pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ از ما هم ميشه؟ من یه تجربه تلخ رو دیشب تحمل کردم فعلا روحیه شکست دوم رو ندارم 4 لینک به دیدگاه
TIRED 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ چون پسر با جنبه پیدا نمیشه پس هرگز! 3 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ نه...معلومه که نمیرم!!!!:jawdrop: پسرا همین جوری بی جنبه ان خدا نکنه اتفاقی چشت بیفته تو چشمشون !!به خودشون میگیرن بدجور !!!:icon_pf (34): چه برسه به اینکه بری ابراز علاقه بکنی !!!!وایییی خدا نیاره اون روزو!! 4 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ نه...معلومه که نمیرم!!!!:jawdrop: پسرا همین جوری بی جنبه ان خدا نکنه اتفاقی چشت بیفته تو چشمشون !!به خودشون میگیرن بدجور !!!:icon_pf (34): چه برسه به اینکه بری ابراز علاقه بکنی !!!!وایییی خدا نیاره اون روزو!! شدیدا باهات موافقم. به نظر من دختر باید غروووررر داشته باشه... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من یه تجربه تلخ رو دیشب تحمل کردم فعلا روحیه شکست دوم رو ندارم رفته بودي خواستگاري؟؟ :ws52: 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ شدیدا باهات موافقم.به نظر من دختر باید غروووررر داشته باشه... دقیقا آقایون از خانومایی که غرور نداشته باشن و راحت بدست بیان خوششون نمیاد (این یه راز مردونه بود. یهو از دهنم پرید...) 5 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اینجا اکثر خانوما گفتن نمیریم ولی باید بهتون بگم این اتفاق برای من افتاده:ws2: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اینجا اکثر خانوما گفتن نمیریمولی باید بهتون بگم این اتفاق برای من افتاده:ws2: برا خیلی از پسرا افتاده باشه ولی هیچکودوم به ازدواج نرسیده 4 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ برا خیلی از پسرا افتاده باشه ولی هیچکودوم به ازدواج نرسیده هیچکدوم که نه ولی خیلیاشون نمیشه 4 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ منم واسم اتفاق افتاده که اومدن ... لفتن... این هم اتفاق افتاده که رفتم....اومدم....:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اینجا اکثر خانوما گفتن نمیریمولی باید بهتون بگم این اتفاق برای من افتاده:ws2: خب تعریف کن؟چی شد ؟طرف کی بود؟چطوری بت گفت؟ 3 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ هرگز....مگه دیوونه شدم برم خواستگاری پسر خودش اومدخواستگاری که اومد..اگرنیامد فراموشش می کنم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ از صمیم قلب یعنی اینکه واقعا دوسش دارم یا اینکه ظاهرش چشم و گوشمو بسته؟به شرایط بستگی داره همیشه اوضاع اونطور که میخوایم پیش نمیره 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ از صمیم قلب یعنی اینکه واقعا دوسش دارم یا اینکه ظاهرش چشم و گوشمو بسته؟به شرایط بستگی دارههمیشه اوضاع اونطور که میخوایم پیش نمیره هر دو تاش. لینک به دیدگاه
samira_3001 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ نه! من به شخصه این کارو نمیکنم! بعد هرچیزی که شد بگه خودت اومدی میخواستی نیای! 2 لینک به دیدگاه
hannah09 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خب بستگی به طرفت داره که چه جور عقایدی داشته باشه.....خیلی از پسرا خوششون نمی آد ولی این بیشتر زمانی هست که اون خانوم رو خوب نمی شناسن یا رابطه شون عادی هست....ولی بعضی ها هم می پسندن مخصوصا اگه با هم صمیمی باشن! 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ ای بابا، من سر در تاپیکو تندی خوندم فکر کردم نوشته" ورود آقایان"ولی دیدم مطالب دخترونست!!!!! دوباره تیتر تاپیکو خوندم دیدم عجب اشتباهی کردم :ورودآقایان ممنوعه!!!! خلاصه ببخشید دیگه اشتباه شد؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من دخترا به خواستگاری پسرا نمیرن. بلکه پسرارو مجبور میکنن به خواستگاریشون برن! 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ به نظر من اصل قضیه دچار مشکله تو این جمله کلا از صمیم قلب دوست داشتن پسرا یه اشتباه محضه چه برسه که بری خواستگاری :4chsmu1: من هیچ وقت به هیچ قیمتی غرورمو از دست نمی دم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده