hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بریم اردبیل............من دارم میرم این هفته من پایم لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ قربون تو برادر:icon_pf (17): :w58::w58::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::ws52: اینا هم به لیست اضافه شدن:jawdrop: نه فقط شکلک خودت بهت میاد!!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ این جوری میخواستین مواظبت کنین دیگههههه!!!!!! :banel_smiley_4: گفتین نیا............ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا باز نمیگی همه چی ردیفه دیگهوقتی خانوما باشن همه چی منظم تره نه فکر میکنی تو بیا منظم کردنش با من 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه فقط شکلک خودت بهت میاد!!!! :w58: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه فکر میکنی تو بیا منظم کردنش با من :ws47: شاهین و نظم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه فکر میکنی تو بیا منظم کردنش با من باشه اقا بریم لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ 20شهریورخوبه کیا میان من پایم ایول یکی بشه مسئول هماهنگی................خودتونو توی ابگرم سرعین تصور کنین در حالیکه داریم به دخترا میخندیم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ 2 دقه نبودم چرا بحثو منحرف کردین؟:w00: بحث خوبی بود 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :ws47: شاهین و نظم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوفت اونجا خودش سیستمش هتلینگ هستش:167: میای یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ایول یکی بشه مسئول هماهنگی................خودتونو توی ابگرم سرعین تصور کنین در حالیکه داریم به دخترا میخندیم بابا این دخترارو سپردن دست ما نامردیه بخندیم بهشون اول بزنیمشون بعد بخندیم:ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خدائيش حال ميكنم اجازه نميدين بحث خستتون كنه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ کوفت اونجا خودش سیستمش هتلینگ هستش:167:میای یا نه؟ نه:putertired: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خدائيش حال ميكنم اجازه نميدين بحث خستتون كنه :icon_pf (34): تازه کجا شو دیدی بیا وسط اهااااااااااااااا :w31: :w31: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه:putertired: تو که نری منم نمیرم پس اقایون قرار کنسل شد :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا این دخترارو سپردن دست ما نامردیه بخندیم بهشوناول بزنیمشون بعد بخندیم:ws3::ws3: دختر را رو نمیبریم مایه دردسرن خودمون میریم ............مردونه :icon_pf (95)::Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ به قول شاعر بیکار: تکبیر به به شما هم اینجایی! باشه بریم ترمه جون جدی میگم.بریم.هر دختری خواست بیاد.یه روز هماهنگ میکنیم که همه بتونن.مرخصی میگیریم.میریم. سمندون و فروغ و سوفی و لی لی و بعدش شبنم و بعدش خلاصه همه بیاییم دیگه ؟:shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad: آخ جون.داره جور میشه. میگم ببین کجا میرن ماهم بریم همونجا یکم بکشیمشون این فکر خبیث من فروکش کنه:ws3: اگه جدی بریم خونه ی ما.ما تو نشتارودخون داریم.جای خوبیه. اقایون پسر ها شما هم هماهنگ کنین ما هم یه مسافرتی بریم دههه این نشد ما مظلوم اینجا بشینیم بذار برنامه ی ما جور شه.بعد حسودی کن آخه! منم مسافرت میخوام!!!!!:w00: تنها خودشم!!!!!:w00: چرا؟؟؟!:w00: تو هم بیا. بچه ها من یه نظر دارمهر کی موافقه دستش بالا اگه میخاین خونواده ها گیر ندن بهتون مام میایم شمام بگین مرد باهامونه که نگران نشن چه استقبالی بکنه پدرم!بنده ی خدا نگران همین بود دیگه. دسته جمعی میریم خیلی هم حال میده :ws3::ws3: حسین بی تو میای؟البته باید بری از خانومت اجازه بگیری ها حسین اعتراف کن. ایول یکی بشه مسئول هماهنگی................خودتونو توی ابگرم سرعین تصور کنین در حالیکه داریم به دخترا میخندیم تو فکر کن بخندی.:167: 2 دقه نبودم چرا بحثو منحرف کردین؟:w00:بحث خوبی بود خب چرا میری؟بیا ادامه بدیم. 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها اون پایینو ببینین....سهیل اینجاس.....من رفتم....:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ دختر را رو نمیبریممایه دردسرن خودمون میریم ............مردونه :icon_pf (95)::Ghelyon: پیشته بابا زرشکککککککککککک 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا این دخترارو سپردن دست ما نامردیه بخندیم بهشوناول بزنیمشون بعد بخندیم:ws3::ws3: اینو هستم شماها برید من این کارارو انجام میدم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده