pegah 733 ارسال شده در 14 مهر، 2010 از ما هم ميشه؟ من یه تجربه تلخ رو دیشب تحمل کردم فعلا روحیه شکست دوم رو ندارم 4
TIRED 81 ارسال شده در 15 مهر، 2010 اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ چون پسر با جنبه پیدا نمیشه پس هرگز! 3
tiba* 797 ارسال شده در 17 مهر، 2010 اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ نه...معلومه که نمیرم!!!!:jawdrop: پسرا همین جوری بی جنبه ان خدا نکنه اتفاقی چشت بیفته تو چشمشون !!به خودشون میگیرن بدجور !!!:icon_pf (34): چه برسه به اینکه بری ابراز علاقه بکنی !!!!وایییی خدا نیاره اون روزو!! 4
sokut.n 1212 ارسال شده در 17 مهر، 2010 نه...معلومه که نمیرم!!!!:jawdrop: پسرا همین جوری بی جنبه ان خدا نکنه اتفاقی چشت بیفته تو چشمشون !!به خودشون میگیرن بدجور !!!:icon_pf (34): چه برسه به اینکه بری ابراز علاقه بکنی !!!!وایییی خدا نیاره اون روزو!! شدیدا باهات موافقم. به نظر من دختر باید غروووررر داشته باشه... 4
pianist 31129 ارسال شده در 17 مهر، 2010 من یه تجربه تلخ رو دیشب تحمل کردم فعلا روحیه شکست دوم رو ندارم رفته بودي خواستگاري؟؟ :ws52: 4
rezanassimi 9036 ارسال شده در 17 مهر، 2010 شدیدا باهات موافقم.به نظر من دختر باید غروووررر داشته باشه... دقیقا آقایون از خانومایی که غرور نداشته باشن و راحت بدست بیان خوششون نمیاد (این یه راز مردونه بود. یهو از دهنم پرید...) 5
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 17 مهر، 2010 اینجا اکثر خانوما گفتن نمیریم ولی باید بهتون بگم این اتفاق برای من افتاده:ws2: 3
rezanassimi 9036 ارسال شده در 17 مهر، 2010 اینجا اکثر خانوما گفتن نمیریمولی باید بهتون بگم این اتفاق برای من افتاده:ws2: برا خیلی از پسرا افتاده باشه ولی هیچکودوم به ازدواج نرسیده 4
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 17 مهر، 2010 برا خیلی از پسرا افتاده باشه ولی هیچکودوم به ازدواج نرسیده هیچکدوم که نه ولی خیلیاشون نمیشه 4
beautiful_life 1369 ارسال شده در 17 مهر، 2010 منم واسم اتفاق افتاده که اومدن ... لفتن... این هم اتفاق افتاده که رفتم....اومدم....:4chsmu1: 5
تینا 15116 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2010 اینجا اکثر خانوما گفتن نمیریمولی باید بهتون بگم این اتفاق برای من افتاده:ws2: خب تعریف کن؟چی شد ؟طرف کی بود؟چطوری بت گفت؟ 3
venous_20 109 ارسال شده در 22 مهر، 2010 هرگز....مگه دیوونه شدم برم خواستگاری پسر خودش اومدخواستگاری که اومد..اگرنیامد فراموشش می کنم 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 30 مهر، 2010 اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ از صمیم قلب یعنی اینکه واقعا دوسش دارم یا اینکه ظاهرش چشم و گوشمو بسته؟به شرایط بستگی داره همیشه اوضاع اونطور که میخوایم پیش نمیره 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 از صمیم قلب یعنی اینکه واقعا دوسش دارم یا اینکه ظاهرش چشم و گوشمو بسته؟به شرایط بستگی دارههمیشه اوضاع اونطور که میخوایم پیش نمیره هر دو تاش.
samira_3001 42 ارسال شده در 6 آبان، 2010 نه! من به شخصه این کارو نمیکنم! بعد هرچیزی که شد بگه خودت اومدی میخواستی نیای! 2
hannah09 38 ارسال شده در 29 آبان، 2010 خب بستگی به طرفت داره که چه جور عقایدی داشته باشه.....خیلی از پسرا خوششون نمی آد ولی این بیشتر زمانی هست که اون خانوم رو خوب نمی شناسن یا رابطه شون عادی هست....ولی بعضی ها هم می پسندن مخصوصا اگه با هم صمیمی باشن! 2
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 31 آبان، 2010 ای بابا، من سر در تاپیکو تندی خوندم فکر کردم نوشته" ورود آقایان"ولی دیدم مطالب دخترونست!!!!! دوباره تیتر تاپیکو خوندم دیدم عجب اشتباهی کردم :ورودآقایان ممنوعه!!!! خلاصه ببخشید دیگه اشتباه شد؟!!! 1
Neutron 60966 ارسال شده در 31 آبان، 2010 به نظر من دخترا به خواستگاری پسرا نمیرن. بلکه پسرارو مجبور میکنن به خواستگاریشون برن! 2
TrueBlue 1583 ارسال شده در 31 آبان، 2010 اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ به نظر من اصل قضیه دچار مشکله تو این جمله کلا از صمیم قلب دوست داشتن پسرا یه اشتباه محضه چه برسه که بری خواستگاری :4chsmu1: من هیچ وقت به هیچ قیمتی غرورمو از دست نمی دم 2
ارسال های توصیه شده