★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ...........هیچ دلقکی رو نمیشناسم که به اندازه اون رئیس جمهور خوبی باشه............و هیچ رئیس جمهوری رو نمیشناسم که به اندازه اون دلقک خوبی باشه........پس در کل خیلی خوبه بدبختی اینه که دلقک خوبی هم نیست من میبینمش گریه ام میگیره نمیکنه اون ریشاشو 1 شونه بزنه دل ما خوش شه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خدایا چی میشه اینو از ما بگیری؟؟ لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ يه وقت به مغزت فشار نياري چرا تکلیف نا مشخص پست میدی؟ الان با کی هستی شما؟ لینک به دیدگاه
alirezasat 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ چرا تکلیف نا مشخص پست میدی؟الان با کی هستی شما؟ به شقايق 21 لینک به دیدگاه
alirezasat 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من الان میخواستم بگم که تو گفتی يه وقت به مغزت فشار نياري لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ به شقايق 21 :ws52: :w58: اها بعد 1 سوال دیگه: خنده برا چی بود؟ لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من یکی قشنگ نیست در 3 پست اول اینطوری پست بدی اون هم در صورتی که: به جدید ترین عضو انجمن, alirezasat خوش آمد میگوییم. حالا کار نداریم یوزر اصلیت چیه اما این کارت قشنگ نیست 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ بدبختی اینه که دلقک خوبی هم نیستمن میبینمش گریه ام میگیره نمیکنه اون ریشاشو 1 شونه بزنه دل ما خوش شه:icon_pf (34): يه وقت به مغزت فشار نياري :w58: به نظر من یکی قشنگ نیست در 3 پست اول اینطوری پست بدیاون هم در صورتی که: حالا کار نداریم یوزر اصلیت چیه اما این کارت قشنگ نیست :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
nena_921 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ جهان چهارم و پنجم هم داریم ولی ما جهان سومی هستیم خدارو شکر لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تاپیک به این قشنگی چرا سیاسیش کردین که قفل شه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خدارو شکر تا الان نقفلیده :shad: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده