.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ سلام توی این تاپیک کاراهای کامپیوتریتون رو قرار بدید... 30 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ پروژه این ترمم موزه فیلم بود که با v-ray و 3d کار شده! اولین کار وی ریم بود! همین امروز تحویل دادم 45 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اینم دو تا داخلی داخلیا رو هنوز کامل نخوندیم با نور محیطی رندر گرفتم هیچ نور دیگه نداره! 38 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اینا هم مال ترم پیشن مسکونیه این دیگه خیلی اولمه! فقط تری دی........وی ری نداره! 31 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اینا هم داخلیه تری دی همش تری دیه وی ری نداره خیلی ضایع ستا ولی گذاشتم دیگه:دی 20 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ عالین....اینهمه میگفتی کار نکردم...کار نکردم پس کو؟:w00: اینهمه کار کردی که! لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ عالین....اینهمه میگفتی کار نکردم...کار نکردم پس کو؟:w00:اینهمه کار کردی که! دیگه چی کار کنم 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ دیگه چی کار کنم کار دیگه؟ اگر میشه کمی توضیح بده که وی ری چه ربطی به 3دی داره،و توی این کارات کجاهارو با 3دی کشیدی و کجاهارو از وی ری کمک گرفتی! کلاً درباره عکسات کمی بیشتر توضیح بده....مخصوصاً اولیا!:w139: لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ دوست عزیز خسته نباشی............ فقط یه سوال دارم............. کلا سیستم سازه این کارتون سازه کابلی هست؟ اگه سازه کابلی هست.............یه مشکل داره..................... واسه سازه کابلی اون کابلها باید مجدادا به زمین برسن یعنی اون کابلایی که به میل مهار میرسن مجدادا باید نیرو رو یه جایی به زمین منتقل کنن...................اما اگر فقط جنبه زیبایی داره بحثش جداست............ البته کاراتون قشنگ هست...................موفق باشی.............. 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده