pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ عشق لذتی مثبت است که موضوع آن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ا عشق و احساس شدید دوست داشتن میتواند بسیار متنوع باشد و میتواند علایق بسیاری را شامل شود. در بعضی از مواقع، عشق بیش از حد به چیزی میتواند شکلی تند و غیر عادی به خود بگیرد که گاه زیان آور و خطرناک است و گاه احساس شادی و خوشبختی میبشد. اما در کل عشق باور و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عمیق و لطیف است که با حس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در تطابق است. عشق نوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عمیق و عاطفه در مورد دیگران یا جذابیت بی انتها برای دیگران است. در واقع عشق را میتوان یک احساس ژرف و غیر قابل توصیف دانست که فرد آنرا دریک رابطه دوطرفه با دیگری تقسیم میکند. با این وجود کلمه «عشق» در شرایط مختلف معانی مختلفی را بازگو میکند: علاوه بر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که ملغمهای از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و میل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است، انواع دیگر عشق مانند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را میتوان متصورشد و درواقع این کلمه را میتوان در مورد هرچیز دوست داشتنی و فرح بخش مانند فعالیتهای مختلف و انواع غذا به کار برد. «گراهام را دوست دارم». آیا عشق چیز بدیست ؟آیا عشق ورزیدن دیوانگیست ؟ 5 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - اصطلاح حیرانی (Agape) توسط مسیحیان اولیه (و به خصوص یونانیان، ریشه این کلمه یونانی است) برای اشاره به پذیرش بی قید و شرط و دوست داشتن یک فرد اطلاق شدهاست. این نوع از عشق بر اساس تصمیم و نه احساسات شکل میگیرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نوعی رفتار مودبانه وموقرانه که در اواخر قرون وسطی در مورد خانمها و عاشقان آنها به کار میرفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - نوعی عشق نادرست با هدف کسب مادیات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (eros) - میل جنسی نسبت به یک فرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - عشق به افراد خانواده و مهربانی به آنها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - رابطه جنسی بر اساس انتخاب فرد که محدود به ازدواج نمیشود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - در عهد جدید به معنای عشق احساسی مشروط به کار میرود یعنی «دوستت دارم چون..» برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام – یک رابطه نزدیک که درآن رابطه جنسی وجود ندارد یا سرکوب یا محدود شدهاست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - رابطه عاشقانهای که در آن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لازم وجود ندارد و «راستین» نیست. این کلمه دارای بار معنایی منفی است و تاکید دارد که عشق در دوران جوانی معمولا کمتر راستین و واقعی است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - تعهد و دوست داشتن خدا یا مذهب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ـ علاقهای که ترکیبی از صمیمیت و میل جنسی است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - عشق بدون قید و شرط یا انگیزه خاص. دوست داشتن فرد فقط به خاطر خود و نه رفتارها یا عقایدش. همچنین به عشق بی قید و شرط اشاره دارد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - مهرعاطفهای که یک طرفهاست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - عاطفه بر اساس شهوت و تمایل به ارضای نفس. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - عشقی که در لحظهای که فرد برای اولین بار با فردی تماس میگیرد به وجود میآید. از این عشق به مراتب در داستانها و ادبیات یاد شدهاست وبه “ love at first sight ” معروف است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - فداکاری و گذشتن از جان یا چیز با ارزش دیگری برمبنای عشق. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ پیش اومد..خودمم نفهمیدم چه طور شد این طوری شد... 4 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ پیش اومد..خودمم نفهمیدم چه طور شد این طوری شد... مبارکت باشه زیاد بهش فکر نکن لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ مبارکت باشه زیاد بهش فکر نکن نمیتونم...خیلی دوستش میدارم..... 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ نمیتونم...خیلی دوستش میدارم..... خب پس بهش فکر کن لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خب پس بهش فکر کن میسی...ممنون 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ عاشقی بد دردیه من هم گرفتارش شدم................ 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ میگن زندگی بی عشق ممکن نیست . نمیدونم من چه جوری زنده موندم. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ حماقت محضه اما خیلی به حرف دکتر شریعتی ایمان دارم دوست داشتن از عشق بالاترست 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من الان میخواستم همینو بگمممممم:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ عشق مثل تپه ای میمونه که هر خری ازش بالا میره............:ws28: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ هنوز گوش هام دراز نشده که عاشق کسی بشم. دی 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ عاشق شدن کار دله دستت نیست یا کاره مغزت نیست 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ عاشق شدن کار دله دستت نیست یا کاره مغزت نیست یاد شعر سوسن افتادم که میگفت همه میدونن که عاشقی کار دله گناه من نیست تقسیر دله یه همچین چیزی میگفت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من الان میخواستم همینو بگمممممم:banel_smiley_4: معلومه خوب درسات رو خوندی قبولی :icon_pf (34): یاد شعر سوسن افتادم که میگفتهمه میدونن که عاشقی کار دله گناه من نیست تقسیر دله یه همچین چیزی میگفت لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ چی ؟ عشق ؟ من ؟ کی ؟ :imoksmiley: ها ؟ :thk: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ عاشق شدن کار دله دستت نیست یا کاره مغزت نیست جدی ؟ عجیبه... دانشمندا یه چیز دیگه میگفتن... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ عشق مثل تپه ای میمونه که هر خری ازش بالا میره............:ws28: هنوز گوش هام دراز نشده که عاشق کسی بشم.دی دست شما درد نکنه... :icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده