رفتن به مطلب

سربازا بیان اینجا :d

ارسال های توصیه شده

سلام. امین هستم الان مدت 10 ماه و نیمه که سربازم و هدفم از راه اندازی این تاپیک گفتگو و بحث در مورد سربازی هستش :ws3:

حرفی یا خاطره ایی در مورد سربازی دارین اینجا بگین :ws24:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 370
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

وازه اش خور برای سربازای جدیدالورود به کار میره این نوع از سربازا بدلیل اینکه با هیچ چیز آشنایی ندارن سربازای دیگه ازشون آش خوری می کشن (یعنی وادارشون می کنن بیشتر کار کنن).مثلا من چون پایه خدمتیم رفته بالا دیگه بهم آش خور نمیگن :ws3::ws41:

الان دیگه آش جزء غذاهای ارتش نیست و البته گاهی اوقات آش هم میدن .من که تا حالا تو خدمتم آش نخوردم:ws49::ws8:

به سریازای جدید یه چیز دیگه هم می گن .میگن هنوز بوی واکسنش میاد :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من دنبال امریه سربازی هستم. پارتی هم ندارم. پارتیم خداس. امروز رفتم پیش دکتر که معاینه کنه و دفترچه بفرستم. اونجا فهمیدم که می تونم معاف از رزم بشم. تو چند تا سایت رو که خوندم گفته بود که معاف از رزم بودن برای گرفتن امریه یه مزیت بزرگه.

یکی که درباره امریه اطلاعات داره منو بکمکههههههههههههههههههههههه. ممنون میشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من دنبال امریه سربازی هستم. پارتی هم ندارم. پارتیم خداس. امروز رفتم پیش دکتر که معاینه کنه و دفترچه بفرستم. اونجا فهمیدم که می تونم معاف از رزم بشم. تو چند تا سایت رو که خوندم گفته بود که معاف از رزم بودن برای گرفتن امریه یه مزیت بزرگه.

یکی که درباره امریه اطلاعات داره منو بکمکههههههههههههههههههههههه. ممنون میشم.

سلام پيمان جان

امريه بعضي از سازمانها چند شرط داره

مثلاً مسكن و شهر سازي

يا بايد متاهل باشي يا معاف از رزم و يا خانواده تحت پوشش كميته امداد و بهزيستي و اين چيزا.

شما پيگيز سرياز صنعت و يا سرباز تعاون هم باشيد. ( وزارت صنايع و وزارت تعاون و يا سازمانشون ).

ولي در كل معاف از رزم مزيت محسوب ميشه.

حالا باز هم سوال ديگه داشتي بگو كه مبحث طولانيه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

پیمان جان برادر عزیز توجه داشته باش که اگر معاف از رزمت تو برگه سبزت میاد اونوقت وارد کارت پایان خدمتت هم میشه اما اگر بعد از اینکه رفتی خدمت دنبال معاف از رزم بری دیگه تو کارت پایان خدمتت نمینویسن .در مورد امریه abo0o0 درست میگه .برای امریه به شدت نیاز به پارتی داری :ws1:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اومدم یه چی بگم دلتون بسوزه..............

البته قصدم سوزوندن دل شما نیس هاااااااااااا

بنده 10 ماهه که....:ws44: 10 ماه................

نمیتونم بگم دلم نمیاد بگم معاف شدم دلم نمیاد اصرار نکنید .........

نمیگم که معاف شدم.............

• Like 3
لینک به دیدگاه

البته در مورد سرباز صنعت زیاد پیگیری نکن چون طرحشو برداشتن اما برای اطمینان یه سوالی بکن.اگر کاری نتونستی بکنی زیاد نگران نباش و همه چیزو به دست همون پارتیت بسپار .

• Like 2
لینک به دیدگاه
اومدم یه چی بگم دلتون بسوزه..............

البته قصدم سوزوندن دل شما نیس هاااااااااااا

بنده 10 ماهه که....:ws44: 10 ماه................

نمیتونم بگم دلم نمیاد بگم معاف شدم دلم نمیاد اصرار نکنید .........

نمیگم که معاف شدم.............

امیر جان شاید باورت نشه اما هیچ چیز منو به این اندازه خوشحال نمیکنه که سربازی به من بگه معاف شده یا داره ترخیص میشه :ws3:

از صمیم قلب میگم مبارکت باشه :ws14:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

من زیاد دنبال امریه بودم همه جا پارتی میخاست

تو این زمانه کار از دست خدا هم کنده که پارتیمون بشه

ادرس نظام وظیفه تهران را کسی برام میده؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

آدرس : تهران پل چوبي ، ميدان سپاه

آدرسي راحت تر از اين.

اره واقعاً پارتي مي خواد.

امير جان بهت تبريك مي گم. اومدم مشهد ميام خدمتتون براي شيريني عزيزم.

در مورد معاف از رزم هم توي همون دوران آموزشي راحت معاف از رزمت رو بگير.

• Like 2
لینک به دیدگاه

در مورد معاف از رزم یه مطلبی بگم خیلی مهمه.اگر معافیت مربوط به ارتوپدی میشه کارت یه کم ممکنه طول بکشه البته اگر سابقه جراحی داشته باشی کارت زودتر پبش میره .من همین چند وقت پیش برای اینکه دیگه منو نفرستن منطقه رفتم دنبال کار معاف از رزمی .رفتم بیمارستان خانواده ارتش نوبت کمیسیو دادن برای برج 3 ساله دیگه :ws3:

تا اون موقع پسرم هم خدمتش تمام شده :ws10:

البته من هم زرنگی کردم و از دکتر 2 ماه معاف از همه چیز گرفتم حتی از ایستادن هم معاف شدم :ws28: بعدش دوباره میرم تمدیدش می کنم.

و توجه داشته باشین که درسته همه چیز پارتی شده اما باز هر چی خدا بخواد پیش میاد .

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته هر چي قسمت باشه ولي ما هم نبايد بيكار باشيم. از تو حركت از خدا بركت.

گل گفتی :ws2: باید نهایت فعالیتو کرد تا بشه خدمتو راحتر سپری کرد(والا به خدا :ws3: )

• Like 2
لینک به دیدگاه
آدرس : تهران پل چوبي ، ميدان سپاه

آدرسي راحت تر از اين.

اره واقعاً پارتي مي خواد.

امير جان بهت تبريك مي گم. اومدم مشهد ميام خدمتتون براي شيريني عزيزم.

در مورد معاف از رزم هم توي همون دوران آموزشي راحت معاف از رزمت رو بگير.

شما بیا مشهد شیرینیت با من.............

ممنون از تبریکت عزیزم.....................

• Like 1
لینک به دیدگاه

میبینم که سربازا جمعشون جمع:ws2:

چه تاپیکی راه انداختی امین جان. ماشالا سربازای انجمن کم هم نیستن. احتمالاً تاپیک داغی بشه .

به امیرم تبریک میگم. خدا رو شکر بالاخره یکی پیدا شد سربازی نداشته باشه. فقط حیف که زود معافیو گرفتی. میذاشتی الان میگرفتی که یه شیرنیم به ما میدادی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
میبینم که سربازا جمعشون جمع:ws2:

چه تاپیکی راه انداختی امین جان. ماشالا سربازای انجمن کم هم نیستن. احتمالاً تاپیک داغی بشه .

به امیرم تبریک میگم. خدا رو شکر بالاخره یکی پیدا شد سربازی نداشته باشه. فقط حیف که زود معافیو گرفتی. میذاشتی الان میگرفتی که یه شیرنیم به ما میدادی.

ای اقا حواسمون نبود که همه سربازن وگرنه ما هم معاف نمیشدیم ادم غریبی میکنه اینجا همه سربازن و ما نرفتیم...........:ws1:

راجب شیرینی هم ما در خدمتیم همه جوره............

خلاصه انشالله شیرینی با کارت پایان خدمت شما (تا اون موقه قلکم پر بشه یه کاری میشه کرد):ws2:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام.تاپیک خوبی هست اما فکر می کنم تیترشو یه چیز دیگه میذاشتم بهتر بود این طور خانم ها فکر می کنن نمی تونن وارد بشن :ws11:

و در این باره نظر بدن :ws6:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...