.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2010 من وی ری و 3دی موخوام...........:cryingf: داد می زنی چنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا بهت بدم 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2010 اینم یه اتاق خوا همین امروز دو ساعته زدیم فاطی جان این را 2 ساعته زدی شنیدی بودم v ray عالیه ولی نه تا این حد ..... منم می خوام
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2010 فاطی جان این را 2 ساعته زدی شنیدی بودم v ray عالیه ولی نه تا این حد ..... منم می خوام آره کار دو ساعته، وی ری چیزی نداره اصل متریال و از اون مهم تر نوره ............ یه کار ضایع رو می تونی با نور به کاری تبدیل کنی که خودت کیف کنی وی ری واقعا باحاله بیا به توام بدم! 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2010 آره کار دو ساعته، وی ری چیزی نداره اصل متریال و از اون مهم تر نوره ............یه کار ضایع رو می تونی با نور به کاری تبدیل کنی که خودت کیف کنی وی ری واقعا باحاله بیا به توام بدم! البته چند تا انتقاد .................:ws2: 1. چرا مبلماناتو خودت طراحی نکردی البته من حدس می زنم .... 2. کاره خیلی خوب شده ...
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2010 آره کار دو ساعته، وی ری چیزی نداره اصل متریال و از اون مهم تر نوره ............یه کار ضایع رو می تونی با نور به کاری تبدیل کنی که خودت کیف کنی وی ری واقعا باحاله بیا به توام بدم! من شنیدم از i rinder خیلی راحت تره .... i render پدر آدمو در میاره ...:icon_pf (34):
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2010 البته چند تا انتقاد .................:ws2:1. چرا مبلماناتو خودت طراحی نکردی البته من حدس می زنم .... 2. کاره خیلی خوب شده ... وقتی خودش آماده هست من چرا باید شش ساعت وخت بذارم مبلمان طراحی کنم؟؟؟؟؟؟ در ضمن من طراح صنعتی نیستم که این کار وقت تلف کردنه به نظرم! 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2010 من شنیدم از i rinder خیلی راحت تره ....i render پدر آدمو در میاره ...:icon_pf (34): اوهوم کلا رندر وی ری حرف نداره
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2010 وقتی خودش آماده هست من چرا باید شش ساعت وخت بذارم مبلمان طراحی کنم؟؟؟؟؟؟در ضمن من طراح صنعتی نیستم که این کار وقت تلف کردنه به نظرم! اولا قصد جسارت نداشتم .... ثانیا ما معمار ها در درجه عالی باید این کار انجام دهیم ... البته اینم نظر اساتید می باشد..:ws2:
amin 202 مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2010 داد می زنی چنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا بهت بدم یاد بده دیگه....من شوطور سالید یاد میدم....تو هم v-ray یاد بده....
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2010 آخه چرا یه معمار در حد عالی مبلمان طراحی کنه؟؟؟؟؟؟؟ چرا استادتون همچین حرفی می زنه من که نمی فهمم! 1
سـارا 20071 ارسال شده در 10 آبان، 2010 فاطمه جون تو از مبلمان آماده استفاده میکنی درسته؟؟ یعنی با وی ری بیشتر روی نورپردازی کار میکنی؟؟ 2
ارسال های توصیه شده