michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ SU 2013+ VfS 1.6+ corel photo Paint لینک به دیدگاه
maniyaaa 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ این یه پروژه دانشجویی هست که اخیرا کار کردم (طرح 3) سلام خیلی قشنگن:girl_yes2:به نظر شما 3Dmax بهتره یا sketchup?:2rqfst4: سلام خیلی قشنگن:girl_yes2:به نظر شما 3Dmax بهتره یا sketchup? 4 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان. میشه ایرادای این کار رو بگیرید؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان. میشه ایرادای این کار رو بگیرید؟ سلام عزیزم سریع میرم سر اصل مطلب ، نویز رندر خیلی زیاد هست ، متریال ها کیفیت مناسبی ندارن ، نورپردازی به خوبی انجام نشده (اگر به سقف توجه کنی میبینی خیلی سیاه هست و تو ذوق میزنه )، همیشه سعی کن برای پایین دیوارها قرنیز استفاده کنی تو زیبایی کار تاثیر داره اگر با ویری رندر گرفتی به نظرم خوب نشده ، کارای قبلی ات رو که دیدم خیلی خیلی بهتر بودن بیشتر به نظر میاد با دیفالت خود مکس باشه تا با ویری و منتال ری ببخش که اینقدر صریح گفتم میخوام اشکالات کار رو رفع کنی و نتیجه خوبی بگیری 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ قرنیز رو اصلاح میکنم چون اون سنگی که استفاده کردی حکم همون رو داره اینجا ، بهش توجه نکرده بودم 3 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام عزیزم سریع میرم سر اصل مطلب ، نویز رندر خیلی زیاد هست ، متریال ها کیفیت مناسبی ندارن ، نورپردازی به خوبی انجام نشده (اگر به سقف توجه کنی میبینی خیلی سیاه هست و تو ذوق میزنه )، همیشه سعی کن برای پایین دیوارها قرنیز استفاده کنی تو زیبایی کار تاثیر داره اگر با ویری رندر گرفتی به نظرم خوب نشده ، کارای قبلی ات رو که دیدم خیلی خیلی بهتر بودن بیشتر به نظر میاد با دیفالت خود مکس باشه تا با ویری و منتال ری ببخش که اینقدر صریح گفتم میخوام اشکالات کار رو رفع کنی و نتیجه خوبی بگیری سلام عزیزم. کار خوبی کردی ایراداش گفتی. خودمم واسه همین گذاشتم تا ایراد بگیرید خودمم نفهمیدم چرا سقفش سیاه میشد! اشکالش رو پیدا نکردم با وی ری رندر گرفتم ولی هر کاری کردم نویزش کمتر نشد مرسی از نظرت. بازم تلاشمو میکنم تا بهتر شه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام عزیزم. کار خوبی کردی ایراداش گفتی. خودمم واسه همین گذاشتم تا ایراد بگیرید خودمم نفهمیدم چرا سقفش سیاه میشد! اشکالش رو پیدا نکردم با وی ری رندر گرفتم ولی هر کاری کردم نویزش کمتر نشد مرسی از نظرت. بازم تلاشمو میکنم تا بهتر شه به نظرم منبع های نوری ات کم هستن ، نورهای سقفی میتونی اضافه کنی ، چند تا ویری لایت (plane) هم بذار و تیک hidden کن و تو فضات بذار تا روشن تر بشه ، Gi رو روشن کردی ؟ خواهش عزیزم 3 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ به نظرم منبع های نوری ات کم هستن ، نورهای سقفی میتونی اضافه کنی ، چند تا ویری لایت (plane) هم بذار و تیک hidden کن و تو فضات بذار تا روشن تر بشه ، gi رو روشن کردی ؟ خواهش عزیزم چشم عزیزم. آره gi روشنه این نویز تو همه ی رندر هام هست، نمیدونم چرااااااااااااااااا؟ الان یکی دیگه میزارم تا ببینی!!! لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ طرح 1 ارشد.... مرکز گفتگو مذاهب... modeling & Designing: Ebrahim Heidari Rendering: Akbar zand Photoshop: Ahmad ansari لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان ببخشید دیر شد (این و از رو آموزش http://www.artaaria.ir انجام دادم!!) لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ SU 2013+ VfS 2.00.2 Hope like لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان اولین بارِ اینجا میخوام کارامو بزارم:girl_blush2: خیلی خوب نیستن..ولی دوست دارم نظرتونو بدونم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مینا جون به عنوان کارهای اول خیلی خوبه عزیزم ولی هنوز نیاز به تمرین بیشتر داری مخصوصا در زمینه نورپردازی ، نور محیط خیلی کم هست مخصوصا در رندر اولی، همیشه میتونی نور روز کار کنی و لامپ های محیط هم روشن باشه قرار نیست صد در صد همه چی طبیعی باشه رندر دوم نورپردازی بهتر شده ولی متریال و تناسبات به نظرم یکم غیرطبیعی شده ، مخصوصا لوستر نویز کار هم زیاد هست ( به سقف توجه کن ) برای موفق شدن در تری دی فقط و فقط نیاز به تمرین و مطالعه آموزش های مفید در این رابطه هست ایشالله شاهد کارهای بهتر بعدی و پیشرفتت در همین جا باشیم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مینا جون به عنوان کارهای اول خیلی خوبه عزیزم ولی هنوز نیاز به تمرین بیشتر داری مخصوصا در زمینه نورپردازی ، نور محیط خیلی کم هست مخصوصا در رندر اولی، همیشه میتونی نور روز کار کنی و لامپ های محیط هم روشن باشه قرار نیست صد در صد همه چی طبیعی باشه رندر دوم نورپردازی بهتر شده ولی متریال و تناسبات به نظرم یکم غیرطبیعی شده ، مخصوصا لوستر نویز کار هم زیاد هست ( به سقف توجه کن ) برای موفق شدن در تری دی فقط و فقط نیاز به تمرین و مطالعه آموزش های مفید در این رابطه هست ایشالله شاهد کارهای بهتر بعدی و پیشرفتت در همین جا باشیم مرسی مینا جونمممممممممممممممممم اره خورده ریزه کاری هایی داره که باید برطرف شه حتما (نویزها و در بعضی رندرها حالات دون دون ) ولی تمرینو خیییییییلی موافقم ...درواقع اینا شروع کار تمرینم هستن...واسه همین ایراد اینا زیاد داره:girl_blush2: مرسییییییییی که بهم ایرادامو میگی اینم رندر دون دون دار که نمیدونم چجور از بین ببرمشون 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ این روش ها رو میتونی تست کنی : چند نکته راجع به کنترل نویز در ویری:نویز تصویر شما ارتباط مهمی با سمپلینگ داره. برای انتخاب نوع سمپلینگ در قسمت image sapler در وی ری اگر صحنه دارای جزییات زیاد هست از adaptive dmc و اگر صحنه دارای جزییات کم و صفحات وسیع هست از adaptive subdivision و اگر صحنه دارای افکتهای بلوری و محو و جزییات بسیار هست از fixed rate استفاده کنید. همچنین اگر نوع محاسبات را light cache انتخاب کرده اید افزایش sample size باعث کاهش نویز و در عوض کاهش جزییات تصویر میشود. اگه نمیتونید نویز تصویر رو از بین ببرید یک راه اینه که کنترل کار رو کاملا به وی ری بدید. با انتخاب adaptive dmc و مینیموم صفر و ماکزیمم 100. brute force نسبت به انواع روشهای محاسباتی دیگه نویز بیشتری تولید میکنه. 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا نور تووی رندر روز به درد میخوره...فک نمیکردم اینجور در بیاد نظرت چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده