تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ 16 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگه یه پسریو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ نه مگر عقلم خرابه .............مگر دیونه شدم ..........................نمیرم که جواب رد بشنوم 4 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگه یه پسریو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ از نظر من ايرادي نداره دخترا برن خواستگاري پسرا!! همونطوري كه پسرا حق انتخاب دارن دخترا هم بايد داشته باشن!! ولي من به شخصه فكر نكنم اين كارو بكنم مگه اينكه بدجوري مجنون طرف بشم ولي بازم كه فكرشو مي كنم مي بينم نمي تونم!!! 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کار احمقانه ايه!! اوخ هواسم نبود اشتباه اومدم :banel_smiley_52: 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کار احمقانه ايه!! اوخ هواسم نبود اشتباه اومدم :banel_smiley_52: حالا که اومدی عیب نداره بمون چرا احمقانس؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خوب اينجوري دختر خودش رو بي ارزش ميکنه!! (البت اين نظر منه) 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ به هیچ وجه!!! :Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟.. . .خواستگاری که نه ..اما یه جوری هالیش میکنی دیگه ...شما خودتون اوستاید دیگه.. 9 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ [ .. . .خواستگاری که نه ..اما یه جوری هالیش میکنی دیگه...شما خودتون اوستاید دیگه.. اولا که ورود آقایون ممنوع دوما منظورت چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید اومدم داخل ولی از استارتر یه سوال دارم: فرض کنید کل دخترای تالار گفتن آره این کارو میکنیم! شما به شخصه دلتون راضی میشه این کارو انجام بدین!!؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من اگه طرفمو خیلی بخوام شاید بهش بگم که دوسش دارم ولی بعید میدونم بخوام ازش خواستگاری کنم 3 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من اگه طرفمو خیلی بخوام شاید بهش بگم که دوسش دارم ولی بعید میدونم بخوام ازش خواستگاری کنم خب جوابتونو کامل بدین لطفا! همونطوری که خودتون مطرح کردین! چرا آره و چرا نه!؟ 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگه یه پسری رو از صمیم قلب دوست داشته باشی حاضری بری خواستگاریش؟چرا آره چرا نه ؟اگه جواب رد بشنوی چی میکنی؟ never 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خب جوابتونو کامل بدین لطفا! همونطوری که خودتون مطرح کردین!چرا آره و چرا نه!؟ خب فکر میکنم اگه خواستگاری کنم بعد اون بگه نه من بد جوری ضایع شدم چون من یه دخترم ولی اگه پسرا خواستگاری کنن و نه بشنون خیلی براشون مهم نیست در ضمن ما تو جامعه مون کم پیش میاد که دختری بره خواستگاری ولی پسرا زیاد میرن خواستگاری و جواب نه میشنون و عین خیالشونم نیست 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ never اول بگو دختری یا پسر بعد دلیل بیار که چرا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اول بگو دختری یا پسر بعد دلیل بیار که چرا نه؟ اول میگم دخملم.............. بعدشم میگم چون احساسات دخترونم همجین اجازه ای بهم نمیده.............دلیل نمیخواد دیگه.......... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ نه ارزش ريسك كردن نداره ميان خواستگاري بعدش ميگن خودت خواستي واي به وقتي كه بري خواستگاريشون:167: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده