Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من ایرانو انتخاب میکردم بعدش ایتالیا 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من ایرانو انتخاب میکردم بعدش ایتالیا تایید میشه!!!!!:girl_yes2: :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ آمریکا ...............فقط آمریکا......دوسش دارم...........من از چیز خوب خوشم میادعمرا ایران در پیت رو انتخاب میکردم............چی چیه مایه ابرو ریزیه والا من اگه یه روزی از این کشور مسخره برم حتی اسممو میرم عوض میکنم یه اسم خارجی میذارم کسی ندونه مال این خراب شده ام به شدت تایید میکنم... به غیر از خط آخر... من از ملیتم شرمنده نیستم... ولی دوست داشتم جای دیگه ای بودم تا به اون کاری که دوست دارم میپرداختم... اینجا آدم به هیچ جا نمیرسه... ای سست عنصر بی هویت:banel_smiley_4: سمندون من آخر یه بلایی سرت میارم... :w74: 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ سوئد آلمان ژاپن (البته چشم بادومی نبودما) آمریکا اینا به ترتیب و در آخر اگه اینا نشد هر جایی جز آفریقا و آسیا (جز ژاپن) دنیا میومدم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ای سست عنصر بی هویت:banel_smiley_4: میخوامت 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ به شدت تایید میکنم... به غیر از خط آخر... من از ملیتم شرمنده نیستم... ولی دوست داشتم جای دیگه ای بودم تا به اون کاری که دوست دارم میپرداختم... اینجا آدم به هیچ جا نمیرسه... والا برا من باعث شرمندگیه این ملیت........من خوشم نمیاد مال یه کشوری باشم که اخرین افتخارش ما 2500 سال پیشه.............. 2 لینک به دیدگاه
nena_921 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من کره جنوبی ، چون خیلی مودبن و به همه احترام میزارن، یه جوراییم سنتین دوست دارم، بعدشم تاجیکستان ، از کشورایه اروپایی هم دانمارک و دوست دارم .ولی خوب مهم این نیست که کجارو دوست داریم مهم اینه که الان کجاییم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=173113&postcount=1 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ به شدت تایید میکنم... به غیر از خط آخر... من از ملیتم شرمنده نیستم... ولی دوست داشتم جای دیگه ای بودم تا به اون کاری که دوست دارم میپرداختم... اینجا آدم به هیچ جا نمیرسه... سمندون من آخر یه بلایی سرت میارم... :w74: دهههههههههههه مگه من چیکار کردم؟؟؟؟؟؟؟:w00: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ میخوامت :girl_blush2::girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ شمپت پ چرا گیر دادی ببرمت سوئد؟بزنم رنگ بادمجونت کنم؟ بی ادب:w00:خارج خارجه به خصوص وقتی متولد ایران باشی این سه کشور اولم در صورت متولد شدن جایی غیر ایران بود...شما ناراحت نکن خودتو ببر منوووووووو 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگه خدا بهت اختیار این رو می داد که توی یک کشور دیگه به دنیا بیایی ؛ کدوم کشور رو ترجیح می دادی؟!؟!؟!؟دلیل هم براش داری؟:167: البته من خودم با تمام این بد بختیها بازم ایران رو انتخاب می کردم. چون آدمای خوبی مثل شما ها رو داره. جایی که از اخرین اخوند بیشترین فاصله را داشته باشه،ترجیحا عطارد یا همون دور و برا 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ جایی که از اخرین اخوند بیشترین فاصله را داشته باشه،ترجیحا عطارد یا همون دور و برا :ws28: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ جایی که از اخرین اخوند بیشترین فاصله را داشته باشه،ترجیحا عطارد یا همون دور و برا اینجا مگه بحث سیاسی ممنوع نیست................ 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ اینجا مگه بحث سیاسی ممنوع نیست................ اون که بحث سی آ سی نبود که گفته دکارت رو نقل قول کرد 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ اینجا مگه بحث سیاسی ممنوع نیست................ اخوند مگه سیاسیه؟ مگه همه برابر نیستند؟ مگه تو سیاسی هستی؟ پس اخوندم نیست! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ اخوند مگه سیاسیه؟مگه همه برابر نیستند؟ مگه تو سیاسی هستی؟ پس اخوندم نیست! اون که بحث سی آ سی نبود کهگفته دکارت رو نقل قول کرد یاد حرف استاد شکیبایی تو دل شکسته افتادم.......... ما که نفهمیدیم اخوندامون دیپلمات شدن یا دیپلماتامون اخوند.............:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده