solise70 967 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ این حرفا چیه دختری گفتن پسری گفتن ... هر کس به جای خود ... بیاد منت کشی 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 تو ایران اشتباه محضه ............ چون هنوز جا نیافته و بعدم دخترا از جمله خودم ترجیح میدن انتخاب بشن تا انتخاب کنن. ممکنه بعدا همسری که اینجوری انتخاب میشه یک دعوای کوچک رخ بده بگه: تو منو انتخاب کردی منکه نیومدم دنبال شما......... حالا بیا ودرستش کن 4
afa 18504 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 تو ایران اشتباه محضه ............ چون هنوز جا نیافته و بعدم دخترا از جمله خودم ترجیح میدن انتخاب بشن تا انتخاب کنن. ممکنه بعدا همسری که اینجوری انتخاب میشه یک دعوای کوچک رخ بده بگه: تو منو انتخاب کردی منکه نیومدم دنبال شما......... حالا بیا ودرستش کن جدیدا با وجودیکه آقایون خودشون انتخاب میکنن باز هم طلبکارن ! چه برسه که اانتخاب بشن :icon_pf (34): 3
afa 18504 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 منت جای خود داره ............ ممنون گر محبت خانوما که نیستن !!! 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2011 منت جای خود داره ............ ممنون گر محبت خانوما که نیستن !!! احساس میکنن محبت کردن و بشون رسیدن وظیفمونه. 1
afa 18504 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 شاید نحوه این محبت اشتباه شده ......... به قول یه جمله ای : اگه مظلوم نباشه ظالم هم بوجود نمیاد 2
تینا 15116 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2011 شاید نحوه این محبت اشتباه شده .........]یعنی چجوری شده؟؟؟ 1
afa 18504 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 احتمالا افراطی شده ......... اگه خودتو دوست داشته باشی بهتر میتونی دوست بداری !!! خیلی از خانومها فداکاری بیش از حد رو جایگزین محبت عادلانه کردن 2
تینا 15116 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2011 احتمالا افراطی شده ......... اگه خودتو دوست داشته باشی بهتر میتونی دوست بداری !!! خیلی از خانومها فداکاری بیش از حد رو جایگزین محبت عادلانه کردن دقیقا. 1
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 17 خرداد، 2011 خوب اينجوري دختر خودش رو بي ارزش ميکنه!! (البت اين نظر منه) ذات زن خواسته بودن وذات مرد خواهان بودنه زن اهل نازه ومرد اهل نیاز برخلاف جهت آب شنا کردن درست نیست 1
saray89 3064 ارسال شده در 9 تیر، 2011 احتمالا افراطی شده ......... اگه خودتو دوست داشته باشی بهتر میتونی دوست بداری !!! خیلی از خانومها فداکاری بیش از حد رو جایگزین محبت عادلانه کردن در این رابطه کتاب زنان شیفته رو توصیه مینماییم البته اگه خوندید بی ربط بود منو نزنیدا چون خودم هنوز نخوندم کتابای باربارا دی انجلیس هم به طور کلی خوبن 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 تیر، 2011 نه انتظار کشیدن بهتراست سنگه رو یخ شدن است شخصیتتم هنوز بهم این اجازه رو نداده که بتونم پاپیش بذارم اگر خودش بخواد میاد جلو وگرنه که هیچی 1
شب ستیز 660 ارسال شده در 9 تیر، 2011 ذات زن خواسته بودن وذات مرد خواهان بودنه زن اهل نازه ومرد اهل نیاز برخلاف جهت آب شنا کردن درست نیست سلام 2 تا نكته رو ميخواستم ياداوري كنم(1 شنا....2 ذات زن خواسته شدن):1 اتفاقا برعكس بايد برخلاف جهت اب شنا كرد شناگر ماهر كسي هست ك در جهت خلاف اب شنا كنه چون اگ يه كبريت رو هم در جهت موافق رها كنيد راشو پيدا ميكنه اما شما منظورت از ين مطلب اينكه نبايد بر خلاف انچه تصويب شده عمل كرد ك بازم ب مورد 2 برميخوريم ك ميخوام بگم نه اشتباه ميكنيد اين ذات را ما بوجود اورديم چرا ك خدا همه ي انسانها رو مختار افريده .علاوه بر ان زن كالا نيست ك صرفا انتخاب شود و حق انتخاب شدن نداشته باشد علاوه بر ان علاوه: بايد بگم اتفاقا ادمي ك در جهت خلاف اب شنا ميكنه ثابت كرده ك ادمه و مثل اشيا و ... بازيچه روال طبيعي نخواهد بود نميدونم درست رسوندم يا نه؟ اما اونچه ب نظر من مانع از اين ميشه ك دختري خواستگاري پسري بره بر ميگرد ب محيط اجتماعي ك اون درش بزرگ شده هنجارها و ارزش ها.... و خصوصيات اخلاقي فردي در درجه دوم ك متاثر از اولي هستن. اين ك ميگين ذات اشتباه هست چرا ك زن ايراني فرقي باساير زناي عالم نداره و اگه اين نميتونه خلاف ذات عمل كنه ديگران هم نبايد بتونن چنين كنن اما تو اروپا چنين نيست و زن ميره خواستگاري. ماتحت تاثير شريعتمون هستيم و اونه ك خواستگاري رو از طرف مرد بيان كرده اما هيچ وقت خلافشو محكوم نكرده 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 تیر، 2011 در این رابطه کتاب زنان شیفته رو توصیه مینماییم البته اگه خوندید بی ربط بود منو نزنیدا چون خودم هنوز نخوندم کتابای باربارا دی انجلیس هم به طور کلی خوبن کاملا قبولش دارم میشه فامیلیشو به انگلیسی بنویسید من تلفظشو هنوز نمی دونم:icon_pf (34): 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 تیر، 2011 بس ك مغروريد بس که مردها مغرور هستند همینطوریشم وقتی حرفی میشه میگند خودت آویزون من شدی من که نمیخواستم وای به روزی که زنها پاپیش بذارند توی ایران اصلا قشنگ نیست فقط و فقط هم بخاطر طرز فکر و رفتار آقایون هست و بس 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 9 تیر، 2011 بس که مردها مغرور هستندهمینطوریشم وقتی حرفی میشه میگند خودت آویزون من شدی من که نمیخواستم وای به روزی که زنها پاپیش بذارند توی ایران اصلا قشنگ نیست فقط و فقط هم بخاطر طرز فکر و رفتار آقایون هست و بس شما غرور رو از یک مرد بگیر دیگه چی از مردونگیش می مونه؟؟غرور کاذب نباید داشت غرور مثبت مشکلی نداره اتفاقا این غرور مرده که بنیاد خانواده رو محکم میکنه!!مردهابیشتر جذب زنانی میشن که به سختی قابل نفوذ هستند وزنانی محبوب ترند که سرسخت تر باشندومرد تلاش زیادی برای به دست آوردن دل اونا بکنه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم؟من از جانب خودم میگم این نظر من بود 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 تیر، 2011 شما غرور رو از یک مرد بگیر دیگه چی از مردونگیش می مونه؟؟غرور کاذب نباید داشت غرور مثبت مشکلی نداره اتفاقا این غرور مرده که بنیاد خانواده رو محکم میکنه!!مردهابیشتر جذب زنانی میشن که به سختی قابل نفوذ هستند وزنانی محبوب ترند که سرسخت تر باشندومرد تلاش زیادی برای به دست آوردن دل اونا بکنه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم؟من از جانب خودم میگم این نظر من بود زن ها از مرد ها مغرور تر هستن اما غرور زن ها بجاست اما برای مردها کاذب 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 9 تیر، 2011 زن ها از مرد ها مغرور تر هستن اما غرور زن ها بجاست اما برای مردها کاذب نظرت کمی بااونچه که هست مغایرت داره شما اگه تاحالا با مردانی برخورداشتید که غرور کاذب داشتند نمیدونم اما هیچوقت جمع نبند استثنائات شامل کل نیستند
ارسال های توصیه شده