*lotus* 20275 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 سلام دوستان.چرا رندرام همه فانتزی و غیر طبیعی میشه؟؟؟ سلام شاید به خاطر بامپاشه (bump)که توی رندرای ویریه 2
Arpak 8511 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 منم از ایناها میخوام بشه ها شما تو کد 3دی میکنین میبرین مکس یا از اول تو مکس میکشین کاراتونو؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 فروردین، 2013 منم از ایناها میخوام بشه ها شما تو کد 3دی میکنین میبرین مکس یا از اول تو مکس میکشین کاراتونو؟ من که تو کد 3دی میکنم و واسه هر کدوم یه لایه و اسم میدم و وقتی میبرم تو مکس راحت تر متریال میشه داد؛ مدلینگ تو مکس به نظرم خیلی سخته؛حرفه ای ها راحت کار میکنن تو مکس
*lotus* 20275 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 منم از ایناها میخوام بشه ها شما تو کد 3دی میکنین میبرین مکس یا از اول تو مکس میکشین کاراتونو؟ جفتش 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 سلام دوستان.چرا رندرام همه فانتزی و غیر طبیعی میشه؟؟؟ یکم متریالو بد دادین تو قسمت سقف خیلی کشیده شده uvwmap رو تنظیم کنین 2
Arpak 8511 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 من که تو کد 3دی میکنم و واسه هر کدوم یه لایه و اسم میدم و وقتی میبرم تو مکس راحت تر متریال میشه داد؛ مدلینگ تو مکس به نظرم خیلی سخته؛حرفه ای ها راحت کار میکنن تو مکس باسه من این لایه لایه کردن معضلیه اصن جفتش خوجبحالت 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 سلام دوستان.چرا رندرام همه فانتزی و غیر طبیعی میشه؟؟؟ با چه موتور رندری کار میکنید ؟ وی ری یا منتال ری ؟ اولین چیزی که توی کار شما درست مدیریت نشده ، متریال هاست ، برای داشتن یک رندر رئال باید شیدرها ، نورها و ... همه به درستی مدیریت بشه ، اگر محیط اطراف رو هم تا حدودی شبیه سازی کنید به واقعی تر شدن کار خیلی کمک میکنه ، به پارامترهای تنظیمات رندر هم بر میگرده 3
saeid_ms 2536 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 متریال که درسته.همینجوری دادم.ولی در کل کنتراست رنگم بالاست.یعنی اگه قرمزه زیادی قرمزه.یا اگه قهوه ای هست زیادیه قهوه ایش.یه بار دیگه به عکسها نگاه کنید منظورمو بهتر متوجه میشید.. 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 متریال که درسته.همینجوری دادم.ولی در کل کنتراست رنگم بالاست.یعنی اگه قرمزه زیادی قرمزه.یا اگه قهوه ای هست زیادیه قهوه ایش.یه بار دیگه به عکسها نگاه کنید منظورمو بهتر متوجه میشید.. فکر کنم تنظیمات گاما رو فعال نکردید ، درسته ؟ از منوی render ------------> gama lut اونجا تیک enable گاما رو بزنید و دوباره رندر بگیرید ، فکر کنم درست بشه 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 اگر تنظیمات کالر مپینگ هم روی liner multiply گذاشته باشید ، رنگ ها رو با کنتراست بالاتر نشون میده ، بهتره روی حالت exponential باشه فرآیند پست پروداکشن هم خیلی روی رندرها تاثیر داره ، شما میتونید همین رندر رو توی فتوشاپ اصلاح رنگ و کنتراست کنید و نیازی به گرفتن رندر مجدد هم نداشته باشید 1
aqodsm 28 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 نمونه طراحی نما==>موتور رندر: منتال ری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظرتونو بگید لطفا محصوصا برای بهتر شدن خروجی رندر:) 9
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2013 نمونه طراحی نما==>موتور رندر: منتال ری نظرتونو بگید لطفا محصوصا برای بهتر شدن خروجی رندر:) خیلی خیلی خوب شده؛ اگه شیشه هاتون رو بهتر روش کار میکردید خیلی طبیعی تر میشد
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 خیلی خوب شده ، فقط اینکه هیچ وقت در واقعیت رفلکت ابر و آسمان توی شیشه ها نمی افته ، چون مطمئنا اطراف ساختمان ، ساختمان های دیگه و ... وجود داره که رفلکت اونا توی پنجره میافته ، البته به غیر از طبقه های آخر 6
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 این یه پروژه دانشجویی هست که اخیرا کار کردم (طرح 3) 17
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 اینا چه خوبن مینا کارت واقعا عالیه:hapydancsmil: فقط کاربریش چیه؟ موزه هست؟؟؟ 6
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 اینا چه خوبنمینا کارت واقعا عالیه:hapydancsmil: فقط کاربریش چیه؟ موزه هست؟؟؟ مرسی عزیز دلم نه دادگستری میباشد ، ولی به حجمش میخوره ، موزه باشه 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 مرسی عزیز دلم نه دادگستری میباشد ، ولی به حجمش میخوره ، موزه باشه حجمش جالبه مخصوصا شکاف توی حجم منم توکارام استفاده مبکینم وقتی خیلی صلب باشه حجمم سبک میکنه حجم رو حالا از حجم که بگذریم کار تو که خیلی خوب حجم رو نشون دادی واقعا عالیه:hapydancsmil: 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 حجمش جالبهمخصوصا شکاف توی حجم منم توکارام استفاده مبکینم وقتی خیلی صلب باشه حجمم سبک میکنه حجم رو حالا از حجم که بگذریم کار تو که خیلی خوب حجم رو نشون دادی واقعا عالیه:hapydancsmil: آره منم از حجمش خیلی خوشم اومد خودش که کار رو دید ، خیلی خوشش اومد اصلا انتظار نداشت به این خوبی بشه مرسی زهرا جونم ، نظر لطفته گلم 5
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 مدلسازی تراس طبقه دوازدهم هتلی که این ترم طراحی کردم 10
ارسال های توصیه شده