hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه!!!! من هم دست و پامو میخوام هم یه نفرو!!!!! کیو دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ همینو بگو! البته یه چیزی بگم حسین رو خدا زده شما دیگه بهش رحم کنید و نزنیدش 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ فعلا بپوسید تا خبرتون کنیم:w58::w58: با اون کلمه مشکل دارم:ws3::ws3: بگو دقیقا مشکلت کجاشه!؟!؟؟!؟!؟؟! تا بهت بگم!!!! :banel_smiley_4: قبول کنین.....دخترا همشون گُلن:w00: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ از چشات معلومه داری دروغ میگی خدا به سر شاهده اگه دروغ بگم 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ کیو دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167::167::167: قرار بود فقط اعتراف کنم دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که کردم!!!!!! :ws3: یه رازه!!!!!!!!! خودش میدونه!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ فعلا بپوسید تا خبرتون کنیم:w58::w58: حسین یه چن وقتیه زیرِ سایم نبودی زبونت دراز شده!جمعش کن تا پام نرفته روش.:167: با اون کلمه مشکل دارم:ws3::ws3: تو که کلن مشکل داری. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ قرار بود فقط اعتراف کنم دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که کردم!!!!!! :ws3: یه رازه!!!!!!!!! خودش میدونه!!!!! وا مصیبتاااااااااا:167::167: تو چشای من نگاه کننن زووووووووووووووووووووووووووود 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خدا به سر شاهده اگه دروغ بگم ای بابا ضایع نکن دیگه عجب ادمیه ها یه بارم شده به فکر جوونای این اب وخاک باش :ws2: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (95)::icon_pf (95): شاهین در حال پرت کردن حسین از ساختمان :ws28: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا ضایع نکن دیگهعجب ادمیه ها یه بارم شده به فکر جوونای این اب وخاک باش :ws2: :girl_blush2::girl_blush2:باشه 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بگو دقیقا مشکلت کجاشه!؟!؟؟!؟!؟؟! تا بهت بگم!!!! :banel_smiley_4: قبول کنین.....دخترا همشون گُلن:w00: ولی خداییش شما دخترا خیلی با نمکید باز از این جکا بلدی ابجی؟ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اره یاد پسر شجاع و خانم کوچولو و خرس مهربون و شیپورچی بخیر :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: الان کو خرس مهربون؟!؟!؟؟!؟! با همین سخنت شدی معاون اول ریس جمهور :girl_blush2: :girl_blush2: :girl_blush2: از بچگی تو پاچه خواری استاد بودم!!! لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ الان خودمونو یه پدر یا مادر فرض کنیم که یه دختر داره.تو چه سنی بهش اجازه میدین که بره مسافرت؟ 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ وا مصیبتاااااااااا:167::167:تو چشای من نگاه کننن زووووووووووووووووووووووووووود :banel_smiley_52::banel_smiley_52: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: من اشتباهی بودم!!!!!:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ الان خودمونو یه پدر یا مادر فرض کنیم که یه دختر داره.تو چه سنی بهش اجازه میدین که بره مسافرت؟ به سن نیست به موقعی هست که فک کنی و بببینی که امادگیشو داره میتونه گلیمشو از اب بکشه بیرون. 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :girl_blush2::girl_blush2:باشه ایول اشک تو چشام حلقه زد با این کارت:ws44: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: الان کو خرس مهربون؟!؟!؟؟!؟! :girl_blush2: :girl_blush2: :girl_blush2: از بچگی تو پاچه خواری استاد بودم!!! شاهین دیگه............حسین بی هم شیپورچیه........ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ الان خودمونو یه پدر یا مادر فرض کنیم که یه دختر داره.تو چه سنی بهش اجازه میدین که بره مسافرت؟ وقتی که احساس کنم نیازه که استقلال رو تجربه کنه!!!!! لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تو که کلن مشکل داری. :icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95): شاهین در حال پرت کردن حسین از ساختمان :ws28: :ws47: یادت نیست له شده بودی با بیل جمعت کردم باز داری حرف مفت میزنی؟ این دفعه میندازمت تو چرخ گوشت:icon_pf (95)::icon_pf (95): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده