رفتن به مطلب

طرز تهیه یک پیش غذای سالم و خوشمزه با سس پستو


ارسال های توصیه شده

آووکادو و گوجه فرنگی پرشده با پستو ، طرز تهیه این پیش غذا کاملا ساده و بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه آووکادو و گوجه فرنگی پرشده با پستو

تهیه شده برای سه نفر

زمان تهیه: 40 دقیقه

زمان انتظار برای درست شدن آن: 30 دقیقه

طرز تهیه این پیش غذا کاملا ساده و بسیار خوشمزه است.

QuickEasyPartyFoods.jpg

 

مواد لازم:

گوجه فرنگی چند عدد به میزان لازم (حدود 1 و یک چهارم پیمانه)

یک دوم پیمانه آوکادو خرد شده، پوست کنده و دارای یک سوراخ

مقدار کمی پنیر خامه ای

1 قاشق چای خوری آب لیمو

ریحان خرد شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

1- یک لایه نازک از قسمت بالایی گوجه ببرید، چنانچه مابل بودید می توانید یک لایه نازک هم از قسمت انتهایی گوجه ببرید. با یک قاشق کوچک به آرامی و با دقت داخل گوجه را خالی کنید. گوجه ها را به مدت 30 دقیقه سر و ته بگذارید تا خشک شود.

2- برای پر کردن داخل گوجه ها، در یک کاسه آواکادو، پنیر خامه ای(پنيري‌ كه‌ با شير خامه‌ دار تهيه‌ شود)، پستو و آب لیمو را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید تا مواد نرم شود. با یک قاشق مواد را داخل گوجه فرنگی بریزید و آنها را پر کنید.

3- گوجه فرنگی ها را در یک سینی بگذارید. می توانید آنها را فورا میل کنید یا روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال بگذارید. ریحان خرد شده را قبل از میل کردن روی گوجه فرنگی ها بپاشید.

سس پستو

این سس با انواع‌ پستو (رشته‌ها) و یا برای مزه‌داركردن‌ مرغ‌ یا ماهی‌ مصرف‌ می ‌شود‌.

مواد لازم pesto-sauce.jpg

برگ‌ ریحان‌ تازه‌: ۱۰۰ گرم‌

پنیر پارمزان‌: ۱۰۰ گرم‌

سیر ریزشده‌: ۲ حبه‌

بادام‌ ریز خرد ‌شده‌: ۷۵ گرم‌

روغن‌ زیتون‌: 3 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل : مقداری

 

طرز تهیه

‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ ‌كنید ‌، سپس‌ سیر ریز شده‌ و پنیر پارمزان‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و درمخلوط كن‌ بریزید‌ . بعد‌ نمک و فلفل را داخل ماد بریزید و در آخر بادام‌ زمینی‌ و روغن ‌زیتون‌ را اضافه‌ كرده‌ و به‌ آرامی‌ مخلوط كنید‌ تا سس‌ ، نرم‌ و یكنواخت‌ شود .

 

ارزش های غذایی موجود در آن:

• 18 کالری

• میزان چربی کلی: 1گرم

• چربی اشباع شده: 1گرم

• 2 میلی گرم کلسترول

• 16 میلی گرم سدیم

• 1 گرم کربوهیدرات

• 1 گرم شیرینی

• ویتامین سی

• کلسیم

• آهن

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...