VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ مدیرای شما اینطوری بودن مدیر ما همیشه میگفت بچه ها الان بهترین دوران زندگیتینو تا میتونید شاد باشید شیطونی کنید اما با پسرا دوست نشید پسرا واسه خندن(اینو اون میگفت نه من) یه پسرم داشت همیشه میومد سوییچ میگرفتهیییی تف تو روحش چقدر ما رو میخندوند اي بابا خب تورش ميكردي بي عرضه بازي در اوردي نه بابا اخه من دوست داشتم بخندم همش البته این پسره الان هم دانشگاهیمه اما رشتش با من یکی نیست هر وقت میبینمش خندم میگیره 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ فرزندم...بنده عمل به وظیفه میکنم.............سبحان الله بیا در اغوش اسلام:zadan: خواهرا هم ميتونند بيان در آغوش اسلام يافقط مخصوص برادراست تكليف ما رو مشخص كن 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا اخه من دوست داشتم بخندم همش البته این پسره الان هم دانشگاهیمه اما رشتش با من یکی نیست هر وقت میبینمش خندم میگیره بجنب تا دير نشده تور و پهنش كن بسه دختر خنده تا كي ميدوني چندتا از دختراي باشگاه مجر هستند يكي هم غنيمته ............بدو تا دير نشده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بجنب تا دير نشده تور و پهنش كن بسه دختر خنده تا كي ميدوني چندتا از دختراي باشگاه مجر هستند يكي هم غنيمته ............بدو تا دير نشده 20 سالمه همش بابا من میخام 30 سالم شد عروسی کنم تازه دوست دارم زیاد خواهر داشته باشه همسن من 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ 20 سالمه همش بابا من میخام 30 سالم شد عروسی کنم تازه دوست دارم زیاد خواهر داشته باشه همسن من 30 سال ديره :167: خيلي ديره شوخي كردم منم موافقم آدم اول بايد جوني كنه و خوشه بعد ازدواج 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ 30 سال ديره :167: خيلي ديره شوخي كردم منم موافقم آدم اول بايد جوني كنه و خوشه بعد ازدواج اما من چند تا از بچه های باشگاه دیدم که همسن ما بودن تقریبا اما بچه هم داشتن 30 سال خوبه دیگه شوهرمم باشه 35 سالش 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اما من چند تا از بچه های باشگاه دیدم که همسن ما بودن تقریبا اما بچه هم داشتن 30 سال خوبه دیگه شوهرمم باشه 35 سالش نه شوهر خوبه 40 ساله باشه لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اما من هر مدرسه ای رفتم هیچکدوم نماز اجبار نبود خدارو شکر فکر نکنم مدارس دخترونه نماز اجبار کنن لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ مگه میشه نماز اجباری نباشه..کلاس پنجم بودم روزی که کارنامه های ثلث اول رو دادن بچه ها شلوغ بازی درآوردن نرفتن نماز.اون امورتربیتیهام پریدن تو جمعیت 20-30 نفرو خفت کردن انداختن تو نماز خونه یکیشونم من بودم..شروع کردن موعظه که این کارنامه مهم نیست..کارنامه آخرت مهمه..اونو باید بدن دست راستت.از نماز غافل نشو..حالا با جنگ و دعوا و پرخاش نه آروم...خلاصه روزی بود.. 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ عجب چه شیطونایی بودین شماها...........منکه بچه خوبی بودم ........اصلا از این کارا نمیکردم.............خدایا شکرت که منو به راه راست هدایت کردی.:ws36::ws36:. حالا بیاین نماز جماعت بخونین :8713: :ws47: :ws47: چقد طول کشید این شکلکارو چیدی؟؟؟؟؟ عوض این کارا به سوالات جواب میدادی..... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ مگه میشه نماز اجباری نباشه..کلاس پنجم بودم روزی که کارنامه های ثلث اول رو دادن بچه ها شلوغ بازی درآوردن نرفتن نماز.اون امورتربیتیهام پریدن تو جمعیت 20-30 نفرو خفت کردن انداختن تو نماز خونه یکیشونم من بودم..شروع کردن موعظه که این کارنامه مهم نیست..کارنامه آخرت مهمه..اونو باید بدن دست راستت.از نماز غافل نشو..حالا با جنگ و دعوا و پرخاش نه آروم...خلاصه روزی بود.. :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خواهرا هم ميتونند بيان در آغوش اسلام يافقط مخصوص برادراست تكليف ما رو مشخص كن البته خواهرم ...............آغوش اسلام........خواهر و برادر نمیشناسد........احسنتم......طیب الله انفاسکم.......همینه راه هدایت و رستگاری 2 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ البته خواهرم ...............آغوش اسلام........خواهر و برادر نمیشناسد........احسنتم......طیب الله انفاسکم.......همینه راه هدایت و رستگاری پس مسئله محرم و نامحرم چي ميشه لطفا حاجي ما رو راهنمايي كن 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ پس مسئله محرم و نامحرم چي ميشه لطفا حاجي ما رو راهنمايي كن اغوش اسلام .......محرم همه است........اینجا محل انس است .........ای همونه که میگه چون که در بستم و مست از می نابش کردم.........ماه اگر حلقه بدر کوفت جوابش کردم...........بله .........دریاب امروز را که شاید فردایی نباشد............ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش ار پیاله را که شب میگذرد............بنابراین...........بعد هم این محرم و نامحرم رو بزار برای اونایی که قرآن میگه اکثرهم لایعقلون..........گناه دارم تا گناه ......سیئات الابرار .......حسنات المقربین...........پس هم نوا شو با مولانا که .....ای خدا این وصل را هجران مکن.........سرخوشان عشق را نالان مکن ............نیست در عالم زهجران تلختر .........هرچه خواهی کن ولیکن آن مکن......... 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اغوش اسلام .......محرم همه است........اینجا محل انس است .........ای همونه که میگه چون که در بستم و مست از می نابش کردم.........ماه اگر حلقه بدر کوفت جوابش کردم...........بله .........دریاب امروز را که شاید فردایی نباشد............ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش ار پیاله را که شب میگذرد............بنابراین...........بعد هم این محرم و نامحرم رو بزار برای اونایی که قرآن میگه اکثرهم لایعقلون..........گناه دارم تا گناه ......سیئات الابرار .......حسنات المقربین...........پس هم نوا شو با مولانا که .....ای خدا این وصل را هجران مکن.........سرخوشان عشق را نالان مکن ............نیست در عالم زهجران تلختر .........هرچه خواهی کن ولیکن آن مکن......... واسه چی داغ دل تازه میکنی؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!:w00: :icon_pf (34): :cryingf: :icon_pf (34): :cryingf: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اغوش اسلام .......محرم همه است........اینجا محل انس است .........ای همونه که میگه چون که در بستم و مست از می نابش کردم.........ماه اگر حلقه بدر کوفت جوابش کردم...........بله .........دریاب امروز را که شاید فردایی نباشد............ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش ار پیاله را که شب میگذرد............بنابراین...........بعد هم این محرم و نامحرم رو بزار برای اونایی که قرآن میگه اکثرهم لایعقلون..........گناه دارم تا گناه ......سیئات الابرار .......حسنات المقربین...........پس هم نوا شو با مولانا که .....ای خدا این وصل را هجران مکن.........سرخوشان عشق را نالان مکن ............نیست در عالم زهجران تلختر .........هرچه خواهی کن ولیکن آن مکن......... :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ واسه چی داغ دل تازه میکنی؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!:w00: :icon_pf (34): :cryingf: :icon_pf (34): :cryingf: چیهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ چیهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: اگر بر دیده مجنون نشینی بغیر از خوبی لیلی نبینی 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه خواهد بسر اید شب هجران تو یا نه ای تیر غمت را دل عشاق نشانه 2 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اغوش اسلام .......محرم همه است........اینجا محل انس است .........ای همونه که میگه چون که در بستم و مست از می نابش کردم.........ماه اگر حلقه بدر کوفت جوابش کردم...........بله .........دریاب امروز را که شاید فردایی نباشد............ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش ار پیاله را که شب میگذرد............بنابراین...........بعد هم این محرم و نامحرم رو بزار برای اونایی که قرآن میگه اکثرهم لایعقلون..........گناه دارم تا گناه ......سیئات الابرار .......حسنات المقربین...........پس هم نوا شو با مولانا که .....ای خدا این وصل را هجران مکن.........سرخوشان عشق را نالان مکن ............نیست در عالم زهجران تلختر .........هرچه خواهی کن ولیکن آن مکن......... اما خب محرم و نامحرم هيچي ...................به نظرت آغوشت جا داره براي همه ..............ميترسم كسي اون وسط له بشه .......خونش بيافته گردن من .............البته كه اسلام همه چيز رو براي اقايون خوب كرده و جاي هر كاري رو گذاشته .........همه هست ارزويم كه ببينم از تو رويي ..........چه زيان تو را كه من هم برسم به ارزويي .................همه خوش دل انكه مطرب بزند به تار چنگي ..............من از ان خوشم كه چنگي بزنم به تار مويي ..........:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده