ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی 5 سالِ که آزارم میده.شاید مشکلِ خیلی از دخترا باشه. چرا ما دخترا نمیتونیم تنهایی بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمیتونیم مجردی با دوستامون بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمتونیم وقتی هوا تاریکِ از خونه بیرون باشیم؟ چرا ما دخترا نمیتونیم.......................... وقتی به چه سنی برسیم میتونیم؟ بد ازدواج چی؟بازم نمیتونیم..............؟ 21 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خوب اينجا ايران ديگه در هر حال به هر سني که برسي باز هم محدوديت وجود داره نميدونم شايد تنها راهش فرار باشه... 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خوب اينجا ايران ديگه در هر حال به هر سني که برسي باز هم محدوديت وجود داره نميدونم شايد تنها راهش فرار باشه... میشه راه حل ندی 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ میشه راه حل ندی از فرار چه برداشتي کردي کوچولو... 2 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من توي اين وضعيتا نبودم آخرين بار تنها تا 12 بيرون بودم آخرين مسافرت تنهايي كه رفتم شمال بود . . . خيلي از اينا بر ميگرده به فرهنگ خانوادگي و همچنين طرز تفكر خانواده در مورد دخترشون اينكه دختره چه ديدگاهي از خودش به جا گذاشته در برابر خانواده خيلي مهمه و اينكه واقعا خيلي از خانومها اين محدوديتها براشون لازمه چون از آزاديها سو استفاده ميكنن و خيلي ها هم جنبشو ندارن و البته نقش جامعه رو هم فراموش نكنيم كه بارها ديدم كه وقتي دختري رو بيرون تنها مي بينن ميگن يه كاره اي هست و حتما خانواده ي درست و حسابي نداره ولي من ربطشو نفهميدم . . با اينكه اين محدوديتها رو توي خودم نداشتم اما توي دوستام حسش كردم كه حتي براي رفتن به خونه ي دوستشون هم بايد مامان همراهشون باشه . . . موفق باشين 6 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خوب اينجا ايران ديگه در هر حال به هر سني که برسي باز هم محدوديت وجود داره نميدونم شايد تنها راهش فرار باشه... باورت میشه من خانوم را سراغ دارم که مطلقه هستن.یه دختر 9 ساله داره.هنوز وقتی میخواد از خون بره بیرون به مادرش جواب پس میده. من مخم سوت کشید. 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی 5 سالِ که آزارم میده.شاید مشکلِ خیلی از دخترا باشه.چرا ما دخترا نمیتونیم تنهایی بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمیتونیم مجردی با دوستامون بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمتونیم وقتی هوا تاریکِ از خونه بیرون باشیم؟ چرا ما دخترا نمیتونیم.......................... وقتی به چه سنی برسیم میتونیم؟ بد ازدواج چی؟بازم نمیتونیم..............؟ نه چون این قدر جو مملکت گل و بلبل هستش که منی که پسرم می ترسم پام رو از در خونه بیرون بزارم چه برسه به دختر هر وقت می خوام از در خونه بیام بیرون اولش یه وسله دفاع شخصی بر میدارم بعد تنهایی میرم بیرون. 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ سلام شاید این به خاطر شرایط جامعه هستش چون اینقدر نا امنه که پدر و مادرا دوس ندارن به فرزندشون اسیبی برسه راستش یه فیلمی بود چند روز پیش دانلود کردم تو تهران تو روز روشن یه نفر بدون دلیل داشت با چاقو یکی دیگرو میزد نوشته بود قضیه زور گیری بوده راستش این جوری پسرا هم فکر نمیکنم جرات داشته باشن خیلی ازاد باشن 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ از فرار چه برداشتي کردي کوچولو... گویا همون برداشتی که نباید میکردم:w00: 2 لینک به دیدگاه
بیتاب مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی 5 سالِ که آزارم میده.شاید مشکلِ خیلی از دخترا باشه.چرا ما دخترا نمیتونیم تنهایی بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمیتونیم مجردی با دوستامون بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمتونیم وقتی هوا تاریکِ از خونه بیرون باشیم؟ چرا ما دخترا نمیتونیم.......................... وقتی به چه سنی برسیم میتونیم؟ بد ازدواج چی؟بازم نمیتونیم..............؟ اگر درپناه ......... در پناه خدا باشد درپناه پدرش باشد در پناه همسرش باشد در پناه حجابش باشد در پناه قانون باشد مشکلی نخواهد داشت لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ . اما توي دوستام حسش كردم كه حتي براي رفتن به خونه ي دوستشون هم بايد مامان همراهشون باشه . . . موفق باشين الهی.......... اینو دیگه نشنیده بودم. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من توي اين وضعيتا نبودم آخرين بار كه تنها تا 12 بيرون بودم آخرين مسافرت تنهايي كه رفتم شمال بود . . . خيلي از اينا بر ميگرده به فرهنگ خانوادگي و همچنين طرز تفكر خانواده در مورد دخترشون اينكه دختره چه ديدگاهي از خودش به جا گذاشته در برابر خانواده خيلي مهمه و اينكه واقعا خيلي از خانومها اين محدوديتها براشون لازمه چون از آزاديها سو استفاده ميكنن و خيلي ها هم جنبشو ندارن و البته نقش جامعه رو هم فراموش نكنيم كه بارها ديدم كه وقتي دختري رو بيرون تنها مي بينن ميگن يه كاره اي هست و حتما خانواده ي درست و حسابي نداره ولي من ربطشو نفهميدم . . با اينكه اين محدوديتها رو توي خودم نداشتم اما توي دوستام حسش كردم كه حتي براي رفتن به خونه ي دوستشون هم بايد مامان همراهشون باشه . . . موفق باشين با حرفاتون موافقم اما فقط این موارد نیست و بیشتر دلایل برمیگرده به نا امنی و وضع بد موجود در جامعه در حقیقت عدم اعتماد والدین به جامعه و محیط اونه نه عدم اعتماد به فرزندان 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ باورت میشه من خانوم را سراغ دارم که مطلقه هستن.یه دختر 9 ساله داره.هنوز وقتی میخواد از خون بره بیرون به مادرش جواب پس میده. من مخم سوت کشید. خوب اين ديگه خيلي غير عاديه!! کلا به قول يکي از دوستان بر ميگرده به فرهنگ و طرز فکر همون خانواده ولي در کل بنظرم خوبه که تعادل باشه و حداقل يه حدود خاصي معلوم بشه 1 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اگر درپناه .........در پناه خدا باشد درپناه پدرش باشد در پناه همسرش باشد در پناه حجابش باشد در پناه قانون باشد مشکلی نخواهد داشت احساس کردم جانوری چارپا میباشم که افسارم تا وقت ازدواج در دست پدر بوده سپس به همسر واگذار میشود. خیلی هم خوب! 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ با حرفاتون موافقماما فقط این موارد نیست و بیشتر دلایل برمیگرده به نا امنی و وضع بد موجود در جامعه در حقیقت عدم اعتماد والدین به جامعه و محیط اونه نه عدم اعتماد به فرزندان حرفتون واقعا قشنگه 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خوب اينجا ايران ديگه در هر حال به هر سني که برسي باز هم محدوديت وجود داره نميدونم شايد تنها راهش فرار باشه... :ws28::ws28: یه چیزی 5 سالِ که آزارم میده.شاید مشکلِ خیلی از دخترا باشه.چرا ما دخترا نمیتونیم تنهایی بریم مسافرت؟ به خاطر بي امنيتي جامعه اي كه داخلش زندگي ميكنيم به خاطر گرگ هايي كه در كمين هستند به خاطر ناتواني جسماني كه نسبت به مردا داريم ........ چرا ما دخترا نمیتونیم مجردی با دوستامون بریم مسافرت؟ چون پدراني داريم كه ديدشون بسته است تعصب جلوي چشمانشون رو گرفته چرا ما دخترا نمتونیم وقتی هوا تاریکِ از خونه بیرون باشیم؟ چون چشمامون شب كوره و جايي نميبينيم ممكنه زمين بخوريم چرا ما دخترا نمیتونیم.......................... چون نميتونينم وقتی به چه سنی برسیم میتونیم؟ هيچ وقت نميتونيم بد ازدواج چی؟بازم نمیتونیم..............؟ نه عزيزم او.ن موقع آقا بالا سرها بيشتر ميشه كمتر كه نميشه هيچ .......... ... 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ باورت میشه من خانوم را سراغ دارم که مطلقه هستن.یه دختر 9 ساله داره.هنوز وقتی میخواد از خون بره بیرون به مادرش جواب پس میده. من مخم سوت کشید. به نظر من این امر عادیه چون در فرهنگ غلط ما به زن مطلقه به هزار صورت نگاه می کنن و نگرانی پدر و مادر ها در این صورت 100برابر بیشتر از قبل از ازدواج هستش لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: نه عزيزم او.ن موقع آقا بالا سرها بيشتر ميشه كمتر كه نميشه هيچ .......... ... مخالفم به نظرتون چرا همسر آدم میشه آقابالاسر؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده