afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ آووکادو و گوجه فرنگی پرشده با پستو ، طرز تهیه این پیش غذا کاملا ساده و بسیار خوشمزه است. طرز تهیه آووکادو و گوجه فرنگی پرشده با پستو تهیه شده برای سه نفر زمان تهیه: 40 دقیقه زمان انتظار برای درست شدن آن: 30 دقیقه طرز تهیه این پیش غذا کاملا ساده و بسیار خوشمزه است. مواد لازم: گوجه فرنگی چند عدد به میزان لازم (حدود 1 و یک چهارم پیمانه) یک دوم پیمانه آوکادو خرد شده، پوست کنده و دارای یک سوراخ مقدار کمی پنیر خامه ای 1 قاشق چای خوری آب لیمو ریحان خرد شده به مقدار دلخواه طرز تهیه: 1- یک لایه نازک از قسمت بالایی گوجه ببرید، چنانچه مابل بودید می توانید یک لایه نازک هم از قسمت انتهایی گوجه ببرید. با یک قاشق کوچک به آرامی و با دقت داخل گوجه را خالی کنید. گوجه ها را به مدت 30 دقیقه سر و ته بگذارید تا خشک شود. 2- برای پر کردن داخل گوجه ها، در یک کاسه آواکادو، پنیر خامه ای(پنيري كه با شير خامه دار تهيه شود)، پستو و آب لیمو را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید تا مواد نرم شود. با یک قاشق مواد را داخل گوجه فرنگی بریزید و آنها را پر کنید. 3- گوجه فرنگی ها را در یک سینی بگذارید. می توانید آنها را فورا میل کنید یا روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال بگذارید. ریحان خرد شده را قبل از میل کردن روی گوجه فرنگی ها بپاشید. سس پستو این سس با انواع پستو (رشتهها) و یا برای مزهداركردن مرغ یا ماهی مصرف می شود. مواد لازم برگ ریحان تازه: ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم سیر ریزشده: ۲ حبه بادام ریز خرد شده: ۷۵ گرم روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری نمک و فلفل : مقداری طرز تهیه ابتدا برگ ریحان را ساطوری یا چرخ كنید ، سپس سیر ریز شده و پنیر پارمزان را به آن افزوده و درمخلوط كن بریزید . بعد نمک و فلفل را داخل ماد بریزید و در آخر بادام زمینی و روغن زیتون را اضافه كرده و به آرامی مخلوط كنید تا سس ، نرم و یكنواخت شود . ارزش های غذایی موجود در آن: • 18 کالری • میزان چربی کلی: 1گرم • چربی اشباع شده: 1گرم • 2 میلی گرم کلسترول • 16 میلی گرم سدیم • 1 گرم کربوهیدرات • 1 گرم شیرینی • ویتامین سی • کلسیم • آهن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده