mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یک ساعت و نیم زمان برد 7 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اون بغل سمت راست ، همه چیز اونجاس :D کلی متریال کثیف دادم :ws22: 3 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ یه کار بازاری که پست پرداکشنش کردم یکم... قبل پرداکشن نظر بدین بجای تشکر کردن :1111: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اون کار اولیه (که گفتین کلی متریال ... دادین) خیلی خوب شده لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ سلام کاراتون جالب شده ، ولی اگه بخواین بیشتر طبیعی جلوه بده باید خیلی رو نورپردازی ها کار کنین همینجوری یه ویری لایت ول نکنین تو اتاق و د برو که رفتیم ، رفلکت هم فراموش نکنین از نظر من رفلکت خیی خیلی تاثیر داره، به نظرم مهمترین اموزش اینه که بشینین به اتاقتون نگاه کنین و اون رو تحلیل کنین ! مثلا این کار رو نگاه 7 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همه، من با 3ds max کار زیاد ندارم، چون وقت ندارم، یکی دو تا کار میذارم.........نظر بدید..... اینم هست که هنوز کامل نشده..... 10 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همه، من با 3ds max کار زیاد ندارم، چون وقت ندارم، یکی دو تا کار میذارم.........نظر بدید..... اینم هست که هنوز کامل نشده..... ماشین مدل خودتونه ؟ 4 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اگر منظورت طرحشه، که طرح لامبورگینی دیگه، ولی اگر مدل کردنش هست، آره خودم مدل کردم...... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اگر منظورت طرحشه، که طرح لامبورگینی دیگه، ولی اگر مدل کردنش هست، آره خودم مدل کردم...... با چه نرم افزاری مدلینگ کردید؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اینم هنوز کامل نشده، همینطوری یه رندر با کیفیت پایین گرفتم برای تست............ 7 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ نظرتون در مورد این کار چیه ، میخوام رندر نهایی رو بگیرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده