pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ خب بیشتر بگردی سایتهای دیگه هم هست نیست 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ نیست دنبال چه فایلی میگردی که نیست؟ اصلا چی میخوای دانلود کنی بده من مستقیم کنم بدم دستت. 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ نیست درست بگزدی هست :vahidrk: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ دنبال چه فایلی میگردی که نیست؟اصلا چی میخوای دانلود کنی بده من مستقیم کنم بدم دستت. چطور مستقیم کنی 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ چطور مستقیم کنی بعضی سایتها امکان مستقیم کردن رو قرار دادن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بعضی سایتها امکان مستقیم کردن رو قرار دادن سرعت دان بالا میره یاد بده ما هم انجام بدیم 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ یه اکانت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگیر راحت دانلود کن سرعت دان بالا میره یاد بده ما هم انجام بدیم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ آقا حسین من بازی فیفا رو هم پاک کردم باز این صفحه آبی درست نشد!!! وسط کار ریست میشه یا اینکه صفحه سیاه میشه و دوباره درست میشه و ارور میده که گرافیکت از کار افتاده دوباره خودش خوب میشه لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ آقا حسین من بازی فیفا رو هم پاک کردم باز این صفحه آبی درست نشد!!! وسط کار ریست میشه یا اینکه صفحه سیاه میشه و دوباره درست میشه و ارور میده که گرافیکت از کار افتاده دوباره خودش خوب میشه سلام. فایل dmp جدید رو بده ببینم. گفتی وسط کار ریست میشه؟ بلافاصله با نشون دادن صفحه آبی خود به خود ریست میشه یا خودت ریست میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یکی نیست به داد من برسه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد اون مشکلی که برام پیش اومد من کلا دو تا کانکشن دارم (یکیش رو یه روزی بیکار بودم همین طور ساختم ) بعد اون مشکلی که پیش اومد دیگه با اون کانکشنی که به نت وصل بودم به نت وصل میشه اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه با این کانکشن زاپاسم وصل میشم این هم جدیدا هی ناز میکنه هی باید چند باز کانکت و دیس کانکت بشم تا درست بشه 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یکی نیست به داد من برسه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد اون مشکلی که برام پیش اومد من کلا دو تا کانکشن دارم (یکیش رو یه روزی بیکار بودم همین طور ساختم ) بعد اون مشکلی که پیش اومد دیگه با اون کانکشنی که به نت وصل بودم به نت وصل میشه اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه با این کانکشن زاپاسم وصل میشم این هم جدیدا هی ناز میکنه هی باید چند باز کانکت و دیس کانکت بشم تا درست بشه سوالایی که میپرسی خیلی مبهمه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سلام.فایل dmp جدید رو بده ببینم. گفتی وسط کار ریست میشه؟ بلافاصله با نشون دادن صفحه آبی خود به خود ریست میشه یا خودت ریست میکنی؟ اکثر اوقات صفحه آبی میاد و تا 100 میره و خودش ریست میشه.یه سری هم روی 60 وایساد خودم ریست کردم. بعضی وقتا هم صفحه سیاه میاد و هیچ اتفاقی نمیوفته و خودم ریست میکنم. اینم فایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ اکثر اوقات صفحه آبی میاد و تا 100 میره و خودش ریست میشه.یه سری هم روی 60 وایساد خودم ریست کردم. بعضی وقتا هم صفحه سیاه میاد و هیچ اتفاقی نمیوفته و خودم ریست میکنم. اینم فایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همون فایل قبلی رو دادی به من! جدید درست نشده!؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ همون فایل قبلی رو دادی به من!جدید درست نشده!؟ قبلا 4 تا بوود اما الان زیاد شده.من آخرینش رو دادم به شما دیگه لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ قبلا 4 تا بوود اما الان زیاد شده.من آخرینش رو دادم به شما دیگه اشتباه دادی فایل تکراری بود. همون فیفا رو مسئول مشکل معرفی کرده بود. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ اشتباه دادیفایل تکراری بود. همون فیفا رو مسئول مشکل معرفی کرده بود. فایل آخری رو دادم والا.میخوای همه فایلا رو بدم؟؟؟ فیفا رو پاک کردم اما این فیفا مشکلی که داشت نصبی نبود به صورت کپی بود که منم پوششو del کردم و تو cpanel فیفا نداشتم که unistall کنم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سوالایی که میپرسی خیلی مبهمه من نت ام دو تا کانکشن داشت یکیش که همون روز اول که adsl ام وصل شد درست کردم یکیش هم یه روز همین طور میخواستم یاد بگیرم کانکشن ساختن رو ساختم (پس برا adsl دو تا کانکشن من دارم) من همش با یکی از کانکشن ها می اومدم نت از روزی که ویروس گرفت کامی دیگه هر وقت با اون کانکشن اصلیم به نت وصل میشم هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه (مثل این می مونه که بدون اتصال به نت مرورگرت رو باز کنی یه پیغام خطایی میده اون پیغام رو میده ) اما با اون یکی کانکشن ام وصل میشم بدون میکن صفحه ها رو باز میکنه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ کمکم کنین لطفاااااااا خودم این سری ویندوزمو نصبیدم؛ لپتاپم dell 5010 ؛ درایور بلوتوثش رو هم نصب کردما؛ میتونم از سیستم به گوشیم فایل بفرستم؛ اما از گوشی به سیستم نمیشه ،آخههههه چراااااااااااااااااا؟ خیلی ضروریه ؛ چیکار کنم؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ فایل آخری رو دادم والا.میخوای همه فایلا رو بدم؟؟؟ فیفا رو پاک کردم اما این فیفا مشکلی که داشت نصبی نبود به صورت کپی بود که منم پوششو del کردم و تو cpanel فیفا نداشتم که unistall کنم آره کل اون مجموعه رو Zip کن بده من. راستی من اون فایل Sys inspector که دادی رو چک کردم. نکته ای که بهش برخورد کردم ورژن Catalyst ایی بود که برای کارت گرافیکت نصب شده بود. ورژن 2009 ! برو سایت ATI و آخرین نسخه ی درایور و Catalyst رو نصب کن. 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ شما با حالت ناشناس وارد شدهاید. صفحاتی که در این پنجره میبینید در سابقه مرورگر یا سابقه جستجوی شما ظاهر نمیشود، و بعد از اینکه همه پنجرههای ناشناس باز را در رایانه خود بستید، آثار دیگری، از قبیل کوکیها، باقی نمیگذارد. با اینحال هر نوع فایلی که دانلود کنید یا نشانکهایی که ایجاد میکنید حفظ خواهد شد. ورود با حالت ناشناس بر روی رفتار سایر افراد، سرورها یا نرمافزار تأثیر نمیگذارد. مراقب این موارد باشید: وب سایتهایی که اطلاعات مربوط به شما را جمعآوری و به اشتراک میگذارند ارائهدهندگان سرویس اینترنت یا کارفرمایانی که صفحات مورد بازدید شما را ردیابی میکنند نرمافزار مخربی که ضربات کلید شما را در عوض دریافت لبخندکهای رایگان ردیابی میکنند نظارت توسط سازمانهای مخفی افرادی که پشت سر شما ایستادهاند در مورد مرور در حالت ناشناس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .از آنجا که Google Chrome نحوه کنترل داده های شخصی توسط برنامه های افزودنی را کنترل نمی کند، همه برنامه های افزودنی برای پنجره های حالت ناشناس غیرفعال شده اند. می توانید آنها را تک تک در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجدداً فعال کنید. سلام من کروم15 رو نصب کردم .. یکی از مزایاش حالت مخفی هست سوال منه اینه الان با این تذکراتی که داده یعنی از حالت مخفی استفاده نکنیم بهتره ؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده