*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان.چرا رندرام همه فانتزی و غیر طبیعی میشه؟؟؟ سلام شاید به خاطر بامپاشه (bump)که توی رندرای ویریه 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ منم از ایناها میخوام بشه ها شما تو کد 3دی میکنین میبرین مکس یا از اول تو مکس میکشین کاراتونو؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ منم از ایناها میخوام بشه ها شما تو کد 3دی میکنین میبرین مکس یا از اول تو مکس میکشین کاراتونو؟ من که تو کد 3دی میکنم و واسه هر کدوم یه لایه و اسم میدم و وقتی میبرم تو مکس راحت تر متریال میشه داد؛ مدلینگ تو مکس به نظرم خیلی سخته؛حرفه ای ها راحت کار میکنن تو مکس لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ منم از ایناها میخوام بشه ها شما تو کد 3دی میکنین میبرین مکس یا از اول تو مکس میکشین کاراتونو؟ جفتش 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان.چرا رندرام همه فانتزی و غیر طبیعی میشه؟؟؟ یکم متریالو بد دادین تو قسمت سقف خیلی کشیده شده uvwmap رو تنظیم کنین 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ من که تو کد 3دی میکنم و واسه هر کدوم یه لایه و اسم میدم و وقتی میبرم تو مکس راحت تر متریال میشه داد؛ مدلینگ تو مکس به نظرم خیلی سخته؛حرفه ای ها راحت کار میکنن تو مکس باسه من این لایه لایه کردن معضلیه اصن جفتش خوجبحالت 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان.چرا رندرام همه فانتزی و غیر طبیعی میشه؟؟؟ با چه موتور رندری کار میکنید ؟ وی ری یا منتال ری ؟ اولین چیزی که توی کار شما درست مدیریت نشده ، متریال هاست ، برای داشتن یک رندر رئال باید شیدرها ، نورها و ... همه به درستی مدیریت بشه ، اگر محیط اطراف رو هم تا حدودی شبیه سازی کنید به واقعی تر شدن کار خیلی کمک میکنه ، به پارامترهای تنظیمات رندر هم بر میگرده 3 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ متریال که درسته.همینجوری دادم.ولی در کل کنتراست رنگم بالاست.یعنی اگه قرمزه زیادی قرمزه.یا اگه قهوه ای هست زیادیه قهوه ایش.یه بار دیگه به عکسها نگاه کنید منظورمو بهتر متوجه میشید.. 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ متریال که درسته.همینجوری دادم.ولی در کل کنتراست رنگم بالاست.یعنی اگه قرمزه زیادی قرمزه.یا اگه قهوه ای هست زیادیه قهوه ایش.یه بار دیگه به عکسها نگاه کنید منظورمو بهتر متوجه میشید.. فکر کنم تنظیمات گاما رو فعال نکردید ، درسته ؟ از منوی render ------------> gama lut اونجا تیک enable گاما رو بزنید و دوباره رندر بگیرید ، فکر کنم درست بشه 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ اگر تنظیمات کالر مپینگ هم روی liner multiply گذاشته باشید ، رنگ ها رو با کنتراست بالاتر نشون میده ، بهتره روی حالت exponential باشه فرآیند پست پروداکشن هم خیلی روی رندرها تاثیر داره ، شما میتونید همین رندر رو توی فتوشاپ اصلاح رنگ و کنتراست کنید و نیازی به گرفتن رندر مجدد هم نداشته باشید 1 لینک به دیدگاه
aqodsm 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ نمونه طراحی نما==>موتور رندر: منتال ری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظرتونو بگید لطفا محصوصا برای بهتر شدن خروجی رندر:) 9 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ نمونه طراحی نما==>موتور رندر: منتال ری نظرتونو بگید لطفا محصوصا برای بهتر شدن خروجی رندر:) خیلی خیلی خوب شده؛ اگه شیشه هاتون رو بهتر روش کار میکردید خیلی طبیعی تر میشد لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی خوب شده ، فقط اینکه هیچ وقت در واقعیت رفلکت ابر و آسمان توی شیشه ها نمی افته ، چون مطمئنا اطراف ساختمان ، ساختمان های دیگه و ... وجود داره که رفلکت اونا توی پنجره میافته ، البته به غیر از طبقه های آخر 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ این یه پروژه دانشجویی هست که اخیرا کار کردم (طرح 3) 17 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ اینا چه خوبن مینا کارت واقعا عالیه:hapydancsmil: فقط کاربریش چیه؟ موزه هست؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ اینا چه خوبنمینا کارت واقعا عالیه:hapydancsmil: فقط کاربریش چیه؟ موزه هست؟؟؟ مرسی عزیز دلم نه دادگستری میباشد ، ولی به حجمش میخوره ، موزه باشه 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی عزیز دلم نه دادگستری میباشد ، ولی به حجمش میخوره ، موزه باشه حجمش جالبه مخصوصا شکاف توی حجم منم توکارام استفاده مبکینم وقتی خیلی صلب باشه حجمم سبک میکنه حجم رو حالا از حجم که بگذریم کار تو که خیلی خوب حجم رو نشون دادی واقعا عالیه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ حجمش جالبهمخصوصا شکاف توی حجم منم توکارام استفاده مبکینم وقتی خیلی صلب باشه حجمم سبک میکنه حجم رو حالا از حجم که بگذریم کار تو که خیلی خوب حجم رو نشون دادی واقعا عالیه:hapydancsmil: آره منم از حجمش خیلی خوشم اومد خودش که کار رو دید ، خیلی خوشش اومد اصلا انتظار نداشت به این خوبی بشه مرسی زهرا جونم ، نظر لطفته گلم 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ مدلسازی تراس طبقه دوازدهم هتلی که این ترم طراحی کردم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده