jonny depp 8297 ارسال شده در 9 تیر، 2011 نظرت کمی بااونچه که هست مغایرت داره شما اگه تاحالا با مردانی برخورداشتید که غرور کاذب داشتند نمیدونم اما هیچوقت جمع نبند استثنائات شامل کل نیستند حلا شاید استثناهایی باشن که غرور کاذب نداشته باشن اما اکثرا غرورشون کاذب و بیخود 2
saray89 3064 ارسال شده در 9 تیر، 2011 سه هفته بود این تاپیک خاک میخورد کاملا قبولش دارممیشه فامیلیشو به انگلیسی بنویسید من تلفظشو هنوز نمی دونم:icon_pf (34): De Angelis barbara 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 9 تیر، 2011 حلا شاید استثناهایی باشن که غرور کاذب نداشته باشن اما اکثرا غرورشون کاذب و بیخود ممنونم از نظرت میشه مثال بزنی ببنیم غرور کاذب اصلا یعنی چی؟معنا ومفهوم غرور رو میخوام از دیدگاه شما بدونم به چه کارهایی میگید غرور شایدمن متوجه نشدم غرور یعنی چی؟
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 تیر، 2011 ممنونم از نظرت میشه مثال بزنی ببنیم غرور کاذب اصلا یعنی چی؟معنا ومفهوم غرور رو میخوام از دیدگاه شما بدونم به چه کارهایی میگید غرور شایدمن متوجه نشدم غرور یعنی چی؟ غرور کاذب مردا اینه که دوست ندارن اشتباهشونو بهشون بگی میگن ما غرور داریم نباید اشتباهاتمون گوشزد بشه توقع احترام بشتر به خاطر غرور کاذبشون دارن حرف هیچکسو جز خودشون قبول ندارن چون میگن ما غرور داریم
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 تیر، 2011 شما غرور رو از یک مرد بگیر دیگه چی از مردونگیش می مونه؟؟غرور کاذب نباید داشت غرور مثبت مشکلی نداره اتفاقا این غرور مرده که بنیاد خانواده رو محکم میکنه!!مردهابیشتر جذب زنانی میشن که به سختی قابل نفوذ هستند وزنانی محبوب ترند که سرسخت تر باشندومرد تلاش زیادی برای به دست آوردن دل اونا بکنه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم؟من از جانب خودم میگم این نظر من بود یعنی غرور بیجا و کاذب نشانه مردانگیتونه :jawdrop: من نمی دونستم چقدر آدمهای اینطوری گناه دارند بیچاره هستند دلم براشون میسوزه
zahra22 19501 ارسال شده در 10 تیر، 2011 مردان در صید عشق به وسعت نامنتهایی نامردند.. گدایی عشق میکنند ،تا وقتی مطمئن به تسخیر قلب زن نشدند. اما همینکه مطمئن شدند مردانگی را در کمال نامردی به جا می آورند... (((البته استثنا هم وجود داره))) 6
afa 18504 ارسال شده در 11 تیر، 2011 این بیان شما جامعیت نداره ........... بستگی به معرفت شخص داره !!! کم خانومهایی نیستن که با نامردی کسی که دوستشون داره رو ترک میکنن !!! 3
zahra22 19501 ارسال شده در 11 تیر، 2011 این بیان شما جامعیت نداره ........... بستگی به معرفت شخص داره !!! کم خانومهایی نیستن که با نامردی کسی که دوستشون داره رو ترک میکنن !!! شما هم درست میگید . منم نوشتم ((استثنا هم وجود داره))) 1
ارسال های توصیه شده