pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ قشنگه ممنون........فقط اون نور سبزی که رو پارکت افتاده تو ذق می زنه بقیه ش عالیه :icon_gol: vaght nashod pakesh konam moshtari ajale dasht :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ خیلی خوب شده ... ولی به قول فاطمه این نور روی پارکت اذیت می کنه... لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ نور رو می بینم ولی منبع نور رو نمی بینم خصوصا روی دیوارها 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ نور رو می بینم ولی منبع نور رو نمی بینم خصوصا روی دیوارها مبلغ پروژه اونقدر نبود که براش پروژکتور بکشم 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ عکسای من همه ش پریده :icon_pf (34): دوباره آپلود کن 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ طرح جدید پاساژ کویتی ها تهران . چهار راه استابول جنب ساختمان پلاسکو 13 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ من بعد از مدتها...یه رندر گرفتم!!!!!!!!! چرا ویری من یادم رفته؟؟؟ کلی فکر کردم یه چیزایی یادم اومد!!!! منتظر نقد های سازنده شما در مورد متریال دهی و نور پردازی و رندر هستم....( در مورد معماری خودم میدونم 2001 اشکال تو کار هست!!!) 11 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ من بعد از مدتها...یه رندر گرفتم!!!!!!!!! چرا ویری من یادم رفته؟؟؟ کلی فکر کردم یه چیزایی یادم اومد!!!! منتظر نقد های سازنده شما در مورد متریال دهی و نور پردازی و رندر هستم....( در مورد معماری خودم میدونم 2001 اشکال تو کار هست!!!) سلام بر محیار عزیز .. آقا زیادم بد نشده .. در مورد فراموشی منم موافقم ... طبیعیه منم بعضی وقتا این جوری میشم. اشالله ر فرصتی کافی نقدش می کنم. ممنون ککه کارتو قرار دادی لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ اصلا نور دادید به کار؟ bale faghad ye noor az biroon oftade rooye divaro nigah koni mitooni bebinish tooye otagh lampa khamooshe:ws3: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده