R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ کارهای بسیار زیبایی هستن ، من همه کارا رو در انجمن مجید آنلاین دیدم دستتون درد نکنه ، خوشحال می شیم شاهد حضور فعالتون در تالار معماری باشیم 1 لینک به دیدگاه
Bekerman1989 107 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ کارهای بسیار زیبایی هستن ، من همه کارا رو در انجمن مجید آنلاین دیدم دستتون درد نکنه ، خوشحال می شیم شاهد حضور فعالتون در تالار معماری باشیم ممنون، ولی من کاری تو مجید آنلاین نذاشتم یه جورایی گذاشتن!! فرصت بشه چرا که نه یه آموزش هم از تردی دوومی !! دارم خواستید میذارم لینک آرو!! 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون، ولی من کاری تو مجید آنلاین نذاشتمیه جورایی گذاشتن!! فرصت بشه چرا که نه یه آموزش هم از تردی دوومی !! دارم خواستید میذارم لینک آرو!! من از کار اولی خیلی خوشم اومد آره اگر که آموزشش رو بذارید خیلی خوب میشه ، یک رندر هم از قسمت پایین ساختمان بذارید تا ببینیم چه جوری هست 1 لینک به دیدگاه
Bekerman1989 107 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ من از کار اولی خیلی خوشم اومد آره اگر که آموزشش رو بذارید خیلی خوب میشه ، یک رندر هم از قسمت پایین ساختمان بذارید تا ببینیم چه جوری هست آموزش ،، بعدا یکی میذارم پایین تکمیل نیست،یه جورایی تمرکز رو بالا بود! یعنی این کار از رو رفرنس زده شده،تقریبا ، وجنبه آموزشی داشت 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ویلا -آپارتمان.....مساحت 600 متر...نمک آبرود لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کار زیبایی شده ، خسته نباشید اگر رندرها کمی رئال تر شده بودند ، عالی تر هم خودش رو نشون میداد ولی اگر اشتباه نکنم مثل همیشه با کد مدلسازی و رندر رو انجام دادید، که در جای خودش کار بسیار خوب و با کیفیتی شده 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کار زیبایی شده ، خسته نباشید اگر رندرها کمی رئال تر شده بودند ، عالی تر هم خودش رو نشون میداد ولی اگر اشتباه نکنم مثل همیشه با کد مدلسازی و رندر رو انجام دادید، که در جای خودش کار بسیار خوب و با کیفیتی شده اره با کد هستش... . . رئال تر دیگه موتور رندر نمی کشید . . مرسی از نظرتون لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسیار عالیی......منم از این رندرا دوس دارم 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشید کارتون خوب شده در حدکد عالی با میینا موفقمم 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی عالی شده... خسته نباشید 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ فوق العادس مینا جــــــــــــــــــــــون :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ خیلی خوب شده خیلی خیلی عالیست عزیزیم:shad: 4 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام اینم یکی دوتا نمونه از من با اینکه تردی کار نیستم،اما یه وقتایی باعث لذته!! تردی مکس،وی ری ،ps اگه این کارارو تو فروم های دیگه دیدید،البته به غیر f9023 !! بدونید اصلش پیشه منه موفق باشید عــــــالی فقط یچیزی اون 2تا آخریام مکسه :jawdrop:یه توضیحی راجع به متریالش میدی لطفا لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ امیدوارم خوشتون بیاد دوستان لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ سلام اینم یکی دوتا نمونه از من با اینکه تردی کار نیستم،اما یه وقتایی باعث لذته!! تردی مکس،وی ری ،ps اگه این کارارو تو فروم های دیگه دیدید،البته به غیر f9023 !! بدونید اصلش پیشه منه موفق باشید قبلا گفتم بازم میگم که کاراتون عالیه. آموزشتون هم خوب بود ولی من هنوز درگیرشم منتظر آموزش های بیشتر هستیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده