رفتن به مطلب

ورود آقایون ممنوع

تینا

ارسال های توصیه شده

اصلا ابراز علاقه از جانب دختر رو نمی پسندم ..........

خودشون ابراز علاقه میکنند بعد پشیمون میشن ، چه برسه دختر بره جلو :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 147
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

Doctor_Shovan مهمان

ابراز علاقه در یه رابطه جدی یواش یواش اتوماتیک پیش میاد اینجوری نیست که طی مراسم خاصی باشه روابط دوستانه که پیش بره معلوم میشه که طرفین به هم یا یکی از طرفین به اون یکی علاقه داره شاید بر زبان اوردن این عبارت >> دوستم داری ؟؟

اما

در روابط مسخره ی غیر جدی که یکی از طرفین یا هر دو بدنبال چیز های دیگه هستند همون ساعت اول هم دوستی هم عشق هم بعلللله هم چیز زود اوکی میشه !!!!

لینک به دیدگاه

ممنون افا جان به نکته جالبی اشاره کردی

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببخشید بی اجازه وارد شدم........(ورود آقایان ممنوع)

1.کدوم پسر از دختر مغرور خوشش میاد.......(متانت)

2.برای جلوگیری از سوء استفاده قبل از گفتن علاقتون حتمااز پسر شناخت پیدا کنید.(مثلا روابط اجتماعی پسر تو دانشگاه)

3.غرور باید منطقی باشه برای دختر......

4.خیلی ازپسرا با اینکه دختری رو دوست دارن ولی روشون نمیشه بگن(خیلی از دوستای درسخون خودم)

5.آیا هر پسر که به ابرازعلاقه شماجلو نیومد دلیل برخنگی اونه ؟.(شاید مشکلاتی داره)

این نتایج گشتن من با بسیاری از پسرهاست.......

بسیاری از پسر های خوب رو که خودتون هم دوسشون دارید از دست میدید........(خوشبختی)

هر کس دوست داشت بایدابرازکنه.شاید طرف مقابل هم علاقه مندبود یا شد.(ولی رو حساب)

با تشکر از تمام دوستان:w72:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

عــــــمـــــــــرا ............. !!!!!! :jawdrop:

فقط همین مونده که برم خواستگاری یه پسر ....

نه این که حالا خیلی هم آش دهن سوزی هستن اگه یکیشون از سرم کم بشه روزم شب نمی شه :banel_smiley_4:

اشتباه نکنین اگر پسر حق انتخاب داره دختر هم داره :ws37:

پسر میاد خواستگاری و دختر هم انتخاب می کنه که می تونه در کنارش باشه یا نه

میان خواستگاری و با کلی منت و سنت قبولشون می کنی اینه حال و روز خانوما حالا وای به روزی که دختره خودش بره خواستگاری پسره :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
آره من حاضرم برم خواستگاری یک پسر !!!!

:ws28::ws28::ws28::ws28:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

صد سال اینکار و نمیکنم حتی اگه دیوونش باشم و از دلتنگی بمیرم...ناز دختر باید کشیده بشه و غرور داشته باشه ...معمولا پسرا وقتی زیاد بری طرفشون بیشتر ازت دور میشن!

• Like 3
لینک به دیدگاه

راستی یه سوال

مگه دختری هم گه پسری رو از تحه دل دوس داشته باشه پیدا میشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

یا دختر نیستین یا کسیو تا حالا دوس نداشتین

• Like 1
لینک به دیدگاه
راستی یه سوال

شما اگه پسری رو با این مشخصات (دختری رو از ته دل هم نه همون وسط دلش هم کفایت می کنه دوست داشته باشه ) پیدا کردی بگو من دخترش رو نشونت می دم (که از ته دل پسری رو دوست داره ) :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
راستی یه سوال

معلومه که پیدا میشه....چرا نباید پیدا بشه!!!!!!:banel_smiley_4: ولی این مگه دلیل میشه که اگه از نهه دل دوسش داشتی هر کاری بکنی؟!!!!

:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ولی قبول کن دخترا با توجه به شرایطی که دارن کمتر پیدا میشه که یه نفرو از ته دل بخوان فقط یه نفرو

همیشه یه گزینه دومی واسه خودشون میذارن البته ممکنه از ته دل بخوانش ولی نه اونجوری که یه پسر ممکنه یه دخترو از ته دل بخواد

لینک به دیدگاه
ولی قبول کن دخترا با توجه به شرایطی که دارن کمتر پیدا میشه که یه نفرو از ته دل بخوان فقط یه نفرو

همیشه یه گزینه دومی واسه خودشون میذارن البته ممکنه از ته دل بخوانش ولی نه اونجوری که یه پسر ممکنه یه دخترو از ته دل بخواد

درسته چون دخترا تو بعضی زمینه ها عقلشونم کار میندازن...خواستنی که عاقبت نداشته باشه چه فایده ای داره؟....بعضی پسرا به بعدش فک نمیکنن...فک میکنن میشه بعضی مشکلات و حل کرد...ولی دخترا نه...میدونن که یه سری مشکلات حل نشدنیه و سعی میکنن جلوشو زودتر بگیرن...مطمئن باشه دختریم که پسری رو حقیقتا دوست داشته باشه تا جایی که براش ممکن باشه همصبر میکنه هم خودشو حاضره تو یه زمینه هایی تغییر بده و خلاصه خیلی چیزای دیگه..ولی وقتی یه چیزی خیلی نشدنی باشه سعی میکنه بفمهمه و ازون رابطه دور بشه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته چون دخترا تو بعضی زمینه ها عقلشونم کار میندازن...خواستنی که عاقبت نداشته باشه چه فایده ای داره؟....بعضی پسرا به بعدش فک نمیکنن...فک میکنن میشه بعضی مشکلات و حل کرد...ولی دخترا نه...میدونن که یه سری مشکلات حل نشدنیه و سعی میکنن جلوشو زودتر بگیرن...مطمئن باشه دختریم که پسری رو حقیقتا دوست داشته باشه تا جایی که براش ممکن باشه همصبر میکنه هم خودشو حاضره تو یه زمینه هایی تغییر بده و خلاصه خیلی چیزای دیگه..ولی وقتی یه چیزی خیلی نشدنی باشه سعی میکنه بفمهمه و ازون رابطه دور بشه!

پس قبول دارین

لینک به دیدگاه
پس قبول دارین

این از ته دل دوست نداشتن نیست...این عاقلانه فک کردنه....بیاد فردا مجبور شه با بچه یا بی بچه جدا بشه خوبه؟!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
این از ته دل دوست نداشتن نیست...این عاقلانه فک کردنه....بیاد فردا مجبور شه با بچه یا بی بچه جدا بشه خوبه؟!!!

اینای که میگی در مورد پسرا صدق نمیکنه؟

دخترا خیلی پیچیدن فقط خودشون میتونن خودشونو بشناسن و خداشون

• Like 1
لینک به دیدگاه

من بگم؟

یکی از دوستای من همیشه می گفت اگه می خوای بدونی یه پسر چه جوریه نرو از یه دختر دیگه بپرس...برو از یه پسر بپرس... پسرا هم دیگه رو بهتر می شناسن ( عکس این قضیه هم صادقه)

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینای که میگی در مورد پسرا صدق نمیکنه؟

دخترا خیلی پیچیدن فقط خودشون میتونن خودشونو بشناسن و خداشون

چی بگم!!!!:ws51:....در مورد دخترا هم صدق میکنه ولی .....دخترا میتونن آینده رو تو این مسائل بهتر ببینن....البته 100 در صد نیست کلی گفتم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟

عمرا.............. جون بکنن بیان خواستگاریمون .......... مردا اصلا ظرفیت ندارن اینو خودشونم میدونن که میگن (دختری که از پسر خواستگاری کنه ارزش خودشو کم کرده)البته این که به زبان اوناس وبیشتر ازین ازشون انتظار نمیره ولی با این حرفشون در واقع کم ظرفیتیشونو نشون دادن یه دختر با وجود دونستن این مطالب باید .... باشه از طرفش خواستگاری کنه خدارو شکر که من در زندگیم هیچ وقت تا حالا اونقد درگیر احساسات نشدم که بخوام چنین ریسک ی بکنم:femenist::femenist::femenist:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه

من فکر می کنم اگه یه پسر یه دختر رو بخواد حتما به موقعش جلو میاد

پس اگه نیومده جلو یعنی نمی خوادت

پس لازم نیست دختر کاری کنه چون نتیجه معلومه

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...