amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ متریال و نور سارا جون.......... برای ایمپورت کردن متریالا، 3دی یا وی ری چه فرمتایی رو ساپرت میکنن؟ می خوام ببینم میشه کارا رو تو کتیا مدل کرد و بعدش آورد تو 3دی یا وی ری؟! لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ فرمت می نویسه mat! ولی می شه ایمپرت کرد.................. لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مي شه در مورد ايننرم افزار توضيح بدي و چطور ميشه كارباهاش رو ياد گرفت 1 لینک به دیدگاه
shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ wooooow خیلی عالین فاطمه..دستت درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ wooooowخیلی عالین فاطمه..دستت درد نکنه قلبونت......... بوووووووووووووووووووووووش 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ متریال و نور سارا جون.......... خیلی خوبه که.پس دیگه نیازی به تری دی مکس نیست.اگه این نرم افزار انقدر تکمیله.منم می خوام یاد بگیرم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سارا من نقل قولم مشکل داره ساری! نه باید تری دی هم باشه چون وی ری روی تری دی نصب می شه نرم افزار کمکیشه! اصولا باید تری دی بلد باشی! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سارا من نقل قولم مشکل داره ساری!نه باید تری دی هم باشه چون وی ری روی تری دی نصب می شه نرم افزار کمکیشه! اصولا باید تری دی بلد باشی! تری دی بلدم تا حدودی ممنون از راهنماییت فاطمه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پس حله سارا جون........... 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ آخه چرا یه معمار در حد عالی مبلمان طراحی کنه؟؟؟؟؟؟؟چرا استادتون همچین حرفی می زنه من که نمی فهمم! دلیلش واضحه نام رشته ما معماری - معماری یعنی ما در تمام مسائل باید شرکت کنیم ... طراحی داخلی و مبلمان جزو همین مسائله .... کار طراحان بزرگ را ببین تا جز ترین وسایل هر مکانی را طراح می کنند .. البته من اشتبا کردم، چون این بسته به وقت هم داره .... پوزش منو بپذیر،چون من کمی تند رفتم :icon_pf (34)::icon_pf (34): راستی تو این کار را با 3d max انجام دادی یا Skech up یا هر برنامه دیگری .... لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دلیلش واضحه نام رشته ما معماری - معماری یعنی ما در تمام مسائل باید شرکت کنیم ...طراحی داخلی و مبلمان جزو همین مسائله .... کار طراحان بزرگ را ببین تا جز ترین وسایل هر مکانی را طراح می کنند .. البته من اشتبا کردم، چون این بسته به وقت هم داره .... پوزش منو بپذیر،چون من کمی تند رفتم :icon_pf (34)::icon_pf (34): راستی تو این کار را با 3d max انجام دادی یا Skech up یا هر برنامه دیگری .... نه بابا خواهش عزیزم خوب الان خیلی کنم کسایی که این کارم بکنن معمولا وقت این کارارو می ذارن واسه مدل کردن پروژه های بزرگ! 3d max و v-ray هستن عسیسم 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا خواهش عزیزم خوب الان خیلی کنم کسایی که این کارم بکنن معمولا وقت این کارارو می ذارن واسه مدل کردن پروژه های بزرگ!3d max و v-ray هستن عسیسم وای خوش به حالت ..... من 3d بلد نیستم ...... مجبورم با اسکچ آپ کار کنم .... البته اسکچ آپ هم بد نیست ... ولی 3dیه چیز دیگه هست .... لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ وای خوش به حالت .....من 3d بلد نیستم ...... مجبورم با اسکچ آپ کار کنم .... البته اسکچ آپ هم بد نیست ... ولی 3dیه چیز دیگه هست .... من تا حالا با اسکچ آپ کار نکردم خوب شروع کن یاد گرفتن به درد می خوره ها 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من تا حالا با اسکچ آپ کار نکردم خوب شروع کن یاد گرفتن به درد می خوره ها البته اسکچ آپ راحت تر از 3d البته کیفیت مکس را نداره ..... اشالله آموزشو در تالار می ذارم .... فعلا مشکل نت دارم .... هر موقع مشکل بر طرف بشه ... آموزششو شروع می کنم .... اسکچ آپ هم بد نیست ...:ws2: لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اشالله آموزشو در تالار می ذارم .... دادا تلاش بيهودست!من يه مدت ميزاشتم ديدم كسي استقبال نميكنه بيخيالش شدم!! http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=229 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ كسي نيست توضيح بده درموردش قبلا در موردش یه خورده توضیح دادم همونو برات می ذارم! وی ری نرم افزار کمکیه تری دیه....... دو تاشونم بیشتر برای متریال و نور به کار می رن بعضی وقتا بعضی کارارو تو تری دی هم مدل می کنن ولی همیشه بهتر این کار تو 3 بعدی اتوکد انجام بشه! نور و متریال وی ری خیلی بهتر از تری دیه کار واقعا خوب در میاد. تو کار اولم اصلا وی ری ندارم ببین چقد فرق داره! توی کاری که اول گذاشتم اول از همه تو 3 بعدی اتوکد مدل کردم بعد توی تری دی کمی رو مدلش کار کردم توی وی ری بهش نور و متریال دادم و رندر گرفتم. 5 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دادا تلاش بيهودست!من يه مدت ميزاشتم ديدم كسي استقبال نميكنه بيخيالش شدم!!http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=229 موافقم باهات ... البته شاید اطلاع رسانی نشده ... البته من در آن تاپیک نمونه کار ندیدم ... شاید با دیدن نمونه کار رندر شده ... بچه ها انگیزه دار شوند ... بازم ممنون از راهنمایی که کردید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده