solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ این حرفا چیه دختری گفتن پسری گفتن ... هر کس به جای خود ... بیاد منت کشی 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ تو ایران اشتباه محضه ............ چون هنوز جا نیافته و بعدم دخترا از جمله خودم ترجیح میدن انتخاب بشن تا انتخاب کنن. ممکنه بعدا همسری که اینجوری انتخاب میشه یک دعوای کوچک رخ بده بگه: تو منو انتخاب کردی منکه نیومدم دنبال شما......... حالا بیا ودرستش کن 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ تو ایران اشتباه محضه ............ چون هنوز جا نیافته و بعدم دخترا از جمله خودم ترجیح میدن انتخاب بشن تا انتخاب کنن. ممکنه بعدا همسری که اینجوری انتخاب میشه یک دعوای کوچک رخ بده بگه: تو منو انتخاب کردی منکه نیومدم دنبال شما......... حالا بیا ودرستش کن جدیدا با وجودیکه آقایون خودشون انتخاب میکنن باز هم طلبکارن ! چه برسه که اانتخاب بشن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ عزیزان کلا مردا روشون زیاده همیشه منت رو ادم میذارن 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ منت جای خود داره ............ ممنون گر محبت خانوما که نیستن !!! 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ منت جای خود داره ............ ممنون گر محبت خانوما که نیستن !!! احساس میکنن محبت کردن و بشون رسیدن وظیفمونه. 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ شاید نحوه این محبت اشتباه شده ......... به قول یه جمله ای : اگه مظلوم نباشه ظالم هم بوجود نمیاد 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ شاید نحوه این محبت اشتباه شده .........]یعنی چجوری شده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ احتمالا افراطی شده ......... اگه خودتو دوست داشته باشی بهتر میتونی دوست بداری !!! خیلی از خانومها فداکاری بیش از حد رو جایگزین محبت عادلانه کردن 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ احتمالا افراطی شده ......... اگه خودتو دوست داشته باشی بهتر میتونی دوست بداری !!! خیلی از خانومها فداکاری بیش از حد رو جایگزین محبت عادلانه کردن دقیقا. 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ خوب اينجوري دختر خودش رو بي ارزش ميکنه!! (البت اين نظر منه) ذات زن خواسته بودن وذات مرد خواهان بودنه زن اهل نازه ومرد اهل نیاز برخلاف جهت آب شنا کردن درست نیست 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ احتمالا افراطی شده ......... اگه خودتو دوست داشته باشی بهتر میتونی دوست بداری !!! خیلی از خانومها فداکاری بیش از حد رو جایگزین محبت عادلانه کردن در این رابطه کتاب زنان شیفته رو توصیه مینماییم البته اگه خوندید بی ربط بود منو نزنیدا چون خودم هنوز نخوندم کتابای باربارا دی انجلیس هم به طور کلی خوبن 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ نه انتظار کشیدن بهتراست سنگه رو یخ شدن است شخصیتتم هنوز بهم این اجازه رو نداده که بتونم پاپیش بذارم اگر خودش بخواد میاد جلو وگرنه که هیچی 1 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ ذات زن خواسته بودن وذات مرد خواهان بودنه زن اهل نازه ومرد اهل نیاز برخلاف جهت آب شنا کردن درست نیست سلام 2 تا نكته رو ميخواستم ياداوري كنم(1 شنا....2 ذات زن خواسته شدن):1 اتفاقا برعكس بايد برخلاف جهت اب شنا كرد شناگر ماهر كسي هست ك در جهت خلاف اب شنا كنه چون اگ يه كبريت رو هم در جهت موافق رها كنيد راشو پيدا ميكنه اما شما منظورت از ين مطلب اينكه نبايد بر خلاف انچه تصويب شده عمل كرد ك بازم ب مورد 2 برميخوريم ك ميخوام بگم نه اشتباه ميكنيد اين ذات را ما بوجود اورديم چرا ك خدا همه ي انسانها رو مختار افريده .علاوه بر ان زن كالا نيست ك صرفا انتخاب شود و حق انتخاب شدن نداشته باشد علاوه بر ان علاوه: بايد بگم اتفاقا ادمي ك در جهت خلاف اب شنا ميكنه ثابت كرده ك ادمه و مثل اشيا و ... بازيچه روال طبيعي نخواهد بود نميدونم درست رسوندم يا نه؟ اما اونچه ب نظر من مانع از اين ميشه ك دختري خواستگاري پسري بره بر ميگرد ب محيط اجتماعي ك اون درش بزرگ شده هنجارها و ارزش ها.... و خصوصيات اخلاقي فردي در درجه دوم ك متاثر از اولي هستن. اين ك ميگين ذات اشتباه هست چرا ك زن ايراني فرقي باساير زناي عالم نداره و اگه اين نميتونه خلاف ذات عمل كنه ديگران هم نبايد بتونن چنين كنن اما تو اروپا چنين نيست و زن ميره خواستگاري. ماتحت تاثير شريعتمون هستيم و اونه ك خواستگاري رو از طرف مرد بيان كرده اما هيچ وقت خلافشو محكوم نكرده 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ در این رابطه کتاب زنان شیفته رو توصیه مینماییم البته اگه خوندید بی ربط بود منو نزنیدا چون خودم هنوز نخوندم کتابای باربارا دی انجلیس هم به طور کلی خوبن کاملا قبولش دارم میشه فامیلیشو به انگلیسی بنویسید من تلفظشو هنوز نمی دونم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ بس ك مغروريد بس که مردها مغرور هستند همینطوریشم وقتی حرفی میشه میگند خودت آویزون من شدی من که نمیخواستم وای به روزی که زنها پاپیش بذارند توی ایران اصلا قشنگ نیست فقط و فقط هم بخاطر طرز فکر و رفتار آقایون هست و بس 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ بس که مردها مغرور هستندهمینطوریشم وقتی حرفی میشه میگند خودت آویزون من شدی من که نمیخواستم وای به روزی که زنها پاپیش بذارند توی ایران اصلا قشنگ نیست فقط و فقط هم بخاطر طرز فکر و رفتار آقایون هست و بس شما غرور رو از یک مرد بگیر دیگه چی از مردونگیش می مونه؟؟غرور کاذب نباید داشت غرور مثبت مشکلی نداره اتفاقا این غرور مرده که بنیاد خانواده رو محکم میکنه!!مردهابیشتر جذب زنانی میشن که به سختی قابل نفوذ هستند وزنانی محبوب ترند که سرسخت تر باشندومرد تلاش زیادی برای به دست آوردن دل اونا بکنه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم؟من از جانب خودم میگم این نظر من بود 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ شما غرور رو از یک مرد بگیر دیگه چی از مردونگیش می مونه؟؟غرور کاذب نباید داشت غرور مثبت مشکلی نداره اتفاقا این غرور مرده که بنیاد خانواده رو محکم میکنه!!مردهابیشتر جذب زنانی میشن که به سختی قابل نفوذ هستند وزنانی محبوب ترند که سرسخت تر باشندومرد تلاش زیادی برای به دست آوردن دل اونا بکنه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم؟من از جانب خودم میگم این نظر من بود زن ها از مرد ها مغرور تر هستن اما غرور زن ها بجاست اما برای مردها کاذب 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ زن ها از مرد ها مغرور تر هستن اما غرور زن ها بجاست اما برای مردها کاذب نظرت کمی بااونچه که هست مغایرت داره شما اگه تاحالا با مردانی برخورداشتید که غرور کاذب داشتند نمیدونم اما هیچوقت جمع نبند استثنائات شامل کل نیستند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده