رفتن به مطلب

ورود آقایون ممنوع

تینا

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 147
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟

چون پسر با جنبه پیدا نمیشه پس هرگز!

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟

نه...معلومه که نمیرم!!!!:jawdrop: پسرا همین جوری بی جنبه ان خدا نکنه اتفاقی چشت بیفته تو چشمشون !!به خودشون میگیرن بدجور !!!:icon_pf (34): چه برسه به اینکه بری ابراز علاقه بکنی !!!!وایییی خدا نیاره اون روزو!!:ws21:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه...معلومه که نمیرم!!!!:jawdrop: پسرا همین جوری بی جنبه ان خدا نکنه اتفاقی چشت بیفته تو چشمشون !!به خودشون میگیرن بدجور !!!:icon_pf (34): چه برسه به اینکه بری ابراز علاقه بکنی !!!!وایییی خدا نیاره اون روزو!!:ws21:

شدیدا باهات موافقم.

به نظر من دختر باید غروووررر داشته باشه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
شدیدا باهات موافقم.

به نظر من دختر باید غروووررر داشته باشه...

دقیقا

آقایون از خانومایی که غرور نداشته باشن و راحت بدست بیان خوششون نمیاد

(این یه راز مردونه بود. یهو از دهنم پرید...)

• Like 5
لینک به دیدگاه
اینجا اکثر خانوما گفتن نمیریم

ولی باید بهتون بگم این اتفاق برای من افتاده:ws2:

برا خیلی از پسرا افتاده باشه ولی هیچکودوم به ازدواج نرسیده

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینجا اکثر خانوما گفتن نمیریم

ولی باید بهتون بگم این اتفاق برای من افتاده:ws2:

خب تعریف کن؟چی شد ؟طرف کی بود؟چطوری بت گفت؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

از صمیم قلب یعنی اینکه واقعا دوسش دارم یا اینکه ظاهرش چشم و گوشمو بسته؟:ws52:به شرایط بستگی داره

همیشه اوضاع اونطور که میخوایم پیش نمیره

• Like 1
لینک به دیدگاه
از صمیم قلب یعنی اینکه واقعا دوسش دارم یا اینکه ظاهرش چشم و گوشمو بسته؟:ws52:به شرایط بستگی داره

همیشه اوضاع اونطور که میخوایم پیش نمیره

هر دو تاش.

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

خب بستگی به طرفت داره که چه جور عقایدی داشته باشه.....خیلی از پسرا خوششون نمی آد ولی این بیشتر زمانی هست که اون خانوم رو خوب نمی شناسن یا رابطه شون عادی هست....ولی بعضی ها هم می پسندن مخصوصا اگه با هم صمیمی باشن!

• Like 2
لینک به دیدگاه

ای بابا،

من سر در تاپیکو تندی خوندم فکر کردم نوشته" ورود آقایان"ولی دیدم مطالب دخترونست!!!!!

دوباره تیتر تاپیکو خوندم دیدم عجب اشتباهی کردم :ورودآقایان ممنوعه!!!!

خلاصه ببخشید دیگه اشتباه شد؟!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر من اصل قضیه دچار مشکله تو این جمله :ws3:

کلا از صمیم قلب دوست داشتن پسرا یه اشتباه محضه چه برسه که بری خواستگاری :4chsmu1:

من هیچ وقت به هیچ قیمتی غرورمو از دست نمی دم

:ws50:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...