pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ احساس می کنم آبجکت هات فرمشون رو از دست دادن. فکر می کنم مشکل از دوربینت باشه 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ehsas mikonam objecta formeshoono az dast dadan fekonam moshkel az doorbinet bashe آره شاید، من که نفهمیدم مشکل از چیه........ رندرشون خیلی هم طول کشید یک روز و نصفی هر کدوم وقت برد ....... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ فاطمه اینجاها همین مدلیه؟ یا اشتباه شده؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ فاطمه اینجاها همین مدلیه؟ یا اشتباه شده؟ :jc_thinking: آره همین مدلیه مگه چشه؟! 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آرهشاید، من که نفهمیدم مشکل از چیه........ رندرشون خیلی هم طول کشید یک روز و نصفی هر کدوم وقت برد ....... diyafragme doorbinet eshkal dare az halate aslish dar oomade ye kam bahash var beri zaviyash doros mishe renderetam nabayad enghad tool mikeshid shayad ziyadi tanzimaye rendero bala gerefti? ba in saiz hade aksar bayad too 3 saat render migerefti 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ diyafragme doorbinet eshkal dare az halate aslish dar oomade ye kam bahash var beri zaviyash doros mishe renderetam nabayad enghad tool mikeshid shayad ziyadi tanzimaye rendero bala gerefti? ba in saiz hade aksar bayad too 3 saat render migerefti اهوم شاید مرسی که گفتی آره تنظیماتش بالا بوده این نیست سایز اصلیش 1000*2000 هستش اینجا کوچیک کردم 2 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ کاش بافت آسفالتش ریزتر بود ...... غیر از اون .. بقیش خیلی خوبه .. 2 لینک به دیدگاه
majid cg 123 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ خوب گفتم ما هم یه کاری بزاریم اینجا اینکارو با 3d max و vray و فتوشاپ انجام دادم امیدوارم خوشتون بیاد 8 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ سلام.این اخریه وافعا کار خودته؟ 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.این اخریه وافعا کار خودته؟ ابجکته ازش رندر گرفتم 2 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عالیه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده