pooran.mehr 6294 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 من بعد از مدتها...یه رندر گرفتم!!!!!!!!! چرا ویری من یادم رفته؟؟؟ کلی فکر کردم یه چیزایی یادم اومد!!!! منتظر نقد های سازنده شما در مورد متریال دهی و نور پردازی و رندر هستم....( در مورد معماری خودم میدونم 2001 اشکال تو کار هست!!!) bozorgtarin eshkale karet ine ke asla saye nadare ya enghad noor gozashti ke sayeha mahv shode:icon_redface: 2
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 اینم یه کار دیگست یه المانه!!!! chera abra faghad oon bala jam shodan 1
panoram 5055 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 سلام بر محیار عزیز .. آقا زیادم بد نشده .. در مورد فراموشی منم موافقم ... طبیعیه منم بعضی وقتا این جوری میشم. اشالله ر فرصتی کافی نقدش می کنم. ممنون ککه کارتو قرار دادی چرا دیگه بد شده خوب...............:w00: اما خودمونیم.... با این که یادم نمیاد..آخرین بار کی رندر به این ضعیفی گرفتم....اما کلی خودم بعد کار خندیدم .یه جورایی هال کردم با این رندر ..یه جورایی رویایی سده...سده شبیه نقاشی.خوب اینم یه سبکه!!!!:icon_pf (34): دلیل اینکه تو سایت گذاشتم اینه که همیشه یادم باشه...اگه کار نکنی یادت میره!!!:167: دیشب کلی گشتم دنبال دست نوشته هام..تا نکات ریزی که قبلا یاد داشت کرده بودمو پیدا کنم.....
panoram 5055 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 bozorgtarin eshkale karet ine ke asla saye nadare ya enghad noor gozashti ke sayeha mahv shode:icon_redface: ممنونم... .یه سوتی تو تنظیماتش داده بودم:icon_pf (34):
panoram 5055 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 chera abra faghad oon bala jam shodan این همه ایراد اینم شد ایراد؟؟؟؟ بگو اون چراغه چرا شیشه نداره؟؟؟( خوب یادم رفت متریال بدم) وقت دوباره رندر گرفتنم نداشتم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 bale faghad ye noor az biroon oftade rooye divaro nigah koni mitooni bebinish tooye otagh lampa khamooshe:ws3: اره اما ضعیفه..میشد بهتره هم بشه..رو نور داخلی به خاطر نویزهایی که رو دیوار و سطوح مسطح تر پیش میاد باید بیشتر دقت کرد
goldstone 113 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 طرح جدید پاساژ کویتی ها تهران . چهار راه استابول جنب ساختمان پلاسکو کارات عالیه ولی چرا بیشتر مکانهای تجاری تفریحی میزنی و از مسکونی کم کار نمایش میدی ؟ و دیگه هم اینکه غالب کارهات از کامپوزیت استفاده میکنی.دلیل خاصی داره؟ 2
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 کارات عالیه ولی چرا بیشتر مکانهای تجاری تفریحی میزنی و از مسکونی کم کار نمایش میدی ؟و دیگه هم اینکه غالب کارهات از کامپوزیت استفاده میکنی.دلیل خاصی داره؟ akhe kam tar pish miad baraye tafrih kar bekesham in kara aksaran sefareshe sherkataye nama saze nooye material ro sherkata ghabl az tarahi tayin mikonan va man tarharo mikesham 2
partow 25305 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 اینم میز کامپیوتر من ! ولی هنوز کامل نشده ... موس و کیبورد و سیم ها و اینا مونده! 9
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 جالبه منم میخوام زودتر یاد بگیرم میشه از روی کتاب هم خوند؟؟ من با نرم افزارهای مشابه کارکردم! 2
partow 25305 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 از رو کتاب که میشه خوند ... مخصوصاً که با نرم افزارهای مشابه هم کار کردید دیگه کارتون راحت تر میشه ... هرچند کلاس رفتن خیلی بهتره ... یکی از دوستان هم آموزش تری دی مکس رو تو همین سایت گذاشتن ... 6
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 از رو کتاب که میشه خوند ... مخصوصاً که با نرم افزارهای مشابه هم کار کردید دیگه کارتون راحت تر میشه ... یکی از دوستان هم آموزش تری دی مکس رو تو همین سایت گذاشتن ... کتاب خیلی خوب میتونی معرفی کنی! به تاپیک های آموزشی هم حتما سر میزنم 2
sara 20 1717 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 منم خيلي دوس دارم ياد بگيرم .... ولي وقت نميكنم ولي بالاخره يه روزي ياد ميگيرم قول ميدم خيلي زيبا بود كاراتون ..... موفق باشين 2
partow 25305 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 خودم کتاب 2009 Autodesk 3DS MAX مهندس هانی محمدی رو خوندم ... البته نه به طور کامل ... ولی راضی بودم... الآن دیگه ورژن های بالاتر اومده 2010 و 2011 ... فقط وقتی کتاب می خری حواست باشه سی دی کتاب رو هم بخری ... 4
Construction 4752 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 خودم کتاب 2009 autodesk 3ds max مهندس هانی محمدی رو خوندم ... البته نه به طور کامل ... ولی راضی بودم... الآن دیگه ورژن های بالاتر اومده 2010 و 2011 ... فقط وقتی کتاب می خری حواست باشه سی دی کتاب رو هم بخری ... شما کلاس هم رفتید یا نه؟ مکس طوریه که فک نکنم با کتاب تنها بشه برش مسلط شد 2
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 18 فروردین، 2011 اي دااااد ... باز شروع كردين كه تازشم من گفتم، خودتون قهر كردين و رفتين مجبور شدم ويرايش كنم ديگه هم نميگم بهتون خوب وقتی من نبودم به کی گفتی که بعد ویرایش کردی شما کلاس هم رفتید یا نه؟ مکس طوریه که فک نکنم با کتاب تنها بشه برش مسلط شد خوب یکم کتاب بخون بعدش فکر کن ببیم که میشه:w554: 2
partow 25305 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 شما کلاس هم رفتید یا نه؟ مکس طوریه که فک نکنم با کتاب تنها بشه برش مسلط شد بله ... دو ماه کلاس خصوصی رفتم ... آخه ایشون گفتن با نرم افزارهای مشابه کار کردن ... ولی منم پیشنهاد می کنم کلاس برن ... 1
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 25 فروردین، 2011 اینم یه کار از من!!!!!!!!!!!!! بقیش باشه بعد تحویل طرحمم اگه نقدی دارین بگین خوشحال میشم ورودی و سردر
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 29 فروردین، 2011 اینجوریشو ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم یه نوع دیگه!!!!!!! دوبعدی با متریال
ارسال های توصیه شده