*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ . سلام..کار قشنگی شده..حالت رندرش به رویت میخوره...درسته یا من اشتباه میکنم؟ ولی قشنگ شده 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ سلام..کار قشنگی شده..حالت رندرش به رویت میخوره...درسته یا من اشتباه میکنم؟ولی قشنگ شده سلام ممنون از نظرتون رندرش با تری دی مکسه 1 لینک به دیدگاه
saba shojaei 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان ببخشید دیر شد (این و از رو آموزش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انجام دادم!!) سلام دوست عزیز:کارت خوب شده فقط تکسچرهات یکم تایلش بزرگه و اینکه یکم صحنه ات شفافیت لازم رو نداره..درکل خوبه و موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
saba shojaei 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ اینم دو تا داخلیداخلیا رو هنوز کامل نخوندیم با نور محیطی رندر گرفتم هیچ نور دیگه نداره! ب نظرم کارت خوب شده اماهمونطورکخودت اشاره کردی اگه از ies یا نورمخفی و دیگرمنابع نوری هم استفاده میکردی صحنه ات طبیعی تر میشد.موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
saba shojaei 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان من عضوجدیدم لطفاببینید ونظربدید..ممنون 6 لینک به دیدگاه
saba shojaei 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ طرح 5..طراحی مجتمع مسکونی برای قشرمتوسط جامعه 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به انجمن نواندیشان خوش آمدید. تبریک میگم مدلینگ رو خوب انجام دادید اما در تکسچرینگ و نورپردازی باید زمان بیشتری رو صرف کنید. یک مقدار هم نیاز هست که در پست پرو کردن بیشتر دقت کنین چون حتی اگر رندرینگ رو هم ضعیف انجام داده باشید با پست پرو میتونید اون ضعف هارو بپوشانید. منتظر کارهای بعدیتون هستیم... موفق باشید. 4 لینک به دیدگاه
saba shojaei 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به انجمن نواندیشان خوش آمدید.تبریک میگم مدلینگ رو خوب انجام دادید اما در تکسچرینگ و نورپردازی باید زمان بیشتری رو صرف کنید. یک مقدار هم نیاز هست که در پست پرو کردن بیشتر دقت کنین چون حتی اگر رندرینگ رو هم ضعیف انجام داده باشید با پست پرو میتونید اون ضعف هارو بپوشانید. منتظر کارهای بعدیتون هستیم... موفق باشید. سلام ممنونم از نظرتون فقط پست پرو چیه متوجه نشدم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ممنونم از نظرتون فقط پست پرو چیه متوجه نشدم؟؟؟ پست پروداکشن به زبان ساده یک سری کارها و ویرایش هایی هستش که با فتوشاپ روی رندرها انجام میشه و اونهارو زمین تا آسمون تغییر میده!! سعی میکنم به زودی چندتا از این آموزش هارو براتون قرار بدم تا بیشتر باهاش آشنا بشین. موفق باشید. 5 لینک به دیدگاه
saba shojaei 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ پست پروداکشن به زبان ساده یک سری کارها و ویرایش هایی هستش که با فتوشاپ روی رندرها انجام میشه و اونهارو زمین تا آسمون تغییر میده!! سعی میکنم به زودی چندتا از این آموزش هارو براتون قرار بدم تا بیشتر باهاش آشنا بشین.موفق باشید. ممنون میشم اگه آموزششو قراربدید آخه من فقط با فتوشاپ میزان نور رندمو گاهی تغییر میدم 1 لینک به دیدگاه
TARANOMBAHAR 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ slm mishe lotf konin file cad site planetun ro bezarin mrc لینک به دیدگاه
saratavangar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ man age in file ro bekhamdar ekhtiaram gharar midid? لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان این اولین کار وی ری من هست میدونم خیلی ایراد داره اما دوست دارم نظراتتون رو بدونم 8 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان این اولین کار وی ری من هستمیدونم خیلی ایراد داره اما دوست دارم نظراتتون رو بدونم تبریک میگم به عنوان اولین کار خیلی خوب شده فقط یه مقدار باید بیشتر روی نورپردازی کار کنید،مثلا توی این کار الان نور خورشید سوخته،سایه ها زیاد طبیعی نیستن مثلا اون تابلوی روی دیوار انگار معلقه توی فضا! از خاصیت ambient توی رندر حتما استفاده کنید کار رو خیلی طبیعی تر میکنه موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ تبریک میگم به عنوان اولین کار خیلی خوب شدهفقط یه مقدار باید بیشتر روی نورپردازی کار کنید،مثلا توی این کار الان نور خورشید سوخته،سایه ها زیاد طبیعی نیستن مثلا اون تابلوی روی دیوار انگار معلقه توی فضا! از خاصیت ambient توی رندر حتما استفاده کنید کار رو خیلی طبیعی تر میکنه موفق باشید خوب که نشده اما لطف دارید شما سامیار عزیز:icon_gol: برای بهتر شدن نور خورشید چکار باید بکنم؟؟ ambient جواب میده؟؟ یکی از مشکلاتی که داشتم این بود که آبجکت نداشتم یعنی vol ها رو نداشتم مجبور بودم دونه دونه آبجکت ها رو دانلود کنم یه چیزی دیگه من تو رندر قبلی که متریال قرمز داده بودم به پایه های صندلی اما نمیدونم چرا تو رندر جدید رنگش سفید شد 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ خوب که نشده اما لطف دارید شما سامیار عزیز:icon_gol:برای بهتر شدن نور خورشید چکار باید بکنم؟؟ ambient جواب میده؟؟ یکی از مشکلاتی که داشتم این بود که آبجکت نداشتم یعنی vol ها رو نداشتم مجبور بودم دونه دونه آبجکت ها رو دانلود کنم یه چیزی دیگه من تو رندر قبلی که متریال قرمز داده بودم به پایه های صندلی اما نمیدونم چرا تو رندر جدید رنگش سفید شد با شدت نورش کار کنین، آره ao روی جزئیات خیلی تاثیر میزاره به نظر میرسه متریالش با مت کمد یکیه! 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ با شدت نورش کار کنین، آره ao روی جزئیات خیلی تاثیر میزارهبه نظر میرسه متریالش با مت کمد یکیه! آهان باشه حتما.. مرسی سامیار بات راهنماییت:icon_gol: متریالش رو متفاوت داده بودم تو عکس زیر مشخصه نمیدونم چرا یه خورده اصلاح کردم و دوباره که رندر گرفتم متریالش عوض شد 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ آهان باشه حتما.. مرسی سامیار بات راهنماییت:icon_gol: متریالش رو متفاوت داده بودم تو عکس زیر مشخصه نمیدونم چرا یه خورده اصلاح کردم و دوباره که رندر گرفتم متریالش عوض شد احتمالا باید تغییر کرده باشه چون سفید خام نیست که بگی کلا متریال نداره! یک بار چکش کنین و یه تست رندر بگیرید ببینید درست میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ احتمالا باید تغییر کرده باشه چون سفید خام نیست که بگی کلا متریال نداره! یک بار چکش کنین و یه تست رندر بگیرید ببینید درست میشه؟ آره حتما چک میکنم دوباره... ممنون الان که دارم دقت میکنم خیلی چیزا عوض شده در صورتی که من تغییر ندادم... حداقل از عمد تغییر ندادم مثلا گلبرگای گلدون رنگش تغییر کرده یا اون تابلو و ساعتی که رو دیوار گذاشتم کنار آیینه اصن معلوم نیس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده