* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 اسفند، 2011 لینک که مشکلی نداره ، اگه مشکل داره تا دوباره اپ کنم نمیدونم، من هرکاری میکنم عکس برام باز نمیشه، شاید نت من مکشل داره، بعدا دوباره میام میبینم و نظرمو میدم
amir15523 289 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 سلام دوستان خوببعد از یه مدت بدون نت ( خماری ) یه کار توی تعطیلات عکس با کیفیت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصاوير كوچک فايل ضمیمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکم درباره عکس توضیح میدی......... 1
سـارا 20071 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 سلام دوستان خوببعد از یه مدت بدون نت ( خماری ) یه کار توی تعطیلات عکس با کیفیت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصاوير كوچک فايل ضمیمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اون ماشینه انگار داره میفته ...آدم احساس می کنه اصلا تعادل نداره 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 اسفند، 2011 سلام دوستان خوببعد از یه مدت بدون نت ( خماری ) یه کار توی تعطیلات عکس با کیفیت http://s1.picofile.com/file/7206100428/indian_pp.jpg تصاوير كوچک فايل ضمیمه منم با سارا مواقفم؛ ماشینه انگار داره میافته؛ و جاده تو اون قسمت یکم غیر عادی بلنده؛ اما کار خیلی خوبی شده ،
Number_One 488 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 منم با سارا مواقفم؛ ماشینه انگار داره میافته؛ و جاده تو اون قسمت یکم غیر عادی بلنده؛ اما کار خیلی خوبی شده ، دیگه حسش بود اینجوری کار کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب شما سوال کن تا من توضیح بدم، البته شما خودت استادی ما هنوز مونده واسه توضیح دادن 2
amir15523 289 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 دیگه حسش بود اینجوری کار کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3خب شما سوال کن تا من توضیح بدم، البته شما خودت استادی ما هنوز مونده واسه توضیح دادن خب یکی اینکه اون ماشین هم خودت مدل کردی؟ جاده خیلی خوب دراومده و زمین اطرافش هم همینطور........در کل کار جالب و جدید و قشنگی شده..........:a030: بهم یه ایده داد منم از این کارها بکنم..... 1
Number_One 488 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 خب یکی اینکه اون ماشین هم خودت مدل کردی؟جاده خیلی خوب دراومده و زمین اطرافش هم همینطور........در کل کار جالب و جدید و قشنگی شده..........:a030: بهم یه ایده داد منم از این کارها بکنم..... مرسی لطف داری خب من مدل کردن ماشین رو تا حالا انجام ندادم ، و اون هم مدل آمادس زمین اطراف هم یه دیسپلیس هست ، با یه متریال مالتی ک روش کار کردم ، اون علف ها هم با اسکریپت درست کردم ، درختا هم که مدل امادس، دیگه همین ، یه نکته اینه که مهمترین چیزا متریال و نور و زاویه دوربین هستن ک دقت زیادی لازم داره 2
amir15523 289 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 این هنوز کامل نشده ولی چون دیگه حوصله کامل کردنش رو ندارم، و مهمتر این که وقت هم ندارم یه رندر ازش گذاشتم...... 9
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 دیگه حسش بود اینجوری کار کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3خب شما سوال کن تا من توضیح بدم، البته شما خودت استادی ما هنوز مونده واسه توضیح دادن اینجا یه چیزی درست نیست که من نمیتونم پیداش کنم یا زاویه دوربینه یا سایز بندیه شایدم مشکل از آسفالت باشه 3
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 سلااااااااام بر دوستان عزیز. الان ترم تازه تموم شده و خیلی ها برای تحویل طرحشون تری دی تحویل دادن و یا هر جور که کارهاشونو ارائه کردن( البته کامپوتری) اینجا از دوستان میخوام که فایلهاشونو بذارن. و بگن که با چه نرم افزاری کار کردن. شاید این تاپیک بتونه در شناختن استعدادهای شما مفید باشه... اول از همه خودم شروع میکنم. یه سری از کارهام با نرم افزار مکس هست و یه سری هم با آرچی کد... 8
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 این یه پروژه ساختمان آسایشگاه معلولین ذهنی هست که با مکس کار شده 12
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 این هم یه پروژه ساختمان ویلایی هست که با مکس کار کردم 12
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 اینم پروژه این ترممه که توی تاپیک دیگه ای هم گذاشتم این هم با مکس کار شده(مجتمع فرهنگی خدماتی) 12
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 مهسا جان شرمنده چون بچه ها نمونه کار کامپیوتریشونو اینجا می ذارن انتقالش دادم اینجا 7
hami_sani 6076 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 سلام این کار این ترم منه با اسکچ اپ کار کردم ولی وقت نشد که رندر بگیرم چون کار خیلی زیاد بود به خاطر همین فقط اکسپورت jpg گرفتم 11
ارسال های توصیه شده