پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ ایشالا تو تاپیکای آموزشی:icon_pf (17): انشاءالله 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اینم یه اتاق خوا همین امروز دو ساعته زدیم 7 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من وی ری و 3دی موخوام...........:cryingf: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من وی ری و 3دی موخوام...........:cryingf: داد می زنی چنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا بهت بدم 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اینم یه اتاق خوا همین امروز دو ساعته زدیم فاطی جان این را 2 ساعته زدی شنیدی بودم v ray عالیه ولی نه تا این حد ..... منم می خوام لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ فاطی جان این را 2 ساعته زدی شنیدی بودم v ray عالیه ولی نه تا این حد ..... منم می خوام آره کار دو ساعته، وی ری چیزی نداره اصل متریال و از اون مهم تر نوره ............ یه کار ضایع رو می تونی با نور به کاری تبدیل کنی که خودت کیف کنی وی ری واقعا باحاله بیا به توام بدم! 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آره کار دو ساعته، وی ری چیزی نداره اصل متریال و از اون مهم تر نوره ............یه کار ضایع رو می تونی با نور به کاری تبدیل کنی که خودت کیف کنی وی ری واقعا باحاله بیا به توام بدم! البته چند تا انتقاد .................:ws2: 1. چرا مبلماناتو خودت طراحی نکردی البته من حدس می زنم .... 2. کاره خیلی خوب شده ... لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آره کار دو ساعته، وی ری چیزی نداره اصل متریال و از اون مهم تر نوره ............یه کار ضایع رو می تونی با نور به کاری تبدیل کنی که خودت کیف کنی وی ری واقعا باحاله بیا به توام بدم! من شنیدم از i rinder خیلی راحت تره .... i render پدر آدمو در میاره ...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ البته چند تا انتقاد .................:ws2:1. چرا مبلماناتو خودت طراحی نکردی البته من حدس می زنم .... 2. کاره خیلی خوب شده ... وقتی خودش آماده هست من چرا باید شش ساعت وخت بذارم مبلمان طراحی کنم؟؟؟؟؟؟ در ضمن من طراح صنعتی نیستم که این کار وقت تلف کردنه به نظرم! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من شنیدم از i rinder خیلی راحت تره ....i render پدر آدمو در میاره ...:icon_pf (34): اوهوم کلا رندر وی ری حرف نداره لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی خودش آماده هست من چرا باید شش ساعت وخت بذارم مبلمان طراحی کنم؟؟؟؟؟؟در ضمن من طراح صنعتی نیستم که این کار وقت تلف کردنه به نظرم! اولا قصد جسارت نداشتم .... ثانیا ما معمار ها در درجه عالی باید این کار انجام دهیم ... البته اینم نظر اساتید می باشد..:ws2: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ داد می زنی چنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا بهت بدم یاد بده دیگه....من شوطور سالید یاد میدم....تو هم v-ray یاد بده.... لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ آخه چرا یه معمار در حد عالی مبلمان طراحی کنه؟؟؟؟؟؟؟ چرا استادتون همچین حرفی می زنه من که نمی فهمم! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ فاطمه جون تو از مبلمان آماده استفاده میکنی درسته؟؟ یعنی با وی ری بیشتر روی نورپردازی کار میکنی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ متریال و نور سارا جون.......... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده