* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ لینک که مشکلی نداره ، اگه مشکل داره تا دوباره اپ کنم نمیدونم، من هرکاری میکنم عکس برام باز نمیشه، شاید نت من مکشل داره، بعدا دوباره میام میبینم و نظرمو میدم لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان خوببعد از یه مدت بدون نت ( خماری ) یه کار توی تعطیلات عکس با کیفیت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصاوير كوچک فايل ضمیمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکم درباره عکس توضیح میدی......... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان خوببعد از یه مدت بدون نت ( خماری ) یه کار توی تعطیلات عکس با کیفیت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصاوير كوچک فايل ضمیمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اون ماشینه انگار داره میفته ...آدم احساس می کنه اصلا تعادل نداره 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان خوببعد از یه مدت بدون نت ( خماری ) یه کار توی تعطیلات عکس با کیفیت http://s1.picofile.com/file/7206100428/indian_pp.jpg تصاوير كوچک فايل ضمیمه منم با سارا مواقفم؛ ماشینه انگار داره میافته؛ و جاده تو اون قسمت یکم غیر عادی بلنده؛ اما کار خیلی خوبی شده ، لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ منم با سارا مواقفم؛ ماشینه انگار داره میافته؛ و جاده تو اون قسمت یکم غیر عادی بلنده؛ اما کار خیلی خوبی شده ، دیگه حسش بود اینجوری کار کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب شما سوال کن تا من توضیح بدم، البته شما خودت استادی ما هنوز مونده واسه توضیح دادن 2 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دیگه حسش بود اینجوری کار کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3خب شما سوال کن تا من توضیح بدم، البته شما خودت استادی ما هنوز مونده واسه توضیح دادن خب یکی اینکه اون ماشین هم خودت مدل کردی؟ جاده خیلی خوب دراومده و زمین اطرافش هم همینطور........در کل کار جالب و جدید و قشنگی شده..........:a030: بهم یه ایده داد منم از این کارها بکنم..... 1 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ خب یکی اینکه اون ماشین هم خودت مدل کردی؟جاده خیلی خوب دراومده و زمین اطرافش هم همینطور........در کل کار جالب و جدید و قشنگی شده..........:a030: بهم یه ایده داد منم از این کارها بکنم..... مرسی لطف داری خب من مدل کردن ماشین رو تا حالا انجام ندادم ، و اون هم مدل آمادس زمین اطراف هم یه دیسپلیس هست ، با یه متریال مالتی ک روش کار کردم ، اون علف ها هم با اسکریپت درست کردم ، درختا هم که مدل امادس، دیگه همین ، یه نکته اینه که مهمترین چیزا متریال و نور و زاویه دوربین هستن ک دقت زیادی لازم داره 2 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ این هنوز کامل نشده ولی چون دیگه حوصله کامل کردنش رو ندارم، و مهمتر این که وقت هم ندارم یه رندر ازش گذاشتم...... 9 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دیگه حسش بود اینجوری کار کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3خب شما سوال کن تا من توضیح بدم، البته شما خودت استادی ما هنوز مونده واسه توضیح دادن اینجا یه چیزی درست نیست که من نمیتونم پیداش کنم یا زاویه دوربینه یا سایز بندیه شایدم مشکل از آسفالت باشه 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااام بر دوستان عزیز. الان ترم تازه تموم شده و خیلی ها برای تحویل طرحشون تری دی تحویل دادن و یا هر جور که کارهاشونو ارائه کردن( البته کامپوتری) اینجا از دوستان میخوام که فایلهاشونو بذارن. و بگن که با چه نرم افزاری کار کردن. شاید این تاپیک بتونه در شناختن استعدادهای شما مفید باشه... اول از همه خودم شروع میکنم. یه سری از کارهام با نرم افزار مکس هست و یه سری هم با آرچی کد... 8 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ این یه پروژه ساختمان آسایشگاه معلولین ذهنی هست که با مکس کار شده 12 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ این هم یه پروژه ساختمان ویلایی هست که با مکس کار کردم 12 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ اینم پروژه این ترممه که توی تاپیک دیگه ای هم گذاشتم این هم با مکس کار شده(مجتمع فرهنگی خدماتی) 12 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ اینم طرح همون آسایشگاهه که با آرچی کد کار کردم. 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ مهسا جان شرمنده چون بچه ها نمونه کار کامپیوتریشونو اینجا می ذارن انتقالش دادم اینجا 7 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ سلام این کار این ترم منه با اسکچ اپ کار کردم ولی وقت نشد که رندر بگیرم چون کار خیلی زیاد بود به خاطر همین فقط اکسپورت jpg گرفتم 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده