Hossein.T 22596 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 یعنی وقتی سیستم رو مثلاً بعد یکی دوساعت که روشن بود و خودم ریستارت میکنم و گیر میکنه هم به خاطر اینه احتمالاً؟ همین مشکل صفحه آبی و ریستارت پیش میاد!؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 همین مشکل صفحه آبی و ریستارت پیش میاد!؟ وقتی ریستارت کنم دیگه صفحه آبی نمیاد. فقط بوق ممتد میکشه و صفحه ای نمیاد دیگه.
soil eng 17164 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 سلام وقتی به نت وصل میشم بعد یه مدت پیام زیر رو بهم میده... چک رو که میزنم واسه خودش چک میکنه و آخرسرم طوری نمیشه کلوز رو هم که میزنم هر چی پنجره باز میبنده چیکار باید بکنم؟؟ احیانا به اینم یکی جواب بده بد نمیشه هااااااا! کلی زحمت میکشم تا بتونم 10-20 دقه ان بمونم
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 احیانا به اینم یکی جواب بده بد نمیشه هااااااا!کلی زحمت میکشم تا بتونم 10-20 دقه ان بمونم خوب کروم نصب کن 1
soil eng 17164 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 خوب کروم نصب کن خب نمیدونم چ مرگشه! اخه اونم نصب نمیشه...همین دیروز دانلود کردما... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 خب نمیدونم چ مرگشه! اخه اونم نصب نمیشه...همین دیروز دانلود کردما... فایر فاکس چی 1
soheiiil 24252 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 وارد ویندوز شو و از منوی استارت ، Command prompt رو بصورت Run as administrator باز کن.تایپ کن bcdedit و اینتر رو بزن. صفحه رو بزرگ کن و عکس بگیر ببینم چه خبره توو boot manager ت. تو run اونو میزنم ولی هیچی نمیاره 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 وقتی ریستارت کنم دیگه صفحه آبی نمیاد. فقط بوق ممتد میکشه و صفحه ای نمیاد دیگه. اگه بعد از پاک کردن نود32 ، بازم مشکل ریستارت و اینبار بدون صفحه آبی داشتی کیس رو باز کن ، اسلات های رم رو خارج کن ، گرد گیری کن و دوباره درست جا بنداز. تو run اونو میزنم ولی هیچی نمیاره توو ران نباید بزنی. Start-->All programs---> Accessories ---> Right click on command prompt and click : Run as administrator وقتی خط فرمان رو باز کردی اون عبارت رو تایپ کن و اینتر . از خروجی بطور کلی یه عکس بگیر بذار اینجا. اگرم حال و حوصله ی جنگولک بازی نداشتی ، توو ران تایپ کن msconfig و برو قسمت Boot. توو این قسمت boot entry ای که اضافه اومده رو پاکش کن و ریستارت. 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 احیانا به اینم یکی جواب بده بد نمیشه هااااااا!کلی زحمت میکشم تا بتونم 10-20 دقه ان بمونم خب وقتی تونستی 10-20 دقیقه آن بمونی ، یکم بیشتر زحمت بکش که یکی دو ساعت آن بمونی دیگه! :دی این ینی IE کرش کرده و 1000 تا دلیل براش وجوود داره. اون view problem details رو بزن ببین چی نوشته . چه اتفاقی افتاده که این crach کرده. 4
soheiiil 24252 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 توو ران نباید بزنی. Start-->All programs---> Accessories ---> Right click on command prompt and click : Run as administrator وقتی خط فرمان رو باز کردی اون عبارت رو تایپ کن و اینتر . از خروجی بطور کلی یه عکس بگیر بذار اینجا. اگرم حال و حوصله ی جنگولک بازی نداشتی ، توو ران تایپ کن msconfig و برو قسمت Boot. توو این قسمت boot entry ای که اضافه اومده رو پاکش کن و ریستارت. دمت گرم درس شد 2
spow 44198 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 دمت گرم درس شد دمت گرم این دفعه بیام خونه باید کلا من هنگ کنم به جای سیستم 2
soheiiil 24252 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 دمت گرم این دفعه بیام خونه باید کلا من هنگ کنم به جای سیستم لپ تاپ خودمه چیکار به کامپیوتر تو دارم 1
vahid-dragon 12 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام دوستان من كار بر جديد هستم يك مشكل تو كامپيوترم برام پيش امده وقتي سيستم رو شات داون مي كنم بعد از سه چهار ثانيه خود به خود رياستارت مي شه حدود يك و نيم ماهي مي شه كه خريدمش سه تا هم ويندوز نصب كردم بازم فرقي به حالش نكرد تو ريجستري و پاور داخل ويندوز هم تنظيماتش رو عوض كردم بازم نشد مادر بردش هم msi هستش ممنون مي شم كمكم كنيد 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام دوستان من كار بر جديد هستم يك مشكل تو كامپيوترم برام پيش امده وقتي سيستم رو شات داون مي كنم بعد از سه چهار ثانيه خود به خود رياستارت مي شه حدود يك و نيم ماهي مي شه كه خريدمش سه تا هم ويندوز نصب كردم بازم فرقي به حالش نكرد تو ريجستري و پاور داخل ويندوز هم تنظيماتش رو عوض كردم بازم نشد مادر بردش هم msi هستش ممنون مي شم كمكم كنيد با این اوصاف ، احتمالا بایوس مادربورد جوری تنظیم شده که که یکی از سخت افزارات مثل کارت شبکه رو در حالت Wake up یا Wake-on نگه داشته. باید بری داخل بایوس و ببینی در تنظیمات مربوط به LAN یا MODEM ، چیزی به اسم Wake up capabilities یا Start on یا . . . وجود داره !؟ اگه داشت اونارو Disable کن. این کارم میتونی انجام بدی : Start---> Control Panel ---> System ---> Device Manager ---> Network Adapters روی کارت شبکه ای که داری راست کلیک کن و Properties رو بزن و برو قسمت Advanced. در قسمت Property اون لیستی که میبینی رو بکش پایین و دنبال گزینه ی Wake up Capabilities بگرد و روی None قرارش بده و تنظیمات رو ذخیره کن. 3
vahid-dragon 12 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 ممنون از راهنمايي تون من همه اين كار ها رو كردم ولي بازم نشد به نظر شما اگه بيوس رو آپديت كنم مشكل ما حل ميشه يانه . اصلا آپديت بيوس به چه دردي مي خورره .
Hossein.T 22596 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 ممنون از راهنمايي تون من همه اين كار ها رو كردم ولي بازم نشد به نظر شما اگه بيوس رو آپديت كنم مشكل ما حل ميشه يانه . اصلا آپديت بيوس به چه دردي مي خورره . نوع سیستم عاملت دقیقا چیه؟ چه تنظیماتی رو در ریجستری اعمال کردی؟ مطمئنی که این ریستارت شدن بخاطر System Failure نیست؟ بعنوان مثال از مسیر زیر چک کن ببین تیک Automatic Restart برداشته شده یا نه. Start---> Control Panel ---> System ---> Advances System Settings ---> Advanced در قسمت Startup and Recovery دکمه ی Setting رو بزن و تیک Automatic Restart رو بردار و تنظیمات رو ذخیره کن. وارد C:\Windows\Minidump شو و ببین اخیرا فایل جدیدی درست شده ؟ اگه بود ، دو تا از جدید تریناش رو اینجا آپلود کن تا بررسی کنم. خب برگردیم به همون بایوس. گزینه ی Wake on یا Wake UP تنها مختص مودم و شبکه نیست. یه بار تمامی Connectivity ها مثل پورت های USB و فلش و ماوس رو از سیستم جدا کن و سعی کن سیستم رو شات داون کنی. ببین بازم ریستارت میشه!؟ در آخر مدل دقیق مادربوردت رو اینجا بنویس. میتونی از نرم افزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای این کار کمک بگیری. 2
Matin H-d 18146 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام سلام ببخشید این چی میگه؟ من نمیتونم اینترنت اکسپلورارو باز کنم ... چش شده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام سلام ببخشید این چی میگه؟ من نمیتونم اینترنت اکسپلورارو باز کنم ... چش شده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گوگل تولبار رو پاک کنید درست میشه 2
Matin H-d 18146 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 گوگل تولبار رو پاک کنید درست میشه مرسی مرسی درست شد یه سوال دیگه... وقتی پی سی رو روشن میکنم همون اول یه کادر اون پایین سمت راست باز میشه اما الان یادم نمیاد چیه... دفعه بعدی عکس میگیرم که مشخص شه 1
vahid-dragon 12 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 نوع سیستم عاملت دقیقا چیه؟چه تنظیماتی رو در ریجستری اعمال کردی؟ مطمئنی که این ریستارت شدن بخاطر System Failure نیست؟ بعنوان مثال از مسیر زیر چک کن ببین تیک Automatic Restart برداشته شده یا نه. Start---> Control Panel ---> System ---> Advances System Settings ---> Advanced در قسمت Startup and Recovery دکمه ی Setting رو بزن و تیک Automatic Restart رو بردار و تنظیمات رو ذخیره کن. وارد C:\Windows\Minidump شو و ببین اخیرا فایل جدیدی درست شده ؟ اگه بود ، دو تا از جدید تریناش رو اینجا آپلود کن تا بررسی کنم. خب برگردیم به همون بایوس. گزینه ی Wake on یا Wake UP تنها مختص مودم و شبکه نیست. یه بار تمامی Connectivity ها مثل پورت های USB و فلش و ماوس رو از سیستم جدا کن و سعی کن سیستم رو شات داون کنی. ببین بازم ریستارت میشه!؟ در آخر مدل دقیق مادربوردت رو اینجا بنویس. میتونی از نرم افزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای این کار کمک بگیری. بازم تشكر اين مشخصات سيستم منه cpu اينم مشخصات مين برد [TABLE=class: outer_border, width: 500] [TR] [TD][/TD] [TD]msi [/TD] [TD]Manunfactur [/TD] [/TR] [TR] [TD] g41 [/TD] [TD]intel [/TD] [TD]Chipset[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]f71889f [/TD] [TD]Lpciofintek[/TD] [/TR] [TR] [TD] South breidg | intel82801gb(ich7/r) [/TD] [TD] g41m-p26(ms-7592 [/TD] [TD]Model [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD=align: center]bios [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD] v26.6 [/TD] [TD]Version[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD] 2011/02/03 [/TD] [TD]date [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD=align: center]grafic [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD] pci-express [/TD] [TD]Version[/TD] [/TR] [TR] [TD] max. support X16 [/TD] [TD]widhx16 [/TD] [TD]Link[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] خلاصه بگم هر كاري كردم نشد در مورد ريجستري هم اينكه من تو يه روز سه بار و سه نوع ويندوز نصب كردم تو هيچ كدوم فرقي ديده نشد
ارسال های توصیه شده