تینا 15116 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 به نظر من دخترا به خواستگاری پسرا نمیرن. بلکه پسرارو مجبور میکنن به خواستگاریشون برن! چه جوری؟ 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 2 دی، 2010 اونو دیگه باس از شما پرسید ... ما اگه بلد بودیم این حال و روزمون نبود شما ها که سرشته دارین بگین تا مام یاد بگیریم
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 دی، 2010 خیلی ببخشید نوشته بودین ورود آقایان ممنوع ما اومدیم هرچند این خودش از اون تر فنداس ولی به نظر من دختر اگه مطمئن باشه میترشه اگه نره به پسره بگه باز باید نره دخترو به غرورشه که میخوانش 2
تینا 15116 مالک ارسال شده در 2 دی، 2010 خیلی ببخشید نوشته بودین ورود آقایان ممنوع ما اومدیم هرچند این خودش از اون تر فنداسولی به نظر من دختر اگه مطمئن باشه میترشه اگه نره به پسره بگه باز باید نره دخترو به غرورشه که میخوانش ببخشیدا شما آقایون کنجکاوید به ما چه مربوط که میاید و تازه اعتراض هم میکنید 2
hodaa 5488 ارسال شده در 2 دی، 2010 من خواستگاری نمیکنم.کاریم نمیکنم بیاد خواستگاری.اما روی خوش بهش نشون میدم اگه اونم بخواد خودش یه حرکتی میکنه بعد هم که اگه به هم خوردیم مزدوج میشیم 4
hell girl 488 ارسال شده در 3 دی، 2010 نه میدونی چرا چون ببخشید اما مردا ادمای بی جنبه ای هستن بری خواستگاریشون پس فردا میگن التماسم کردی وگرنه من که نمیخواستمت و از این حرفا..... نمیرم دیگه......اصرار نکن 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 3 دی، 2010 نه میدونی چرا چون ببخشید اما مردا ادمای بی جنبه ای هستن بری خواستگاریشون پس فردا میگن التماسم کردی وگرنه من که نمیخواستمت و از این حرفا..... نمیرم دیگه......اصرار نکن ولی این حرفیه که خانوما تو طول تاریخ مرتب تکرار کردن :ws2: پس میشه نتیجه گرفت که خانوما خیلی ........ 2
hell girl 488 ارسال شده در 4 دی، 2010 ولی این حرفیه که خانوما تو طول تاریخ مرتب تکرار کردن :ws2:پس میشه نتیجه گرفت که خانوما خیلی ........ اما من به عینه دیدیم اغراق نمیکنم 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 5 دی، 2010 بابا اصلا من موندم این روزا که همه به فکر یه لقمه نونن اونم با این اوضاع شماها چه گیریه دادین به ازدواج خب بالاخره یکی به اون یکی میگه دیگه /کسی هم که نخواد وزدوج بشه نمیشه حالا شما هی اصرار کنین و اما به اینکه ایرادی داره که دختر بره خواستگاری پسر یا نه کاری نداریم بحث سر اینه که ما میگیم پسر از دختری که بهش پیشنهاد بده خوشش نمیاد مگه اینکه از قبل بهش فک کرده باشه یا اونو بخواد 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 5 دی، 2010 ببینم کجای حرفای من نوشته شده بود پسرا جو گیر میشن بهشون پیشنهاد بدی من حقیقتو گفتم مگه پسرا مثل دختران که بهشون پیشنهاد بدی ناز کننو زودی جو بگیرتشون که نه من فعلا میخوام درس بخونم 1
hell girl 488 ارسال شده در 5 دی، 2010 یعنی چی خوشش نمیاد جوگیره دیگه مگه چه فرقی میکنه دختر بگه یا پسر؟ 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 5 دی، 2010 نه خوشش نیماد که چی بگم حالش بهم میخوره دختر چون دختره دوس داره بهش پیشنهاد بدن ولی پسر که دختر نیست !!!!!!!!!!!!!!!! 1
hell girl 488 ارسال شده در 5 دی، 2010 شایدم یکی دوست داشته باشه بهش پیشنهاد بدن(پسرا)* اما حرف من اینا نیست 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 5 دی، 2010 حرف منم اینا نیست ولی میگم دختر باید متانت خودشو حفظ کنه اینا که میگن فکر بازو // دوره دوره ی این حرفا نیست فقط شعار میدن خودشونم قبول ندارن 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 7 دی، 2010 من اگه از پسری واقعا خوشم بیاد سعی میکنم غیر مستقیم ............. اما اگه انقد خنگ بود که غیر مستقیم نفهمید دیگه هیچی.......!توکل بر خدا 5
Neutron 60966 ارسال شده در 7 دی، 2010 پسرای خوب و مثبت معمولا تو اینجور مسائل خنگن چون خودشون مستقیم مستقیم میرن میگن اگر غیر مستقیم بهشون بگی نمی فهمن... پس بهتره طرف اگه بچه خوبیه بری مستقیم بهش بگی...:smiley (18): توکل به خدا هم فایده نداره ... 4
ارسال های توصیه شده