع و وزارت تعاون و يا سازمانشون ). ولي در كل معاف از رزم مزيت محسوب ميشه. حالا باز هم سوال ديگه داشتي بگو كه مبحث طولانيه. 2
Amin 6457 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2009 پیمان جان برادر عزیز توجه داشته باش که اگر معاف از رزمت تو برگه سبزت میاد اونوقت وارد کارت پایان خدمتت هم میشه اما اگر بعد از اینکه رفتی خدمت دنبال معاف از رزم بری دیگه تو کارت پایان خدمتت نمینویسن .در مورد امریه abo0o0 درست میگه .برای امریه به شدت نیاز به پارتی داری :ws1: 1
amir.d 1211 ارسال شده در 9 آذر، 2009 اومدم یه چی بگم دلتون بسوزه.............. البته قصدم سوزوندن دل شما نیس هاااااااااااا بنده 10 ماهه که.... 10 ماه................ نمیتونم بگم دلم نمیاد بگم معاف شدم دلم نمیاد اصرار نکنید ......... نمیگم که معاف شدم............. 3
Amin 6457 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2009 البته در مورد سرباز صنعت زیاد پیگیری نکن چون طرحشو برداشتن اما برای اطمینان یه سوالی بکن.اگر کاری نتونستی بکنی زیاد نگران نباش و همه چیزو به دست همون پارتیت بسپار . 2
Amin 6457 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2009 اومدم یه چی بگم دلتون بسوزه.............. البته قصدم سوزوندن دل شما نیس هاااااااااااا بنده 10 ماهه که.... 10 ماه................ نمیتونم بگم دلم نمیاد بگم معاف شدم دلم نمیاد اصرار نکنید ......... نمیگم که معاف شدم............. امیر جان شاید باورت نشه اما هیچ چیز منو به این اندازه خوشحال نمیکنه که سربازی به من بگه معاف شده یا داره ترخیص میشه از صمیم قلب میگم مبارکت باشه :ws14: 2
amir.d 1211 ارسال شده در 9 آذر، 2009 میدونم عزیزم مزاح بود...................... میدونم گلم امینم....................... دیدی چی همه تحویلت گرفتم؟؟؟؟ 2
kendab 184 ارسال شده در 10 آذر، 2009 سلام من زیاد دنبال امریه بودم همه جا پارتی میخاست تو این زمانه کار از دست خدا هم کنده که پارتیمون بشه ادرس نظام وظیفه تهران را کسی برام میده؟ 1
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 10 آذر، 2009 آدرس : تهران پل چوبي ، ميدان سپاه آدرسي راحت تر از اين. اره واقعاً پارتي مي خواد. امير جان بهت تبريك مي گم. اومدم مشهد ميام خدمتتون براي شيريني عزيزم. در مورد معاف از رزم هم توي همون دوران آموزشي راحت معاف از رزمت رو بگير. 2
Amin 6457 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2009 در مورد معاف از رزم یه مطلبی بگم خیلی مهمه.اگر معافیت مربوط به ارتوپدی میشه کارت یه کم ممکنه طول بکشه البته اگر سابقه جراحی داشته باشی کارت زودتر پبش میره .من همین چند وقت پیش برای اینکه دیگه منو نفرستن منطقه رفتم دنبال کار معاف از رزمی .رفتم بیمارستان خانواده ارتش نوبت کمیسیو دادن برای برج 3 ساله دیگه تا اون موقع پسرم هم خدمتش تمام شده :ws10: البته من هم زرنگی کردم و از دکتر 2 ماه معاف از همه چیز گرفتم حتی از ایستادن هم معاف شدم بعدش دوباره میرم تمدیدش می کنم. و توجه داشته باشین که درسته همه چیز پارتی شده اما باز هر چی خدا بخواد پیش میاد . 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 10 آذر، 2009 درسته هر چي قسمت باشه ولي ما هم نبايد بيكار باشيم. از تو حركت از خدا بركت. 3
Amin 6457 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2009 درسته هر چي قسمت باشه ولي ما هم نبايد بيكار باشيم. از تو حركت از خدا بركت. گل گفتی :ws2: باید نهایت فعالیتو کرد تا بشه خدمتو راحتر سپری کرد(والا به خدا ) 2
amir.d 1211 ارسال شده در 10 آذر، 2009 آدرس : تهران پل چوبي ، ميدان سپاه آدرسي راحت تر از اين. اره واقعاً پارتي مي خواد. امير جان بهت تبريك مي گم. اومدم مشهد ميام خدمتتون براي شيريني عزيزم. در مورد معاف از رزم هم توي همون دوران آموزشي راحت معاف از رزمت رو بگير. شما بیا مشهد شیرینیت با من............. ممنون از تبریکت عزیزم..................... 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 آذر، 2009 میبینم که سربازا جمعشون جمع:ws2: چه تاپیکی راه انداختی امین جان. ماشالا سربازای انجمن کم هم نیستن. احتمالاً تاپیک داغی بشه . به امیرم تبریک میگم. خدا رو شکر بالاخره یکی پیدا شد سربازی نداشته باشه. فقط حیف که زود معافیو گرفتی. میذاشتی الان میگرفتی که یه شیرنیم به ما میدادی. 2
amir.d 1211 ارسال شده در 10 آذر، 2009 میبینم که سربازا جمعشون جمع:ws2:چه تاپیکی راه انداختی امین جان. ماشالا سربازای انجمن کم هم نیستن. احتمالاً تاپیک داغی بشه . به امیرم تبریک میگم. خدا رو شکر بالاخره یکی پیدا شد سربازی نداشته باشه. فقط حیف که زود معافیو گرفتی. میذاشتی الان میگرفتی که یه شیرنیم به ما میدادی. ای اقا حواسمون نبود که همه سربازن وگرنه ما هم معاف نمیشدیم ادم غریبی میکنه اینجا همه سربازن و ما نرفتیم...........:ws1: راجب شیرینی هم ما در خدمتیم همه جوره............ خلاصه انشالله شیرینی با کارت پایان خدمت شما (تا اون موقه قلکم پر بشه یه کاری میشه کرد):ws2: 2
Amin 6457 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2009 سلام.تاپیک خوبی هست اما فکر می کنم تیترشو یه چیز دیگه میذاشتم بهتر بود این طور خانم ها فکر می کنن نمی تونن وارد بشن :ws11: و در این باره نظر بدن :ws6: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 آذر، 2009 اینطوری بهتره. بذار حداقل یه تاپیک مردونه هم باشه تا انجمن :ws2: 2
amir.d 1211 ارسال شده در 10 آذر، 2009 اصلا من میگم دسترسیش و بدیم به مردا............. البته اینجا من سرباز نیستم ها میخواین میرم هاااااااااااااا دلتون میاد؟؟؟؟ 2
ارسال های توصیه شده