رفتن به مطلب

ورود آقایون ممنوع

تینا

ارسال های توصیه شده

• 3 هفته بعد...
  • پاسخ 147
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 2 هفته بعد...

خیلی ببخشید نوشته بودین ورود آقایان ممنوع ما اومدیم هرچند این خودش از اون تر فنداس

ولی به نظر من دختر اگه مطمئن باشه میترشه اگه نره به پسره بگه باز باید نره

دخترو به غرورشه که میخوانش

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی ببخشید نوشته بودین ورود آقایان ممنوع ما اومدیم هرچند این خودش از اون تر فنداس

ولی به نظر من دختر اگه مطمئن باشه میترشه اگه نره به پسره بگه باز باید نره

دخترو به غرورشه که میخوانش

ببخشیدا شما آقایون کنجکاوید به ما چه مربوط که میاید و تازه اعتراض هم میکنید

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خواستگاری نمیکنم.کاریم نمیکنم بیاد خواستگاری.اما روی خوش بهش نشون میدم اگه اونم بخواد خودش یه حرکتی میکنه :banel_smiley_4:

بعد هم که اگه به هم خوردیم مزدوج میشیم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نه میدونی چرا چون ببخشید اما مردا ادمای بی جنبه ای هستن بری خواستگاریشون پس فردا میگن التماسم کردی وگرنه من که نمیخواستمت و از این حرفا.....

نمیرم دیگه......اصرار نکن

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه میدونی چرا چون ببخشید اما مردا ادمای بی جنبه ای هستن بری خواستگاریشون پس فردا میگن التماسم کردی وگرنه من که نمیخواستمت و از این حرفا.....

نمیرم دیگه......اصرار نکن

ولی این حرفیه که خانوما تو طول تاریخ مرتب تکرار کردن :ws2:

پس میشه نتیجه گرفت که خانوما خیلی ........ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی این حرفیه که خانوما تو طول تاریخ مرتب تکرار کردن :ws2:

پس میشه نتیجه گرفت که خانوما خیلی ........ :ws3:

اما من به عینه دیدیم اغراق نمیکنم:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بابا اصلا من موندم این روزا که همه به فکر یه لقمه نونن اونم با این اوضاع شماها چه گیریه دادین به ازدواج

خب بالاخره یکی به اون یکی میگه دیگه /کسی هم که نخواد وزدوج بشه نمیشه حالا شما هی اصرار کنین

و اما به اینکه ایرادی داره که دختر بره خواستگاری پسر یا نه کاری نداریم بحث سر اینه که ما میگیم پسر از دختری که بهش پیشنهاد بده خوشش نمیاد مگه اینکه از قبل بهش فک کرده باشه یا اونو بخواد

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببینم کجای حرفای من نوشته شده بود پسرا جو گیر میشن بهشون پیشنهاد بدی

من حقیقتو گفتم مگه پسرا مثل دختران که بهشون پیشنهاد بدی ناز کننو زودی جو بگیرتشون که نه من فعلا میخوام درس بخونم

• Like 1
لینک به دیدگاه

حرف منم اینا نیست

ولی میگم دختر باید متانت خودشو حفظ کنه

اینا که میگن فکر بازو // دوره دوره ی این حرفا نیست فقط شعار میدن خودشونم قبول ندارن

• Like 2
لینک به دیدگاه

پسرای خوب و مثبت معمولا تو اینجور مسائل خنگن چون خودشون مستقیم مستقیم میرن میگن اگر غیر مستقیم بهشون بگی نمی فهمن... پس بهتره طرف اگه بچه خوبیه بری مستقیم بهش بگی...:smiley (18): توکل به خدا هم فایده نداره ...

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...